ТЕМА: Како да му се приближам?

Мислење 19 Фев 2010, 01:40

mozebi ima vakva tema ali nz ...
neznam kako da zapocnam vo vrska so edno dete veke ednas se imame smuvano i se podzaborajvme
posledniov period nekako ni se vrstuvaat patistat i se sretnuvame a poveke mi se bendisva i nz kako da zapocnav povtorna komunikacija i da flertuvam pa vasite mislenja ke mi bidat od korist :D
BlueEye

Сино цветче

167
Мислења: 322
Зачленет: 24 Јан 2010, 22:40
Јас сум една од оние личности кои едноставно не можат а да не најдат задоволство во животот, па дури и кога ќе се случи нешто лошо.

Мислење 20 Фев 2010, 12:46

Ајдеее девојки помагјте! :lol: И јас го имам истиот проблем, се имаме мувано, сеа се глеаме у диско скоро секој викенд али само на здраво, шо праиш... На мсн муабети од време на време до 4 сабајле некад, еднаш се деси да идеме со другарки кај него дома али толку бев здрвена, па нишо муабет не напраивме :(
И сеа пак сакам нешо со него! Само како ???
puflaa

Сино цветче

1614
Мислења: 209
Зачленет: 03 Дек 2009, 02:04
When I was a child, I used to pray to God for a bicycle. But then I realized that God doesn’t work in that way… So I stole a bike and prayed for forgiveness!

Мислење 20 Фев 2010, 18:04

da se nadevame deka ke doijame nekoj soveti i ke uspejme :))
BlueEye

Сино цветче

167
Мислења: 322
Зачленет: 24 Јан 2010, 22:40
Јас сум една од оние личности кои едноставно не можат а да не најдат задоволство во животот, па дури и кога ќе се случи нешто лошо.

Мислење 01 Апр 2010, 15:49

Епа вака...еве ви го првиот одговор :D

За BlueEye:
Ако сакаш да бидеш со него,едноставно зборувај со него,прашај го дали сака нешто поозбилно! Ако сака да почне врска со тебе и сеуште му се свиѓаш мн...тогаш...со среќа ! :clap: :up: ;)

За puflaa:
Срце ако си моја возраст (15-16) тогаш пуштај му се и некоаш демек случајно баци го во уста :) Гледам дека и него му е убаво со тебе :up:
miamateva

Сино цветче

130
Мислења: 152
Зачленет: 05 Мар 2010, 17:46

Мислење 12 Мај 2010, 23:39

Спаѓам во тие девојки што знаат да им помогнат на другите, но никогаш самите себеси. Кога другарките ми бараат совет како да се смуваат со тој и тој, обично секогаш тоа што сум им го кажувала - делувало! Е сеа кога доаѓа ред за мене, изгубена сум од овде до Марс! Ми се свиѓа еден од друг град што повремено за викенди доаѓа у мојов град. Се запознавме преку една заедничка другарка што исто не живее у градов, али има нешто блиска фамилија овде, па секој викенд се глеаме.

Е сеа проблемов е што сакам со типов да се смувам, не може врска на далечина јасно ми е, али не знам како да го изведам тоа. За 1мај бевме заедно кај другарка ми, ко на спиење со уште неколку души, глупости, заебанции итн и осеќав дека нешто му се дешава со мене. Неколку пати му го фатив погледот, како зјапа во мене, нон стоп шепотеше со другар му.. Едноставно се осеќа кога има хемија. Но тука е проблемот - што јас не сум многу на мсн, он е ретко на фб и скајп и не си пишуваме. Фактички, само кога доаѓа у градов имаме контакт. И за жал не може да си ја преболи бившата (ТИПИЧНА ШМИЗЛА! со единствена опсесија е да е у центар пажња, нема на кој не се пика и не сака да се откачи од него, ако веке не се заедно).
Кога игравме вистина-предизвик онака на шала, го прашаа дали ме свиѓал - рече дека имало други ‘‘мерила‘‘ и дека од неговиот град имало нешто.

Што да правам? Како да ја убрзам работава, сакам да се деси нешто! По карактер е весел тип, сака акција. Али е ете се погоди наивен, оваа бившава го вози како сака, нон стоп си игра топло ладно со него, а на трети им се нуди. Ја запознав, НЕ ГО ЗАСЛУЖУВА!

како понатаму ? :(
supersonic

Бело цветче

1638
Мислења: 79
Зачленет: 16 Апр 2010, 22:56

Мислење 13 Мај 2010, 12:36

Кога другарките ми бараат совет како да се смуваат со тој и тој, обично секогаш тоа што сум им го кажувала - делувало!

Е сеа проблемов е што сакам со типов да се смувам

Мислам стварно имаш проблем....на другарките им кажуваш како да се муваат а ти сама неможеш да смуваш тип....
Да да...мислам мувањето само по себе е доста паметна...зрела....високоинтелектуална одлука да.... :fubar:
newring86

Сино цветче

852
Мислења: 290
Зачленет: 22 Ное 2009, 15:49
Во животот немора да трчаш - доволно е да тргнеш на време !

Мислење 13 Мај 2010, 23:35

Не знам како да објаснам. Кога ми бараат совет, тоа шо ке го кажам им помага. Е за мене не знам како да постапам. Глупаво е ама ајде, што можам.
Инаку типов е нешто као казанова, како што ми кажа другарка ми, пред да биде со некоја нон стоп ке ја збори колку била добра, згодна, и блабла а кога ке ја добиел не издржувал ни месец дена. И не знам што да правам, дали да се надевам на нешто, да пробам да преземам нешто .. хелп! :|
supersonic

Бело цветче

1638
Мислења: 79
Зачленет: 16 Апр 2010, 22:56

Мислење 16 Мај 2010, 00:46

Здраво девојки :)
Нова сум на форумов,а профилот си го направив бидејки стварно ми треба помош од вас :) :) :)
Значи вака:
ми се засвига многу едно дете...по некое време почнав да искачам на истите места што и он.кога и да ме видеше не остануваше рамнодушен,народски кажано: се врткаше околу мене,па нешто случајно ке ме допресе за половина без причина.....но ништо не се случи.по некое време,минатиот месец се видовме,бевме на исто место искочени.он пред мене се муваше со друга,а најстрашно од се е што додека се муваше со неа,мене ме гледаше,постојано ја вртеше накај мене да ги гледам,сите од моето друштво приметија дека и покрај тоа што е со друга мене ме гледа :) :) :)
што да правам???мислите дека има шанси некако да се запознаам со него???
DaPwincess

Фем почетничка

10
Мислења: 3
Зачленет: 16 Мај 2010, 00:35

Мислење 16 Мај 2010, 02:53

DaPwincess напиша:Здраво девојки :)
Нова сум на форумов,а профилот си го направив бидејки стварно ми треба помош од вас :) :) :)
Значи вака:
ми се засвига многу едно дете...по некое време почнав да искачам на истите места што и он.кога и да ме видеше не остануваше рамнодушен,народски кажано: се врткаше околу мене,па нешто случајно ке ме допресе за половина без причина.....но ништо не се случи.по некое време,минатиот месец се видовме,бевме на исто место искочени.он пред мене се муваше со друга,а најстрашно од се е што додека се муваше со неа,мене ме гледаше,постојано ја вртеше накај мене да ги гледам,сите од моето друштво приметија дека и покрај тоа што е со друга мене ме гледа :) :) :)
што да правам???мислите дека има шанси некако да се запознаам со него???

da da,sigurna sum deka tie odnesuvanja negovi se so pricina!!! tvrdam!
ednostavno masko koga sviga nekoja najlesno moze da se primeti,a negovive znaci go pokazuvaat toa
pocekaj,sto e tvoe ke si dojde;)
cinderellaaa

Фем почетничка

00
Мислења: 1
Зачленет: 14 Мај 2010, 22:56
Локација: skopje

Мислење 16 Јун 2010, 12:46

Supersonic те сфаќам во целост.И јас можам да дадам добри совети на други,а за мене кога се работи ми нема помош-не знам како да се однесувам.Еве едно дете цела година го гледам по автобуси,живее кај мене во населба и има доста шанси да му се приближам, но ете-многу ми се свиѓа детето и страв ми е да не ја упропастам работата.На почетокот цело време се гледавме,си се смешкавме и јас очекував дека тој нешто ќе превземе,но ништо.Инаку детето е така срамежливо,барем со мене е така.Поради едно претходно искуство кога јас го направив првиот чекор и не испадна баш најдобро,сега ми е страв да направам нешто.А инаку и јас си признавам, малку зезнав работа ама зошто ме фати страв и ете цело време се вртев на страна и не можев ни да го погледнам а далеку од тоа дека бев рамнодушна-притисок ми се креваше незнам колку,цела се тресам кога сум во негова близина но ете зезнав.Немам храброст ни на фб покана за пријател да му пратам :sweat: уффффффф глупа сум знам.Мислите дека ќе имам некоја шанса?Премногу ми се свиѓа,не е само надворешен изглед,имаше стварно некоја хемија...љубов на прв поглед хахах шала :wasntme: А мислам дека и он осеќа нешто и онака кога му манијачам по профил од кај другарки :lol: гледам неки групи што 99,9 % се ко за мене посветени.ОК знам стварно детски се понашам ама неможам поинаку :$
CherryBerry

Бело цветче

73
Мислења: 70
Зачленет: 13 Јун 2010, 00:18
Imperfection is beauty
Madness is genius
&& it's better to be
Absolutely ridiculous
Than absolutely boring

Врати се на Сингл

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости

Site Meter