ТЕМА: Што да се мисли кога дечкото одбива секс подолго време?

Мислење 20 Јан 2012, 15:46

nela.oh напиша:
marijamit13 напиша:што да се мисли кога дечкото одбива секс подолго време?
напатост, измореност, љубов,досада, грижа, страв, ме сака, не ме сака, има друга.....

Женска и јас имам сличен проблем како тебе... неможам да речам дека одбива секс мојот али некако осеќам како да не се труди ни да го имаме последен период, не потега и како незаинтересиран е. Значи се на се можам да кажам дека имаме 5-6 пати месечно во последниве 2 месеци... :tmi: Првиот месец се исфрустрирав вкрај мислев дека е до мене, макар што и нема причина да е до мене баш се грижам да останам како шо си бев од почеток привлечна :) после ме стегна филм дека има друга (а како шо си сум скорпија) нема нешто шо не му испроверив и изрошкав да го вкопам доколку ја има, па и посети ненадејни и ноќе... (знам, луда сум :D ) и на крај остана да му ги кажам сомнежите и да го прашам што е причината.. Па си се направивме лом се испоналутивме и испадна ништо не било... се зачести сексот некој период и еве истото темпо овој месец пак.
Е ајде да ве видам совет сега Ч( ако не е друга ако не е досада, тој вика како демек уморен, работа... ама мн сум сомничава сеуште :^)
Инаку во врска сме 4 полни години еве во 5та, љубов има мннннн и сексот ни беше неверојатно чест и убав поред "ова" (и по двапати на ден и тоа скоро секој ден) а сега... ;(

Па си го уморила човекот :D :D :D :D
Baby1994

Бело цветче

46
Мислења: 51
Зачленет: 03 Јан 2012, 11:41

Мислење 29 Фев 2012, 16:55

За оние што имаат ваков проблем, разговарајте со вашите партнери отворено на оваа тема. Ако само собирате во себе и се нервирате, ништо не постигнувате. Можно е тој да има некои проблеми, стресови последниов период, не значи веднаш дека има друга или дека не сте му доволно привлечни. Можете некогаш да му приредите некакво секси изненадување, но гледајте тоа да изгледа што по спонтано. :)
crazyinlove19

Жолто цветче

15021388
Мислења: 3095
Зачленет: 20 Мар 2011, 21:31
Локација: Far away.

Врати се на Секс

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 10 гости

Site Meter