Девојки се самозадоволувате со прстиња....со вибратор...со некој предмет...?! кога најчесто го правите тоа-пред спиење, у сред бел ден ?! Колку често?!
sekogas koga ke pocustvuvam potreba ))))))))))))))))i mnogu mi e ubavo )))) ne koristam vibrator no mnogu sakam da imam.....moze da mi kaze nekoj od kade da go nabavam -diskretno ))))) ops:
sekogas koga imam potreba, a partnerot ne e kraj mene........ne sum koristela vibrator........kazete mi sto e najdobro
Jas mojot vibrator go kupiv vo Valijant vo Skopje karsi soborniot hram. Nema nisto sram da se otide tamu da se kupi.
Veruvaj mi, vibrator e nedobro da se koristi koga partnerot ne e pokraj tebe. Od licno iskustvo go kazuvam ova.
moze da mi kaze nekoj kolku cini eden vibrator ))))) pa da se pocastam i jas nesto za nova godina pozzzz
otvorete: valijant.com.mk, imate cenovnici na site proizvodi duri moze i online da naracate ako ne sakate da odete. Inaku vo zgradata vo centar kade sto e Valijant, vo istata taa zgrada od drugata strana, imate uste dva sexy shop-ovi, Libido i Valentino.
mila od 1300 dokaj 2400 e najskapiot ima ubavi pogledni ))) ej ke mi kaze li nekoj kolkav vi e rekordot vo dnevni samozadovoluvanja pozdrav dragi moi!
Inaku jas preporacuvam i kuglici (vibriracki) Tie mene me izludija i poveke od vibrator. Duri i poeftini se, 1000 i nesto denari, I na zalost nekako gi pregorev neznam... sea se mislamdali moze da se popravat ali sram mi e da gi nosam,neznam ni kaj da gi nosam, na sto majstor ))) ke si kupam novi po se izgleda ))
ops: срамота ме е и јас со прсти или со млаз вода т.е туш и кој не пробал мора да проба оти ефектот е летање ..а мене рекорд ми бил 6 пати во ден тогаш бев ко збудалена..дечко ми не беше тука и 1 месец постев леле па еднаш убаво ми стана и уште 5 пати после ops: инаку сакам да набавам вибратор ама дечко ми рече ќе ми подарил за роденден инаку во четврток ми е немој да заборавите