Извинете за офф али можно е да ја даваат бидејќи од Септември на МТВ1 ќе почнат да ја даваат Супер натурал (онаа со 2цата браќа) па така да ништо чудно да почнат да ја даваат и Госип Грл
Мора некако да ја завршат приказната сепак.Најмногу ради тоа ќе има 6та сезона. Како што читав,Нејт сезонава ќе се занимава со откривање на Госип Грл,Блер иако на крај го одбра Чак,пак ќе има нешто со Ден,а Серина ќе биде со некој сосема нов,ама дали со него ќе заврши не се знае.
Дааааа да, ќе ја даваат на Прва само и ја не видов саат може уште не кажале, ама едвај чекам да почне ќе ја гледам отпочеток. Инаку се ближи есен, а со тоа и новата сезона
Серијава успеа да ме насмее, налути, замисли, наежи и ми украде неколку солзи. На почетокот многу се пронаоѓав во Серена. Па во Блер. Па во Џени. Па Ден... дали мора да продолжам? Од првата епизода па се до последната (за сега) можам да кажам дека сите ликови си ја задржаа основата а притоа се развија во реалистични луѓе. Полна со другарство, љубов, кавги, скандали, болести и каква не ти драма. Совршена тинејџерска серија. Па и паровите. Ден и Серена многу ги сакав, но Блер и Чак од самиот нивен почеток ми се совршени заедно. Блер го носи на површина и најдоброто и најлошото во Чак, и обратно тој со неа. Се надевам ќе си го добијат среќниот крај што си го заслужуваат. Можам да им се поклонам дека за серија, сите овие сплетки ги решаваат на многу зрел начин. Блер и Серена навистина се сакаат, нааајискрено, иако си држат тајни помеѓу нив. Како се сите преплеткани. Прво Блер и Нејт, Серена и Ден, додека двете се најдобри другарки а Нејт и Чак најдобри другари. И после се се менува. Блер и Чак, Серена и Нејт, па Ванеса со сите по ред, и Џени што се поплетка со Нејт, па Чак... Не знам кого да мразам искрено! Блер и Ден беа најголемата грешка на серијава. Се надевам дека Ванеса, Џени и Ерик ќе се вратат. Одвај чекам следна сезона!
Додека бев на одмор на Прва1 (српска програма) видов дека започнаа со емитување. Работните денови во 23.00 часот. Ние тука ја имаме оваа програма? Баш ќе проверам дома, јас имам Мах ТВ и не сум забележала. Спојлер http://www.prva.rs/ еве оваа.
Имав слушано за серијава,и дека сите во моја околина збореа колку се им се свигала Блер,се исповетувале,модерна,тренд сетерка,а сега сум до 3 сезона и Блер ми е анорексично тетче,каков стил какви бакрачи
Алал да им е на продуцентите. Покрај оваа серија се заљубив во Њујорк.. Мислам дека Блер и Чак, Ден и Ванеса и Нејт и Серена се најдобрите парови. Искрено најмногу почнав да ја гледам серијата заради Нејт, а потоа едноставно се заразив. Трета сезона ми беше омилена заради Golden Couple, мислам дека премногу си одговараат. Сега чекам да почни 6та сезона I'm in love with Nate
Си симнав повеќе сезони и летово секој слободен миг го крадев за да си изгледам по некоја епизода Интересна ми е , ми се свиѓа стилот на цуриве посебно на Серена Од богати кругови се, може да се види нивниот начин на живеење, има доста вистинити животни случки опфатени и поради тоа и ме привелкува на некој начин
Серијата е прекрасна,убави глумци,модата е добро доловена.Приказната ми се допаѓа многу.Сепак тое е вистината богатите имаат се и управуваат со светот а сиромашните се понижувани и омаложувани.Во секој случај ја покажуваат вистинската страна на пријателството,добервата,љубомората, интригите и најважното озборувањето без кое не можеме да живееме.
Серијата е направена бетер од сите турски, индиски и шпански заедно. Ја прекинав одамна, а сега ги изгледав само последните три и во еден момент престанав да пратам, само глеав алишта, шминка, ташни, накит... Каква моронштина, па уште и 6та сезона. Милион пати подобри и поинтересни беа додека беа во средно, сега е срање во боја. Па онаа Дајана ја не знам кое такво бара во серијава, на 40 години со напувани дечишта си игра криенки, која кретенка. Ја уништија комплет, дури и на МТВ би ја глеала пак првата, само да ми се оправи впечатокот.
оваа серија ми е најомилена.. ги изгледав сите сезони, сега чекам за 6-та сезона на 6 октомври .. иначе конечнооо квалитетна серија во Македонија... ама и сега нема да ја сакаат.. сега глупавата публика се занимава со турските евтини глупости
НАСКОРО!!! хахахаха. Па како што видов ќе почне есенва да ја емитуваат, али со МТВ ништо не се знае така да може и догодина на есен да ја емитуваат