ТЕМА: Oсаменост!

Мислење 18 Дек 2011, 00:26

Ах. баш ми е драго! :) Ете гледаш, се ќе си дојде на место. Запознајте се убаво и можеби од едно мување ќе произлезе и убава врска :)

Со среќа
ell

Сино цветче

6846
Мислења: 115
Зачленет: 23 Дек 2010, 17:35
Локација: Во земјата на чудата.
Revenge not taken is the sweetest gift you can give yourself.

Мислење 18 Дек 2011, 01:49

DeckoSkopje напиша:
kasiopeja напиша:дечко од Скопје еве ти совет од колешка од факултет(одамна дипломирана).Најди си колешка за заедничко спремање на испити.Така ке ви оди полесно и цело време ке бидете заедно.Иначе факултетот одзема толку време што ке си останеш сам(шала). Еве моево маже од 1.90 метри сега си дремка а ти ме потсети на најубавиот период од нашиот живот-бакнување по ходници, зачудени пациенти, криење од колеги,држење за раце дури никој не не гледа на вежби,поделени стравови при полагање на испити, заедничка апсолвентска вечер,ИНТЕРНИ СТОМАТОЛОШКИ ШАЛИ (од типот помести се мезијално)кои само вие ги разбирате...Ех каков убав период, а и сега не верувам дека некој може да ме разбере колку сум изморена кога ке се вратам од работа,или кога ке ме изгушка некој пациент у град пред него-зошто и нему истото му се дешава. :hai:

почитувана колешке :)
штотуку се вратив од “кафе“, се смував со едно девојче и тоа од прва шанса хаха не можам да си поверувам :)))) се уште и го чувствувам мирисот , после 20 дена муабет на фб излеговме вечерва и ја ќарив :Р
(ова помести се мезијално , дистално многу е јако )
поздрав и имајте пријатна саботна вечер

Ти посакувам многу среќа!Од се срце!И друг пат не се обесхрабрувај така лесно :!: !
Lola-M

Сино цветче

184112
Мислења: 283
Зачленет: 16 Ное 2011, 22:56

Мислење 18 Дек 2011, 17:03

Е кога е од колешка мора да се фати муабетот.Знаеш како викаат нема неосвоиви девојки туку само глупи удварачи.Со убав муабет секоја девојка е достижна .Со срека нека ви е и не го запоставувај факултетот. :hai:
kasiopeja

Бело цветче

333
Мислења: 80
Зачленет: 01 Дек 2011, 18:17

Мислење 18 Дек 2011, 21:14

И мене ми е многу мило! гледаш дека што е твое ке си дојде! :D ајде па и за некој ден да прочитаме некоја новост, од мување во врска.
Позз и Ти посакувам се најдобро хаха и се согласувам со коментарите над мене не го запоставувај факултетот :P и онака е тежок. :D
SparkyAngel

Сино цветче

184497
Мислења: 253
Зачленет: 24 Сеп 2011, 03:04
Локација: Wonderland*
Life is like a smiley face...It depends how you look at it..:)

Мислење 18 Дек 2011, 23:17

денес имавме топ комуникација :) ми ја праќа песната има ли наде за нас , а јас и го пишувам рефренот и она ми враќа има... , а синојка кога се разделивме се договоривме дека ќе се видиме повторно деновиве....
инаку госпожата е многу загреана за мене :Р штом ми рече дека сум мирисал многу убаво и дека сум се облекол топ знаев дека е моја :) :) :) ( сериозен сум ) ...ако има некои новости ќе бидете известени
за факултетот немајте гајле :)
поздрав имајте убава работна недела
DeckoSkopje

Фем почетничка

1832
Мислења: 16
Зачленет: 13 Дек 2011, 00:03

Мислење 19 Дек 2011, 01:02

Дали има некој на светов за мене?уф.. :(
20062006

Фем почетничка

737
Мислења: 25
Зачленет: 28 Јун 2010, 23:46

Мислење 19 Дек 2011, 01:08

20062006 напиша:Дали има некој на светов за мене?уф.. :(

јас кој бев плачко до вчера за таа работа ке ти одговорам : ИМА ! но само полека
DeckoSkopje

Фем почетничка

1832

Мислење 19 Дек 2011, 03:08

20062006 напиша:Дали има некој на светов за мене?уф.. :(

ke se najdi nekoj ;) i jas baram zenska ama nekako tesko mi odi ako sakas mozeme da se zapoznaeme kolku god imas? :P
niger

Фем почетничка

00
Мислења: 4
Зачленет: 14 Дек 2011, 22:27

Мислење 21 Дек 2011, 14:47

Осаменоста го зголемува ризикот од деменција, висок крвен притисок, срцеви болести и рак, а гените кои се потребни за борба против сериозните вирусни инфекции се помалку активни кај осамените личности отколку кај останатата популација.

Како да не се "инфицирате"?

Внимателно бирајте ги пријателите
Развивајте се и растете ккако личност
Бидете љубезни
Волонтирајте
Вежбајте

И за крај... ако се сомневате дека некој ваш познаник е осамен, пружете му подршка. Можеби Вие сте тој/таа што може се да промени.
DeckoSkopje

Фем почетничка

1832

Мислење 21 Дек 2011, 19:01

Еве ,дечко од Скопје,гледаш дека љубовта дојде и кај тебе :) .Навистина ми стана мило за тебе,ти посакувам успех во врската :clap: за тебе!
а за другото момче,немој да очајуваш ,ќе се насмевне и твојата среќа ;)
hermosa

Сино цветче

3335
Мислења: 159
Зачленет: 08 Дек 2011, 00:01
Vo ljubovta e verbata...

Врати се на Сингл

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости

Site Meter