ТЕМА: Промени во однесување

Мислење 02 Фев 2012, 19:02

Дали ви се случило некогаш да се шмекате со некое машко кое не го познавате (најчесто тоа ми се случува мене со дете од моето школо) и се среќавате секој ден, секој ден си праќате некој погледи.Кога ќе се видите од далеку се барате во гужвите да ви се сретнат погледите..На крајот се запознавате некако, преку фејсбук да речиме и оттогаш на училиште односот ви е другарски, имате само едно здраво шо прајш и ги нема повеќе тие погледи...Во последно со две машки ми се има така десено и незнам шо да прам сега...И да го гледам јас тој не ме гледа мене, или пак ме гледа кога јас не го гледам..Сакам нешто да превземам ама незнам шо..И баш ме интересира зошто така да се мени однесвањето и дали имате слична приказна :?:
Sanela94

Бело цветче

2670
Мислења: 59
Зачленет: 15 Авг 2011, 19:55

Мислење 02 Фев 2012, 23:08

и мене ми се случува тоа ... ништо посебно не е, не мора да значче дека ако некој те гледа нон стоп во школо дека те свига. Ако е така тогаш јас го бендисувам секое машко од гимназијата :D
maja.kostovska

Сино цветче

179117
Мислења: 271
Зачленет: 11 Јан 2011, 20:07
Она што жената го може од место, ѓаволот не го може ни со залет

Мислење 13 Фев 2012, 12:40

Пред неколку години ми се случи...Значи тоа беше едно друштво , и еден од друштвото ме шмекаше, јас не реагирав многу , пред сите комплименти ми делеше, ме двоеше во однесувањето , беше осетливо, и викаше да излеземе, и одеднаш кога мислев веќе да попуштам тој почна како да ми е лут, да ме игнорира... Не ми беше јасно, се мислев зашто , и бидејки во такви моменти ме фаќа инат, го викнав и го прашав да не ми е нешто лут, и зашто така го сменил односот кон мене... Ми рече дека ништо не ми е лут, туку другар му му рекол дека планира нешто со мене, и дека се они многу добри другари и затоа тој се повлекол...А јас тогаш се имав зближено со тој другиот и си ги споредував :D да видам кој повеќе ми одговара, ама не знаев дека се толку блиски.
А во твојот случај ми звучи како да видел на FB нешто што не му одговара, или слушнал :^)
sweet25

Сино цветче

94176
Мислења: 286
Зачленет: 18 Апр 2011, 08:51
Life is short... break the rules
FORGIVE quickly...KISS slowly...LOVE truly...LAUGH uncontrollably and NEVER REGRET anything that made you smile!!!

Врати се на Сингл

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter