Форумџика на годината

Сè за љубов (Sve za ljubav)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од inimini, 26 август 2011.

1. inimini

inimini Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    72
    Се за љубов е најтоплото реално шоу и затоа со години е на врвот од гледаноста во повеќе земји.
    Скриени емоции, вистински приказни, романтични запросувања, спектакуларни изјави на љубов, приказни за нераскинливи пријателства, семејна моќ, првата љубов и спојување на оставените, како и многу други необични приказни на сосем обичните луѓе ќе ги видите во емисијата Се за љубов.

Водители: Милан Калиниќ и Катарина Шишмановиќ.

Дали сте ја гледале емисијата и дали ви се допаѓа?
    Многу убава реална и доста поучна емисија.

2. Tedi16

Tedi16 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    54
    Дали ви се допаѓа емисијата Све за љубав

Ја имам гледано многу пати и ми се допаѓа има доста интересни работи... :inlove: :inlove: :inlove:

3. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Mи се допаѓа емисијава. Често ја гледам и речиси секогаш успева да ме расплаче и натажи малце :D

4. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Добра е идејава имаат променето многу животи , поврзат многу фамилии тоа е се ок...
    Ама јас лично не уживам во вакви емисии кои се занимаваат со туѓи животи разни животни приказни нит ме интересира ни сакам да служам за вакви ствари ме замараат некако |( .

И никогаш не би сакала да сум дел од емисијава . Цела интима пред цел свет ? ! :shake: :shake: :shake:

Ама мислам при крај е зенитот на емисијава Милан Калиник си оди од неа ... А тој е 70 % заслужен за популарноста на емисијава .

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  5. inimini

inimini Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    72
    ДАЛИ И КАКО МОЖЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ЕМИСИЈАТА ДА ДОЈДЕ ДО СКОПЈЕ А СЕПАК ЗНАМ МНОГУ ЛУЃЕ СТО САКААТ ПРЕКУ ЕМИСИЈАТА ДА РЕШАТ НЕКОИ ТАКА РЕЧЕНО ПРОБЛЕМИ. И ДАЛИ СЕ ПЛАЌА ТОА ШТО ОНИ ЌЕ ДОЈДАТ ОВДЕ АЈДЕ МАЛУ ДА ПОРАЗГОВАРАМЕ НА ТЕМАВА.

6. martinuska

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Па имаат меил за контакт мислам. Има и број али мислам подобро ти е преку меил. Гледај ја емисијата мислам дека барем еднаш ако не и повеќе пати го покажуваат меилот :)
    И може да се стигне во Скопје имаше неколку случаеви поврзани со Македонија :)

7. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Многу, многу ми е мила емисијава.
    Има многу добро смислен концепт и изборот на водители е одличен-претставителни, културни, интересни и баш си одговараат како водителски пар.

8. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    секогаш кога имам мака само пуштам Пинк си и демек за нивната сторија јас си плачам за мене :) ама сепак има и многу приказни кои треба да си од камен да не би заплачал...

На постот погоре одговор: не се плака (барем јас така мислам) за балканот а ако има некои приказни поврзани со еу земјите (баш вчера гледав) мислам дека се плака некој мал процент

9. martinuska

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    svezaljubav@emotion.rs

Еве преку адресава може да се стапи во контакт со тие од емисијата :)

10. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Првата сезона беше топ,после почнаа да се глупират и така,ја сменија водителката и ништо од емисија ;)

11. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Прекрасна емисија, ја гледам кога имам можност. Има многу трогателни приказни и признавам дека неколку пати имам заплакано :$
    Јас лично не сум за тие изјави на љубов, запросувања и молења во јавност, додека пак приказните со пронаоѓањата на блиските личности уживам да ги гледам.

Ја гледав емисијата кога си замина Милан Калинич...дефинитивно без него нема да биде исто :(

12. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    ТВ Сител

Што се случи во последната епизода од емисија „Се за љубов“ во неделата? Мислам со Марјана и Немеш, се смирија ли?

13. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Ќе има вечер или завршило веќе? :?:

14. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Не можеле да допрат до Немеш, демек кажал шо имал и немало потреба да зборува пред камери. Ништо не кажаа посебно, незнам зошто така направија, а баш ме интересираше, се мислев дека Марјанчето наместено победи, ама којзнае, еве ја го бара преку емисијата, може ова е уште една лага, или па стварно го сака, нишо не кажаа, ваа само плачеше, како сака да зборуват, да и даде шанса, па ако сака тогаш крај нека кажел, али Немеш никогаш не се појави.

15. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

Не се појави ама сепак се заедно, одма после таа епизода тој и се вратил на неа, по медиумите се вртат фотографии од неа и него, фотките се гледа дека се летово снимени, заедно живеат, вака така љубов е во прашање и на крај победи. Ајт на здравје нека им е.

16. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    214
    најинтересна емисија што досега сум ја гледала одвај чекам ново сезона да не знае некој кога ќе почне

17. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    214
    абе сакам сестра ми да ја пријавам ама не ја знам нивната е-маил адреса ке може некој да ми ја каже однапред фала

18. LitttleRNBPrincess

LitttleRNBPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    950
    СЕ ЗА ЉУБОВ!! :D

најдоброто реално шоу морам да признам.. сега новава сезона е поинтересна и понекад коа гледам приказните ми се насолзуваат очите.. алал да им е :)

19. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.769
    Допаѓања:
    319
    Ја гледам уште од 2005 година на пинк плус.

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Ја гледав од самиот старт,не пропуштав, но во последниве 2 години, многу ретко гледам, некако се немам време,се нешто...така излага а и не сум некако толку заинтересирана како што бев.
    Сепак многу убава емисија :)