ТЕМА: Погледи????

Мислење 26 Дек 2011, 00:30

Xaxa абе се е ок, мене не ми е проблем што е една година помал од мене, годините не ми претставуваат проблем. Но чисто од љубопитност ме интересираше зашто така ме гледа хаха! А симпатичен е има плави очи и памтам еднаш јас сакав да влезам во една училница и идејќи тој пред мене наиде и онака се загледавме, а јас ко во фимлмовине како што гледав надолу со главава кога ми наиде он јас пополека ја дигнав главата и се загледавме :$ Хаха да не се занесувам јас премногу може и ништо да не е хаахах! Позз феминки :*
BlovesI

Фем почетничка

16
Мислења: 32
Зачленет: 01 Ное 2011, 00:41
[*]What do you want from me?

Мислење 27 Дек 2011, 11:37

Годините не се проблем.. јас имам симпатија две години помал од мене .. :$ :$ :inlove: :lol: ... туку да се навратиме на темата сигурно му се свигаш па те така гледа ... :lol: никој без потреба не прака погледи има нештоо ... :lol:
MysteriousG

Бело цветче

177
Мислења: 99
Зачленет: 29 Мар 2011, 22:08
Локација: Amsterdam,Netherlands
We don’t know what strong is until being strong is all we have

Мислење 27 Дек 2011, 19:53

Ми фалат тие негови тајни погледи :(
ViktorijaMari

Сино цветче

126660
Мислења: 348
Зачленет: 19 Јул 2011, 18:39
Локација: in the garden:)
Anyone who thinks my story is anywhere near over is sadly mistaken

Мислење 28 Дек 2011, 16:57

еј, па запознај се до него. :)
нема што да изгубиш.
ако он не, ти почни со разговор, запознајте се.(:
па што понатаму ќе видиш ..
Angie.97

Сино цветче

140
Мислења: 109
Зачленет: 17 Авг 2011, 16:08
Локација: Скопје
Вистината е најдобро да се гледа во очите.:]

Мислење 29 Јан 2012, 16:48

Така Ниче му упатил поглед на амбисот... и амбисот му возвратил :inlove: ... Погледиве се некогаш опасно оружје.

Се сетив на една случка кога излегувавме во оној бруцошки период чопоративно девојки. Полна дискотека и кој игра и пијуцка, кој едното или ниедното, кога се закараа девојчици која ја гледал еден дечко. Инаку дечково навистина зјапаше во наш правец, онака апла. Бидејќи овие сериозно го сфатија моментот ,,мене ме гледа,, чиниш текстот ,,Тито сите не‘ гледа,, од читанката за прво одделение, го викнав дечкото и го прашав која ја гледал да се изјасни, пред да се испотепаат, тој толку се збуни што не ни разбрав искрено што промрморе, ама по неговото заминување барем мирот беше воспоставен пак.

Така да - погледите може да имаат скриени или отворени пораки во себе или да се и само најобични ѕверења во шарена врата. Има луѓе што само со поглед умешно заведуваат, има такви од чиј поглед ништо не се чита итн. итн. ама она што прочитав дека некое девојче претходно пишало дека година и половина е само на погледи, е ту мач изгубено време, интересно е до некаде почетните седмици, ама секогаш треба да се поставуваат разумни рокови за премин кон следна етапа или кревање раце.
Theodora

Жолто цветче

44603391
Мислења: 1427
Зачленет: 19 Јан 2011, 20:18
There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.

Мислење 29 Јан 2012, 18:29

da ve prasam nesto i jas... ima edno dete sto sedi vo klupa pred mene i sekogas se svrtuva nakaj mene i me gleda i mi pravi smeski za da se nasmejam. ama ete vo posledno vreme i na drugite devojcina im pravi taka i sega neznam sto da pravam kako da doznaam...?
omgcute

Фем почетничка

18
Мислења: 17
Зачленет: 16 Ное 2011, 19:23

Мислење 12 Фев 2012, 01:17

И на мене ми се случува ова со погледиве.. Со баткава не се знаеме лично,се гледаме само за распуст во Крушево... и значи очи не си тргаме еден од друг.. еве веќе од летото па и сега кога вев,... си праќавме поздрави преку други.. си реков ајде да не бидам некоја само што се "џари" му пишав прва...ама ќе видиме што ќе се случи на летоо :rofl:
Spring17

Фем почетничка

420
Мислења: 17
Зачленет: 31 Јан 2012, 17:33
Some people want it all :D

Мислење 17 Фев 2012, 16:10

значи подолго време ми се свиѓа еден тип и од е поголем една година од мене,во ходник постојано се гледаме во очи,како да имаме некој контакт.Но,има девојка.Довојка му е како од американскиве филмови:дигната,богата,шмизла..со лош карактер.Јас сум обична.И ми треба совет како тие погледи да прераснат во нешто поголемо?
Machkica81

Фем почетничка

00
Мислења: 5
Зачленет: 31 Јан 2012, 21:55

Мислење 21 Фев 2012, 23:06

da ve prasham i jas nesho .....od blisko minato mi se sviga edno dete sho uchi so mene ...i nekako se obiduvam da mu go privlecam vnimanieto...bidejki sedi pred mene malku mi e polesno...deneska gubevme chas i dojde nastavnichkata po francuski da ne zameni pa igravme besilka i to na francuski ...rakata mu beshe na klupa i jas mu go potegnav saatot za da vidam kolku e saat i on se nasmea samo no dobro toa pomina projdoa pet minuti i naednash se svrte nakaj mene i okulu 15 sekundi se gledavme vo oci ..jas go prashav sho mu e no ne mi odgovori ..prashanjeto mi e sho znachi toj pogled ????
stojanovskata

Фем почетничка

310
Мислења: 49
Зачленет: 09 Дек 2011, 23:33

Мислење 08 Апр 2012, 19:09

Беатриче мој, би можел да биде и Гаврош. Јас лика и прилика на Козета, а он на шушумига човек. Вчера ја имавме првата караница, мојот поглед му испраќаше лути искри, а тој уште да ги кренеше рамениците. Беатриче мој се мести до мене, а јас му вртам грб оти веќе не ми е до ... до не знам шо веќе.
Тој има страшен поглед, звучен и остар како камшик хатиш, хатиш, хатиш... ама работи задкулисно. Тој ги спрема реквизитите, а јас ја правам драмата.

Ме облекува во долг балски фустан, неон светлата се заменети со чиста светлина, многу невина. Со лепезата го кријам намуртеното усте и минувам крај него испракајќи му злобен поглед. Тој ја залижал дивата коса и ме гледа кротко и мило. Белки контрастот ќе го истакне притаеното во него.
И веднаш, свеќи на сцената... Ми дава да облечам бела кошула. Ме потпира на ѕидот и застанува на спротивниот. Пуши цигара и подмолно ми се смешка. Абе Беатриче, сама ли да правам безобразни работи?

Ама нешто што највеќе љуби е театар на апсурд!

Марк овој пат нема да ме смириш со Whisper, само да знаеш!
Уживам бре, уживам и да не те запознаам никогаш...
Magnolija

Жолто цветче

28892712
Мислења: 1222
Зачленет: 01 Дек 2009, 14:30
Локација: where the wild roses grow...
Мојата младост како да беше однесена од улавите ветрови и понекогаш одѕвонуваше од бреговите на полуостровот. - Б. Павловски

Врати се на Сингл

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости

Site Meter