ТЕМА: Секс без кондом

Мислење 28 Јан 2012, 01:53

DiPi напиша:Од неодамна сум сексуално активна, секогаш односот ни е со кондом, али сакам да пробам какво е чувството без кондом, само што страв ми е, не од преносливите болести, туку од предсемена течност и такви ствари ( ма да милиони луѓе работат на таа техника "вадење пред да сврши" ), ама јас неможам да се отпуштам ме маваат такви мисли и неможам да се одлучам.
Звучам ко мало неинформирано дете, немојте погрешно да ме сфатите хаха :D

чувството е убаво,и поубаво од кондом,но сепак предсемената течнос е голем ризик за бременост и не е добар актот да не сврше во тебе,а и инфекциите се тука,така да не би ти препорачала,а доколку се осмелиш направи го тоа после менструација по завршување,или пред да добиеш,избегнувај ги плодните денови за секој случај иако се пазете.не те свативме погрешно,подобро да си прашаш?поздрав :*
anastasija85

Зелено цветче

800452
Мислења: 513
Зачленет: 26 Ное 2010, 02:14
Локација: in our home with my love <3 <3
BAD SEX IS BETTER THAN A GOOD DAY AT WORK!!!!
Јас немам некој посебен талент. Јас сум само страсно љубопитна.

Мислење 28 Јан 2012, 13:49

anastasija85 напиша:
DiPi напиша:Од неодамна сум сексуално активна, секогаш односот ни е со кондом, али сакам да пробам какво е чувството без кондом, само што страв ми е, не од преносливите болести, туку од предсемена течност и такви ствари ( ма да милиони луѓе работат на таа техника "вадење пред да сврши" ), ама јас неможам да се отпуштам ме маваат такви мисли и неможам да се одлучам.

чувството е убаво,и поубаво од кондом,но сепак предсемената течнос е голем ризик за бременост и не е добар актот да не сврше во тебе,а и инфекциите се тука,така да не би ти препорачала,а доколку се осмелиш направи го тоа после менструација по завршување,или пред да добиеш,избегнувај ги плодните денови за секој случај иако се пазете.не те свативме погрешно,подобро да си прашаш?поздрав :*

фала ти, хехе ке пробам без кондомче али може онака неколку секунди , инаку што си е сигурно сигурно си е па понатака кога ке станеме поискусни може и без :D :*
DiPi

Сино цветче

1636
Мислења: 197
Зачленет: 06 Јул 2011, 00:53

Мислење 30 Јан 2012, 13:19

DiPi напиша:
anastasija85 напиша:

фала ти, хехе ке пробам без кондомче али може онака неколку секунди , инаку што си е сигурно сигурно си е па понатака кога ке станеме поискусни може и без :D :*

според мене зависи во каква врска сте и колкава возраст...ако веќе сте долго во врска,сериозна,стабилна..тогаш веќе кондомот излегува од употреба..хехе....барем според мене...а секако дека е многу поубаво,пред да сврши ќче го зивади и готово..а да,секако тоа да се неплодни денови..
crnamacka01

Сино цветче

101
Мислења: 148
Зачленет: 01 Ное 2011, 15:23

Мислење 31 Јан 2012, 01:05

па не сме мн искусни сеуште во сексот, па ке почекаме за понатака, сега сеуште ке се дружиме со гумичките :D
DiPi

Сино цветче

1636

Мислење 11 Фев 2012, 00:43

DiPi напиша:па не сме мн искусни сеуште во сексот, па ке почекаме за понатака, сега сеуште ке се дружиме со гумичките :D

Dipi kondomot sto si e siguren siguren e, moj sovet seushte koristi go, zosto ako ne si sigurna, strav ti e, pokasno otkako ke imate seks bez kondom ke se nerviras, ke gi brois denovite za da dobies i od psihata ke ti docni. Pa sega razmisli dobro pozdrav
cvetcinja

Фем почетничка

11
Мислења: 18
Зачленет: 19 Јул 2011, 00:25

Мислење 11 Фев 2012, 15:50

вчера имав секс без кондом за прв пат но не сврши во мене, а претходно дечкоми два пати сврши во кондом и после тоа се бањаше и уринираше па сексот без кондом се случи после повеќе од половина час. е сега прашањето ми е дали е можно некое сперматозоидче да останало во каналчето па да се пренело кај мене, ма да јас мислам дека со урината и да имало се исфрлило. Мислење? :)
cvetcinja напиша:
DiPi напиша:па не сме мн искусни сеуште во сексот, па ке почекаме за понатака, сега сеуште ке се дружиме со гумичките :D

Dipi kondomot sto si e siguren siguren e, moj sovet seushte koristi go, zosto ako ne si sigurna, strav ti e, pokasno otkako ke imate seks bez kondom ke se nerviras, ke gi brois denovite za da dobies i od psihata ke ti docni. Pa sega razmisli dobro pozdrav

се случи и тоа вчера ,онака за проба мислам дека не би имала место за паника а секако дека ке продолжиме со кондом :)
Последна редакција: RainBow на 11 Фев 2012, 15:55; редактирано еднаш.
Причина: Не испраќајте две мислења едно по друго, користете го копчето редактирај.
DiPi

Сино цветче

1636

Мислење 12 Фев 2012, 19:38

сакам да прашам дали може да сум бремена бидејќи имам симптоми гадење,вртење а имам месечен циклус.можно ли е да имам а да сум бремена?советтт
gabence

Фем почетничка

02
Мислења: 4
Зачленет: 08 Фев 2012, 17:01

Мислење 12 Фев 2012, 19:41

gabence напиша:сакам да прашам дали може да сум бремена бидејќи имам симптоми гадење,вртење а имам месечен циклус.можно ли е да имам а да сум бремена?советтт

јас мислам не си,тие симптоми ти це поради циклусот,без гајле :)
no.name6

Сино цветче

4787
Мислења: 218
Зачленет: 04 Фев 2012, 14:40
Локација: ni na nebo,ni na zemja

Мислење 12 Фев 2012, 20:49

prvo,sex bez kondom-carska rabota !!! :devil: A po komentarive sto gi procitav,gledam nekako needucirana ni e mladinava,sakaat da se rabotat,a da ne mislat na posledicite... :fubar: imam vpecatok deka samo srednskolku komentiirale na temava... inace,da se koristi kondom ako si vo vrska hmm,jas ne bi go pravela toa,a i retko koj par(pravam muabet ako se vise podolgo vreme zaedno) ima sex so kondom. Ednostavno odete na varijanta deckoto da ne svrsi vo vas i gotovo,kakva predsemena tecnost kakvi bakraci :^) Nesakana bremenost bez ejakulacija se slucuva ednas vo 10000 slucai,belki ne ste tolku maleri |( Sexo-ot e prekrasna stvar i vo nego treba da se uziva maksimalno,taka da moj sovet (i pokraj toa sto mnogu feminki ce me obvinat) e da zaboravete na kondomite i da si furate ,,na suvo'' :D :D :D no,redovnite ginekoloski pregledi da vi stanat zadolzitelni na sekoi 3 -4 meseci :)
marija.mac

Фем почетничка

45
Мислења: 3
Зачленет: 12 Фев 2012, 18:18

Мислење 12 Фев 2012, 21:12

DiPi напиша:вчера имав секс без кондом за прв пат но не сврши во мене, а претходно дечкоми два пати сврши во кондом и после тоа се бањаше и уринираше па сексот без кондом се случи после повеќе од половина час. е сега прашањето ми е дали е можно некое сперматозоидче да останало во каналчето па да се пренело кај мене, ма да јас мислам дека со урината и да имало се исфрлило. Мислење? :)
cvetcinja напиша:

се случи и тоа вчера ,онака за проба мислам дека не би имала место за паника а секако дека ке продолжиме со кондом :)

DiPi ти ко со сила да си ја бараш бељата искрено, те читав и во темата за апче за ден потоа. Едноставно не се грижиш доволно за себе прифатила ти или не, не видов колку години имаш ама не си ни малце спремна ни психички ни физички за вакви чекори. Прво чим не сте толку искусни како можеш да дозволиш да имаш секс без кондом, колку и да сака ете не е искусен може нема да се исконтролира и после пак ли ќе се клукаш со хормони? Дај чувај се девојко, заради едно мало задоволство не вреди да си го сје*еш здравјето и животот.
CrazyStupidLove

Сино цветче

229400
Мислења: 469
Зачленет: 14 Јан 2012, 04:49

Врати се на Секс

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 10 гости

Site Meter