Со среќа
DeckoSkopje напиша:kasiopeja напиша:дечко од Скопје еве ти совет од колешка од факултет(одамна дипломирана).Најди си колешка за заедничко спремање на испити.Така ке ви оди полесно и цело време ке бидете заедно.Иначе факултетот одзема толку време што ке си останеш сам(шала). Еве моево маже од 1.90 метри сега си дремка а ти ме потсети на најубавиот период од нашиот живот-бакнување по ходници, зачудени пациенти, криење од колеги,држење за раце дури никој не не гледа на вежби,поделени стравови при полагање на испити, заедничка апсолвентска вечер,ИНТЕРНИ СТОМАТОЛОШКИ ШАЛИ (од типот помести се мезијално)кои само вие ги разбирате...Ех каков убав период, а и сега не верувам дека некој може да ме разбере колку сум изморена кога ке се вратам од работа,или кога ке ме изгушка некој пациент у град пред него-зошто и нему истото му се дешава.
почитувана колешке
штотуку се вратив од “кафе“, се смував со едно девојче и тоа од прва шанса хаха не можам да си поверувам))) се уште и го чувствувам мирисот , после 20 дена муабет на фб излеговме вечерва и ја ќарив :Р
(ова помести се мезијално , дистално многу е јако )
поздрав и имајте пријатна саботна вечер

20062006 напиша:Дали има некој на светов за мене?уф..

20062006 напиша:Дали има некој на светов за мене?уф..

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости