ТЕМА: Неискусен

Мислење 04 Фев 2012, 22:02

ANGEL1 напиша:Само да те потсетам :!: денеска е 30.01 2012 , февруари тропа на врата, а ти крајно време е да смогнеш сили и да се :call: еве иди валентин, трифун ....ајдееееее :)

Тоа цела година има поминато, па за еден месец...
Не знам... во последно време не можам да направам еден обичен разговор со неа, некако како да ме игнорира... кога и пишувам на фејсбук некако делува незаинтересирано, чекам по 5 минути за еден одговор... Можеби и здосадив
Prilepcanec

Фем почетничка

11
Мислења: 9
Зачленет: 05 Јан 2012, 00:23

Мислење 04 Фев 2012, 22:26

Е голема е можноста да си и здосадил штом 1 година се моткате, а богами не сте мали...Дај подготви и нешто за денот на вљубените, сигурно многу ќе ја изненадиш.Верувај секоја девојка би се израдувала на тоа...И да не знаеш што да и кажеш со едно скромно поклонче може се да и разјасниш :) Па и немора некој поклон може и еден цвет, во вакви моменти битна е намерата.
И да те одбие знај нема да се руши светот, остани си смире.Нема машко што не добил корпа во животот па така да не е тоа некоја трагедија.Но да се надеваме дека нема да се случи тоа.

И дај ајде речи машко сум и трк до некоја продавничка :rofl: Со среќа!
Hiii

Жолто цветче

15023397
Мислења: 1413
Зачленет: 05 Апр 2011, 23:07
Локација: во Камп ноу
"Me no study, Me no care, Me go marry a millionaire.If he die Me no cry, Me go marry another guy!" Слика

http://www.youtube.com/watch?v=d5wO0fbOsZo

Мислење 05 Фев 2012, 18:12

Нема потреба да водиш некои долги разговори. Веќе цела година сте биле на фб се сте испишале. :)
Можеш само да и пишеш едно здраво и дали сака деновиве да се видите на кафе или нешто слично. Немој да одолговлекуваш оти како минува времето може и целосно да го загубиш контактот со неа. Прашај ја за излегување нема што да загубиш... ;)
sadangel

Зелено цветче

219296
Мислења: 533
Зачленет: 07 Мар 2010, 21:29
Локација: Таму некаде...
За да ги оствариш своите соништа прво разбуди се!

Мислење 05 Фев 2012, 18:16

И дошло преку глава :D Па и ја да праам муабет со некој година дена, ќе ми скисне на крај :) . Озбилно. Секој си има граница на толернација. Може си вика, па и што ќе зборам со него, кога ни на едно кафе не може да ме викне...
Не биди плашливец, не јадеме мажи. :P
ell

Сино цветче

6846
Мислења: 115
Зачленет: 23 Дек 2010, 17:35
Локација: Во земјата на чудата.
Revenge not taken is the sweetest gift you can give yourself.

Мислење 07 Фев 2012, 02:00

Добро, ете, и да ја побарам за излегување, не знам потоа што да правам ...
Prilepcanec

Фем почетничка

11
Мислења: 9
Зачленет: 05 Јан 2012, 00:23

Мислење 07 Фев 2012, 02:18

Prilepcanec напиша:Добро, ете, и да ја побарам за излегување, не знам потоа што да правам ...

ne treba nisto posebno da pravis osven obicen razgovor,pa ke vidis kako taa ke se odnesuva,dali e zainteresirana za tebe ili ne se primetuva veruvaj,rabotite si idat sami po sebe i baknezite i guskite doagaat spontano od iskustvo ti kazuvam :D :D samo opustenooo i ic ne se sekiraj
N.Kety

Сино цветче

84207
Мислења: 236
Зачленет: 22 Јан 2012, 02:27
Don’t trust too much, don’t love too much, don’t care too much because that ‘too much’ will hurt you so much...

Мислење 07 Фев 2012, 02:35

Prilepcanec напиша:Добро, ете, и да ја побарам за излегување, не знам потоа што да правам ...

Се среќавате, ја залапуваш и си одиш веднаш Like a Boss :rofl:

Се шалам за горново :) Ќе пиете кафе, ќе правите рандом муабети , и на крај една прошетка ќе направите и тоа е тоа.
Blackk

Фем почетничка

23
Мислења: 4
Зачленет: 12 Јан 2012, 02:21

Мислење 13 Фев 2012, 01:47

Ај и ја да се вклучам во муабетов, сеа ја видов темата :D
И како испадна, се пресрами? Нема потреба толку да ти е незгодно, само опуштено (не мора само за сега да важи) и не мора одма да и се пушташ, почекај малку да ти даде знак самата, а тоа верувај дека многу лесно можеш да го приметиш. Да не се повторувам со другите, ама не ми е јасно како може едно 20 годишно типче да е во депресија поради тоа што нема девојка? Не си престарен! Освен тоа, срамежлив дечко, барем мене ме асоцира на фино дете што не би ја повредило девојката како што тоа го прават фраерчињата што одат со по 3-4 женски истовремено. А што се однесува до искуството ич да не се секираш, битно е да ви е убаво, не е битна техниката ;)

Blackk напиша:Се среќавате, ја залапуваш и си одиш веднаш Like a Boss :rofl:

Е посликовито од ова не си можел да објасниш, мајке ми :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
programerka-2nd

Фем почетничка

98
Мислења: 17
Зачленет: 10 Јан 2012, 13:40
programerka, од х-причини преселена на нова локација -> programerka-2nd ...битно е да се дружиме :D
и да, ќе заборавев, To understand recursion, you must first understand recursion. ;)

Врати се на Сингл

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости

Site Meter