Форумџика на годината

Кога лисјата паѓаат (Yaprak Dökümü) [А1]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Barbica, 31 август 2010.

1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.260
    Допаѓања:
    113.617
    http://www.youtube.com/watch?v=njqZoiyBNZg

еве го умут здрав и жив

2. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    :rofl: Многу се смеам! :rofl:

Он топик: Ај некој на кратко, што се деси денес? :wasntme:

3. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    На lolita97 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.260
    Допаѓања:
    113.617
    ај да ве прашам сакате да написам се што ќе се случи до крај на серијата?? :) :D

5. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    на мене ми е гледана последната епизода ама ајде раскажи да видиме што знаеш И ме интересира зш шефкет пак ке оди во затвор

6. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Aјде пиши ни :) и мене ми е гледана последната ама ме интересира до тогаш :wasntme: :)

7. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.260
    Допаѓања:
    113.617
    Фикрет сега ќе се врати кај таксин но он не знае дека она се враќа и баш вечерта пред да дојде Фикрет дома он ќе спие со пеачката. Али риза ќе и се љути на неџла зашто се гледа со Али. Седеф во италија се запознава со дечко ( тој со кој што ќе се мажи во последната епизода). Ферхунде за да и напакости на Неџла ќе му ја раскаже цела приказна на Неџла, како она избегала со мажот на сестра и, како го оставила Џем пред свадба и све по ред мислејки дека со тоа Али ќе ја остави Неџла. али кажива на Неџла што слушнал од ферхунде и оваа се му призанава, но тој не му е гајле за минатото и и вели дека сака да си почнат од почеток. Оди кај Али Риза за да побара благослов да ја побара Неџла за жена, ама овој тумруков од татко ладно само ќе им рече Честито и дека одлуките на Неџла не го интересираат. ( леле колку ме изнервира Али риза во оваа епизода како сега ми се враќа филмот кога пцуев пред телевизор :lol: ) Во меѓувреме Фикрет се соменва во таксин зашто говедото ќе го гризе совеста и ќе оди кај пеачката. Она нема да и каже дека имало нешто туку дека таксин само бил премногу пијан да вози и преспал кај неа вечерта. Фикрет со Џеврие ќе се зближат ептен. Таксин ќе и признае на Фикрет што направил и оваа ќе добие нервен слом како Лејла. Џеврие од страв за неа ќе се јави кај Али риза да дојдат да ја земат. Али риза кога ќе дознае за Фикрет ќе се разоќара, ќе се испокара со неџла и на крај ќе отиде кај ахмет во кафана и ќе преспие на една маса. хајрие ќе оди да го прибери ама овој нема да сака да си дојде, и кога ќе си оди хајрие од кафаната ферхунде ќе ја удри со кола, ама само ќе ја удри ногата. ферхунде ќе му даде пари на Али риза да не ја тужат. Тој оди да и ги врати парите и во тој момент гледа како Огуз и Лејла внесуваат мебел во куќата. Лејла вика по него , тато , тато овој нема да сврти и ќе го акне првиот удар а ферхунде ќе го спаси. мафијозото сака да го заебе Огуз и да му ги земе парите за да го врзе да продолжи да работи за него. Бидејки Неџла и колбасот Шефкет ќе се искараат шефкет ќе живее со Лејла и Огуз во куќата. Неџла ќе им купи куќа и книжара на татко и . Ферхунде ќе го манијачи Шефкет. Неџла и лејла нема да зборуваат, ама Лејла со пари ќе ја купува наклоноста со харие и кажува дека чека девојче. ферхунде ќе остане без скршен денар и ќе ја тера мајка и да ја продаде куќата во Измир за да и даде пари. Фикрет е уште во адапазар зарадаи децата, но му вели дека нема да му прости на таксин и дека седи само заради децата. Огуз ќе го убие мафијашот но Шевкет ќе го признае убиството за да лејла има маж и татко на детето. Кога али риза ќе дознае од Нехир дека доаѓаат да го апсат и го гледа шефкет на врата со лисици добива мозочен удар и овој пат се парализира. Тука заврши 4 та сезона. Петата имаше само 15 епизоди. Фикрет го напучта таксини си оди во Истанбул, а певалјката доагја да работи исто во истанбул и че се расправаат. лејла раѓа девојче. неџла не може да го извади џем од глава и тоа али го нервира. Али риза, хајрие и Ајше се кај Огуз и лејла зашто Али риза е непокретен. Ферхунде ќе се сретне со левент и он ќе и предлоќи соработка. Ќе работат и со Али и оваа се ќе направи да и го расипе бракот на неџла. Во меѓувреме Огуз пак се занимава со мафијата и за да му се одмаздат ќе сакаат да го убијат. Додека ќе биде во болница лејла сваќа дека заради еден непрокопсан брат и гние во затвор и решава заедно со џејда да ја исправат работата. Сретнува еден инспектор кој и кажува дека се ќе се дознае кога ќе се најде оружјето. Лејла го дава пиштолот на инспекторот, Огуз од болница го носат право во затвор а Шефкет го ослободуваат. На денот на свадбата на Седеф, доаѓа да побара благослов од али риза иако е неподвижен и одвај збори. Неџла дознава дека конечно е бремена но дента е и раводот од Али. Му кажува дека е бремена откако ќе се разведат, и дека сака детето да си го знае таткото. Неџла останува сама. Другите одат на свадбата на седеф и кога ќе се вратат го наоѓаат али риза умрен. Хајрие, Шефкет, лејла со бебето и Ајше одат за Анадолија. Фикрет со таксин кои во меѓувреме че се смират и ќе се преселат во истанбул заедно со децата и Џеврие, и неџла остануваат во истанбул. Тука сестрите прв пат после толку време ќе се гушнат а јас плачев како кишна година .

На dragan4eDR, A-j-a, Offspring и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. eemmiilliijjaa

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    ај ако можеш
    стави видео од ју туб да видам зш таксин ке спие кај певачката
    и да те питам....дали певачката ке го сака н атаксин и дали она ке ја сака неа

9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.260
    Допаѓања:
    113.617
    нема да ја сака. само еднаш на пијано ќе спие.
    А за јутубе не можам да ја ставам зашто јас не ја гледав на Ју туб ја гледав на сателит пред 2 и кусур години.

10. eemmiilliijjaa

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    хахах сликата :*

http://webtv.hurriyet.com.tr/default.aspx?cid=6&vid=5007
    еве дел од тоа што ке се случи со таксин и пеачката

Прикачени фајлови:

11. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    236
    Ова го најдов на facebook :D

Знаете што вели Алириза кога ке помине покрај неговата куќа? Ово је моја куча живео сам ту , Ово је драга хајрие волео сам њу, Ово је ферхунде што ми узе све, неџла чекај ме ја немам где...

На glamour-lady, palavoto.devojce, TennisBabe и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Фикрет и Денис нема да ја убијат Џеврие и нема да оди во затвор никоја од нив.

На dragan4eDR, WhiteAngel, Pain и 5 други им се допаѓа ова.
  13. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.260
    Допаѓања:
    113.617

Офи за постов капа ти симнувам :rofl: :rofl:

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Абе, треба да се отвори една тема Read Only да се стави важна со таков наслов. Аман више, секоја страна тоа па тоа. |(

15. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Е добро сега ќе прашам нешто: гледам само се повторува тоа дека фикрет или денис ќе ја убијат џеврие и дека фикрет ќе оди во затвор и некој постојано укажува дека тоа не е точно! и зошто се уште повторување?! А, зоштооооо?
    Офи, едно големо :clap: за постот! Ваљда ќе сфатат!
    И уште нешто, само тие три се во серијата па само за нив ќе кажуваме? Дајте малку кажите што ќе се деси друго (мада веќе се се знае) ако толку сакате да кажите, ама доста е со госпожа Фикретка, денис и тетка Џеки!!

16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.260
    Допаѓања:
    113.617
    на мојот пост погоре имам све раскажано :)

17. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Хаха :clap: Офи ;) :up:

Леле ама мене еднаш ми кажуваа дека Џеврие ќе го убие детето на Фикрет и Денис ќе ја убие Џеврие ама На местото на Денис, Фикрет ќе оди во затвор! Да,да :nod: тоа и накај 10-тина страни убедување :x
    И би сакала да се усвои предлогот на Јуле, под насловот да се напише :lol:

Инаку сакав да ја прашам Нена,
    оној ќелнерот неќна што беше во ресторанот кога Јаман седеше со Седеф ли ќе се мажи со Седеф?

18. Lina89

Lina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    36
    Неколку дена не ја бев отворила оваа тема и сега кога ги прочитав пропуштените 8 страни се покајав за потрошеното време, само тоа па тоа Фикрет ја убила Џеврие , ке оди во затвор, па читајте ги претходните постови а не само колку да напишете нешто

19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.260
    Допаѓања:
    113.617
    Да тој е.

20. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Браво си одговараат. Тотална спротивност од влечугата Шефкет кој го чека цел живот за џабе.