ТЕМА: Погледи????

Мислење 22 Мај 2011, 15:23

вака.. ја отворив темава само за да добијам некој совет од вас, ако има ваква тема однапред се извинувам.. ситуацијата е следната
пред некое време едно дете од школо започна да ми праќа погледи... кога го забележав тоа и јас започнав да го гледам, и сега цело време само се погледнуваме никако не го тргаме погледот еден од друг.. но само тоа, не се познаваме (иако учиме во исто школо, не сме онака официјално запознати :D :D :D ) и не зборуваме... незнам што значи ова, а се случува веќе некое време.. ако имате некој совет за мене супер ќе биди.. pls :*
L0ve

Сино цветче

132193
Мислења: 242
Зачленет: 22 Мај 2011, 15:16
Локација: Boulevard of Broken Dreams**
Црвено- жолта тоа е боја за која живот даваме <3
Само еден кога сака малку е....:/
Кога ќе пораснам, сакам да сум...... Среќна (:

Скриен текст: покажи
Слика

Мислење 22 Мај 2011, 15:27

L0ve напиша:вака.. ја отворив темава само за да добијам некој совет од вас, ако има ваква тема однапред се извинувам.. ситуацијата е следната
пред некое време едно дете од школо започна да ми праќа погледи... кога го забележав тоа и јас започнав да го гледам, и сега цело време само се погледнуваме никако не го тргаме погледот еден од друг.. но само тоа, не се познаваме (иако учиме во исто школо, не сме онака официјално запознати :D :D :D ) и не зборуваме... незнам што значи ова, а се случува веќе некое време.. ако имате некој совет за мене супер ќе биди.. pls :*

Moже ти штрчи некое влакно,исфлекана си,па те гледа... :lol:

Не,најсериозно...и мене колку ме гледале,и јас сум мислела дека има нешто,ама баш немало.
Ете,има еден, абе цело време ме гледа,мислам дека ме урочи,ама испадна ја свиѓа другарка ми. :lol:
Распрашај си се ти,да не се брукаш.
MacaLove

Жолто цветче

28512354
Мислења: 1728
Зачленет: 05 Јан 2011, 20:12
Локација: Reality.

Мислење 22 Мај 2011, 15:32

MacaLove напиша:
L0ve напиша:вака.. ја отворив темава само за да добијам некој совет од вас, ако има ваква тема однапред се извинувам.. ситуацијата е следната

Не,најсериозно...и мене колку ме гледале,и јас сум мислела дека има нешто,ама баш немало.
Ете,има еден, абе цело време ме гледа,мислам дека ме урочи,ама испадна ја свиѓа другарка ми. :lol:
Распрашај си се ти,да не се брукаш.

:rofl: :rofl: се случува вистина :rofl:

Па може му се допаѓаш ама се плаши да ти се пријиди, распрашај се се додека не пробаш нема да знаеш ;)
позззззз
crazylady

Жолто цветче

19336859
Мислења: 2231
Зачленет: 12 Јул 2010, 15:41
Парите се многу добра работа, но не можат да те гушнат кога си осамен !

Мислење 22 Мај 2011, 15:32

[/quote]

Распрашај си се ти,да не се брукаш.[/quote]

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

незнам мн ми е чудно, затоа и барам совет, а за да му пријдам сеуште е рано... незнам како да откријам што е работата и дали има нешто...
L0ve

Сино цветче

132193

Слика

Мислење 22 Мај 2011, 15:36

L0ve напиша:

Распрашај си се ти,да не се брукаш.[/quote]

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

незнам мн ми е чудно, затоа и барам совет, а за да му пријдам сеуште е рано... незнам како да откријам што е работата и дали има нешто...[/quote]

Е затоа де..прати некоја другарка кај негов другар,иако ќе дознае,ама ти битно на чисто да си.
А од кај знаеш,може другарка ти и другар му ќе се врзат,па таман + шанса за тебе. :lol:
MacaLove

Жолто цветче

28512354
Мислења: 1728
Зачленет: 05 Јан 2011, 20:12
Локација: Reality.

Мислење 22 Мај 2011, 17:19

па веројатно има некоја причина зошто ти праќа погледи... а дали причината си ти или другарка ти ќе покаже времето... :)

ма да искрено типувам дека тебе те свиЃа бидејќи нели во тебе се ѕвери :rofl:
unlucky

Сино цветче

41181
Мислења: 147
Зачленет: 16 Ное 2010, 22:39
Никогаш, не вели никогаш!

Мислење 23 Мај 2011, 20:56

thankss женски, незнам ќе пробам нешто да направам па ќе видиме што ќе бидне :rofl:
L0ve

Сино цветче

132193

Слика

Мислење 26 Мај 2011, 12:07

Го имам истиот случај со L0ve :D .Само трае 1,5 година и јас само си чекам ама никако да си дочекам!!!!! :(
Moonlight007

Фем почетничка

311
Мислења: 29
Зачленет: 30 Апр 2011, 17:19

Мислење 26 Мај 2011, 12:10

Moonlight007 напиша:Го имам истиот случај со L0ve :D .Само трае 1,5 година и јас само си чекам ама никако да си дочекам!!!!! :(

ништо не бива од чекање превземи нешто ;)
crazylady

Жолто цветче

19336859
Мислења: 2231
Зачленет: 12 Јул 2010, 15:41
Парите се многу добра работа, но не можат да те гушнат кога си осамен !

Мислење 26 Мај 2011, 18:54

страв ми е дека ако нешто преземам ќе испадне дека всушност ништо не било... а доста ми е од разочарувања :|
L0ve

Сино цветче

132193

Слика

Врати се на Сингл

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости

Site Meter