Солзи на есента (Sonbaharın Tears) насловот на турски е Sonbahar (есен). Ја загледав и мислам дека ќе да е интересна
зараза се овие турски серии на секој канал по десетина дават ај и оваа почнав да ја гледам добра е на почетокот ке видиме понатаму
Така е, оваа е обична типична љубовна сапуница каде главните ликови завршуваа заедно и среќно до крајот на животот Додека лисјата е нешто сосема друго и обработува различни теми и настани од секојдневниот живот кои му се добро познати и му се случуваат и на македончето Но она што ја прави уште подобра е беспрекорната синхронизација, алал да им е тие актери сосем се внеле во улогите и не рецитираат туку (глумат) искажуваат и емоции
прекрасна серија, токму како за мене е, ја гледам од првата епизода, а немав намера да започнам да ја гледам, но ете се навлеков и на неа, сега не испуштам ни делче.. дали некој знае што ќе се случува во понатамошните епизоди?
Интересна содржина ама глумциве И тоа Дац ко ќе се почне со тоа гласот уфф некако не ме влече само поради ова ...
Јас мислам дека Дац убаво го доловува ликот и сите останати ми се супер затоа што овој турскиов баш и не ми е некако пријатен за слушање
Гледав една-две епизоди чисто случајно и не е лош филмот, ама главниот лик Сабиха ли или како и да се викаше ме изнервира со преголемата гордост и инат. Во кои термини го даваат филмот?