ТЕМА: Прв бакнеж

Мислење 27 Мар 2010, 18:55

Како ли е првиот бакнеж..
односно како вие го имате сватено .. како ли се прави.
ајде да видиме :lol: :D
Princess15

Фем почетничка

20
Мислења: 7
Зачленет: 25 Фев 2010, 20:10

Мислење 27 Мар 2010, 19:06

prviot - paaaa.....dobivas pomalce od sto ocekuvas. :D edvaj cekas da se desi, a koga ke se desi vikas-znaci toa bilo toa :)
mene mi se desi letoto posle 8 odd.
pretpostavuvam deka ne ti se desil prviot baknez pa prasuvas kako se pravi. moj sovet: ne se optovaruvaj so toa deka ne znaes da se baknuvas - posto znaes. ;) samo ti opusti se, deckoto ke te vodi, a koga ke dojdat usnite blisku- instiktivno ke znaes sto da pravis ;)
newring86

Сино цветче

852
Мислења: 290
Зачленет: 22 Ное 2009, 15:49
Во животот немора да трчаш - доволно е да тргнеш на време !

Мислење 27 Мар 2010, 19:10

Па таман ке треба да бидни нештото.. и јас се плажам и бегам.. се тргамм:)
иначе и некои мои блиски ми велат знаеш иако мислиш дека не знаеш ама јас упорна сум дека не знаам и не попуштам никако!! :oops: :P
Princess15

Фем почетничка

20

Мислење 27 Мар 2010, 19:20

uf...tvrdoglava si. cela si na mene :lol: se salam ;)
epaaa.....eve korisen zovet- ne brzaj, ne ja otvaraj ustata kako na zabar, so jaziceto ke osetis sto treba da pravis ;)
newring86

Сино цветче

852
Мислења: 290
Зачленет: 22 Ное 2009, 15:49
Во животот немора да трчаш - доволно е да тргнеш на време !

Мислење 27 Мар 2010, 23:07

Јас од првиот бакнеж бев пријатно изненадена. Партнерот ми беше доста искусен, а јас се покажав како одлична ученичка :lol: :lol: :lol: Одлично беше. Како да сум се родила со тоа. Прекрасно чувство :oops: :D
Hipica

Виолетово цветче

60839561
Мислења: 11394
Зачленет: 31 Дек 2009, 01:34
Локација: Се дувам на врв на Ајфелова
You can still gain me with love and have me for a while, you know? But you're not fighting for us.
Therefore, my love for you will grow low day by day and all the memories will consequently die.

Мислење 27 Мар 2010, 23:12

па убаво ти кажа newring така е ќе очекуваш повеќе и кога ќе се случи ќе ти а значи вака било, малку чудно ке се осеќаш ама убаво ќе ти биде особено ако е со личност која ти значи следниот пат кога така ќе ти се приближи не се тргај остави тој да те води ке видиш се ке ти биде инстинктивно едноставно ке полетас кога ке почнете да се мувате,нема да размислуваш за ништо а најмалку дали знаес или не... Со среќа и пиши како си поминала :D
Drako

Фем почетничка

208
Мислења: 47
Зачленет: 06 Дек 2009, 03:44
Ja nisam andjeo fini samo te iskoristavam izvini…Mene su stvotili djavoli I krvave kise.Za mene je ljubav samo rec I nista vise!

Пристојноста ги тера луѓето да лажат.-Горки

Мислење 27 Мар 2010, 23:54

Мене првиот бакнеж не ми беше ништо посебно.Повеќе смешно ми беше.
Бакнежот е крстосница!Тој одлучува дали започнатото ќе успее или не.Така најточно можеш да сфатиш што чувствуваш спрема некој.Јас бев зацапана до уши во момчето со кое ми се случи тоа, и откако се случи, цак- оладив за момент.Значи не ми бил по мерка.
Препушти се на чувствата што ги имаш за него.Фантазијата и хормончињата си ја знаат работата.Нема правила, ти сама си ги креираш.Бакнежот е огледало на личноста.
Braveheart

Зелено цветче

492
Мислења: 615
Зачленет: 31 Јан 2010, 15:44

Мислење 28 Мар 2010, 00:08

Eh mene prviot baknez mi se sluci vo 7-mo oddelenie :lol: i mi ostana edinstven so toj decko so koj se sluci :lol: Deckoto bese 8-mo i taka simpatija mi bese i bidna sto bidna se sluci ne bese loso ok mi bese togas,toj poslem toa me barase pak da se gledame da ideme demek :D ali jas se isplasiv od vrska a i prestana da mi se sviga i taka go odbegnuvav i se ostana na toa.......e tek posle 2 godini se fativ so prviot decko so koj imav za prvpat vrska e toj prv baknez so nego mi bese nesto najubavo i poveke toj si go pamtam kako prv :lol: A za toa sto tebe ti e strav ne mu ja misli mnogu opustise,slobodno i ke si dojde samo od sebe
Melanie

Зелено цветче

350
Мислења: 556
Зачленет: 19 Фев 2010, 02:43

Мислење 28 Мар 2010, 14:03

уфф. фала за сите совети..ии ке пишам што ке испадни..Али сепак мислам декаа.. пак нешто ке оплескам..
а иначе и тој ми вика дека сум нај тврдоглавото суштесто што го познава... :(
а иначе вака сум супер не сум страмежлива девојка..ама кога ке дојди тој до мене кога ке треба да биднии ке се истопамм...!!
и....
Princess15

Фем почетничка

20

Мислење 28 Мар 2010, 15:28

и..кога тогаш ке ти се случи првиот бакнеж :) ..само немој многу да се замараш, да мислиш..опушти се...и биди храбра..ке се случи..со среќа ;) :)
julie77

Жолто цветче

61434363
Мислења: 4566
Зачленет: 02 Фев 2010, 16:31
Локација: Special land
Слика

Врати се на Сингл

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter