И србите направија своја верзија на шоуво кое ке почне да се емитува на есен.Што мислите дали ке биде исто како со другите верзии?Дали мислите дека ке се прават измени? Спојлер ако темава е дупла или слична,клуч
X Фактор - Србија (Сител) А јас не знам од кај наслушнав дека заедно е овој Х Фактор т.е дека организацијата е на Србија и на Македонија,а колку е точно неам појма останува да видиме.Да се надеваме дека ќе стават квалитетни судии,и да има уште поквалитетни учесници
X Фактор - Србија (Сител) Шоуто Х Фактор Адриа што ќе почне да се емитува наесен е во организација на Србија, но е подржано и од Македонија, Црна Гора и Б и Х. Значи ќе има учесници од сите 4 земји а пријавувањето колку што знам е во тек. Немам некои претерани очекувања, но штом преземале одговорност за организација на ваков проект би требало да има солидна организација, фер и компетентни судии.
X Фактор - Србија (Сител) Јас се пријавив на ова.. И за други ако има некои да ви кажам дека пријавувањето е до 15 август , и после тоа на 20 почнуваат аудициите ...на 25 е во Скопје Жири:Северина , Сека, Дино, и уште еден.. Мое мислење дека овие поише ке се палат на оние шо ке испеаат слични видови на нивните песни..али ќе видиме..
X Фактор - Србија (Сител) Х -ФАКТОР........Х - ФАКТОР.......НАСКОРО Х - ФАКТОР......... Јас мислев којзнае што е ова , а тоа да ти било “ МА НИЈЕ ВАЖНО САМО ДА МЕ ЦЕЛА ЗЕМЉА ЧУЈЕ “ Тачно је 10 часова....3 минуте и 10 секунди
X Фактор - Србија (Сител) Аудициите се на 25-ти во Cineplexx Баш ме интересира дали некој од форумов се пријавил
X Фактор - Србија (Сител) Ги пратам ваквите шоуа! И американското и британското,шо знам интересни ми се,сакам добри пејачи сакам музика и уживам кога гледам прави таленти на сцена! Искрено за ова шоу се надевам дека ќе се прави по ист терк бидејки сепак се зима лиценцата и нема логика да се менува нешто! Кога ќе почне ќе коментираме сега нема поента
X Фактор - Србија (Сител) На фб гледам сите деца се пријавиле..господ да чува..и да имат и да немат талент пријавиле се..а рикат како магариња.. Морав.
X Фактор - Србија (Сител) Колку мразам вакви непотребни и бескорисни емисии, немам доволно зборови да опишам. Доста е да ги избришам сите македонски канали. До кај стасавме медиумски..
X Фактор - Србија (Сител) На Х Фактор секогаш биле најкоректни судиите и победувале најдобрите. Се надевам дека така ќе биде и на Балканов.