Форумџика на годината

Мали прекрасни лажливки (Pretty Little Liars)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од American.Woman, 7 април 2011.

1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Нема уште нова, утре ќе излезе*....или може мислеше на предходната како нова? :D
    Ајде се надевам утре ќе разврзат некоја подобра мистерија, не ми почна баш асално новава сезона

* по наше време утре ќе ја има, кај американциве вечерва излегува новата

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Денес ќе се емитува втората епизода, а утре ќе може да ја гледам. И дај веќе нека разјаснат нешто од нешто барем, не вака, само позаплеткано станува, а никакви одговори нема.

3. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Да да, за првата мислев :) Како и да е ќе ја дочекаме :) Ми се спушти епизодката, се осеќам ко детуленце со нова барбика :)
    Малце нервира шо ептен ја заплеткуваат и не оставаат у неизвесност, ама ај прекини да ја гледаш, ако моеш :)

4. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Ја гледавте новата епизода? Пак ништо посебно.. секоја епизода нов сомнителен и пак ништо не се знае... Ама неможеш да не гледаш, заразна е :)

5. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Новава епизода беше интересна.
    Барем се дозна кај е Иан ако ништо друго.

6. marina22mk

marina22mk Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    51
    А како се вика книгата знае некој? Истиот наслов го има или....?

7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Повеќе книги се, со различни наслови.
    http://www.prettylittleliars.com/books/

8. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Мене не ми е логично Мона да е А. Кога ја покажаа личноста беше ко машко со тоа качулката. Башка од кај некое женско ќе провалува сегде и ќе праи толку бељи?

9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Серијава се канам уште пред месец дена да ја симнам, иако пола ја знам зашто другарка ми ја кажуваше, знам што се дешава углавно:
    Нели 5 другарки, една ќе исчезне (или ќе умре) и некој А ќе им пишува пораки, на кај Мона ( незнам ни која е таа :D ) требало А да испадне, вака интересна ми се чини.
    Да догледам филмовиве што ги имам ќе ја симнам, заедно со Gossip Girl и Vampire Diaries (јас ги немам гледано :tmi: )

10. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Конечно со епизодава мрднаа од мртва точна |(
    Ах пусто лето, нема баш избор на серии, инако ќе ја манев. И многу лоша глума, многу. Една од девојките незнае да изглуми салам

11. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Da ne ve razocaram ne e Mona... ne vi kazuvam za da ne vi rasipam, se nadevam deka ke pokazat vo serijata, mene drugarka mi raskazuvase gi citala knigite, site sto se izlezeni. AMa koga mi kaza koj e A ne mi se gledase bas ponataka.Nezz se zafrknav so ja prasav veke ne mi vozbudlivo da odkiraj koja e A mi ja otkija misterijata :lol: Ja imam igledano cela 1sezona i od vtorata sezoa 1 i 2 epizoda, nezz vajda se izlezeni 3 i 4epizoda do sea. Inace serijata ja stvaat online sekoj vtornik taka mi kazaa, no jas si gi simuvam od btjunkie gi ima site epizodi do sega i mn brzo se simmuvaat ;)
    inace ok e serijava ne e losa malce mi bese creepy na pocetok zaso ja gledav se vo 2-3 saat navecer :doh:
    simpa mi se devojkive ubavki se i jak stil imaat. telefonite im se senzacija. Inace glumata da prosecna i dejstvieto mozelo da bide mn mn povozbudlvo :!:
    moe mislenje :inlove:
    [mod-kirilica:1sew8x7y][/mod-kirilica:1sew8x7y]

12. Ivycka

Ivycka Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    32
    Интересна серија, баш моментално ја гледам имам уште 5 епизоди до крај на прва сезона :) Сакам такви неизвесни серии затоа и гледам по 5 епизоди дневно (фрик хах) :D

13. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    885
    Почнав да ја гледам серијава, стигната сум до 5 епизода, тепам време со серијава а сега за сега не ми е нешто посебно.

14. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Интересна серија и тоа бајаги интересна според мене ,онака те тера цело време да гледаш и со секоја епизода има некој нов во кој можеш да се сомневаш дека е А... иначе знам дека серијата нема да е иста со книгите сменето е ...така да А во книгата не е истата особа со оваа во серијава :) Иначе денес ја симнав 5 епизода од 2 сезона ,можете да си ги симнувате сите епизоди од http://eztv.it/shows/372/pretty-little-liars/ :) Иначе на мене нешто ми е сомнителен и братот на Алисон :?:

15. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    И ја од денес почнав да ја гледам, ги изгледав првата и втората епизода. За сега ми се допаѓа серијава, интересна е и мистериозна. Ми се допаѓа тоа што не е со такви типични шмизличиња кои се лигават по цел ден.

16. Tantica

Tantica Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    24
    Оваа е една од серите што си ја започнав за време на колоквиумска недела и не престанав да ја гледам од тогаш, и кога заврши прва сезона неможев да ја дочекам втора и си ги прочитав книгиве и се разочарав и искрено се надевам дека барем крајот ќе го изментат како што има направено со повеќе работи во серијата што се изменти .
    затоа што на крајот од секоја книга се открива А, за на почетокот на наредната да се открие дека всушност не е тој од предходната книга...кандидатите се Иан, Братот на Алисон, Мона и полицаецот, за на крај да испадне дека Али имала сестра близначка што била во ментална институција..и сега иде прашањето како им ги знае тајните на сите? и одговорот што е даден е "многу" креативен: Кога сестра и ја посетила од менталната институција некако ги убедила родителиве дека она е вистинската Али, а вистинската ја враќаат во лудницата и таа што умира е всушност таа менталната..глупости на квадрат

17. katerina777

katerina777 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    од вторава сезона 7 епизода е последна? ги симнав 6та и 7ма сега да ги гледам и неможам нигде да ја најдам 8ма за симнување.

18. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Седмата е последна, вчера излезе :)

На katerina777 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. crnokosata

crnokosata Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    124
    Може ли некој да стави торент за цела прва и цела втора сезона,за да не ги спустам епизода по епизода

20. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Една пријателка од Америка,исто така го гледа филмот и баш вчера дискутиравме на него.
    Гледала она интервју со продукцентите и овие,демек рекле дека крајот на филмот ќе се разликува од тој во книгата.
    Значи нема да биде Мона. :D

Сега за сега,најсомнителен ми е таткото на Спенс. Кријат нешто со на Али мајка и,тоа е сигурно.А што направи А со шприцот?
    Јас прво мислев дека тоа Емили го користи за грбот ама нешто не ми штима. :^)
    На Ариа брат и ужасно ме нервира |( .

Омилена ми е Спенсер,најинтересна и најпаметна е. Млада верзија од Бри Ван Де Камп. :rofl: .