ТЕМА: Срамежливост кај машките

Мислење 02 Фев 2012, 23:00

momceee напиша:па вака... имам 20 години и премногу сум срамежлив, до сега озбилна врска не сум имал туку тоа било мување со 2-3 девојки онака за една ноќ бидејќи и не ми се свиѓале. Да не излезе дека сум нарцисоиден но физички изгледам супер. Досега ми се имаат пуштано доста девојчиња но мене некако не ми се свиѓаат па ги игнорирам а истовремено преработува и онаа машка гордост што кај мене ја има премногу. Кога станува збор за запознзвзње со други девојчиња од срам ми се пресекуваат нозете, некако се плашам од нивниот одговор. Можеби од што сум многу прибирлив сеуште немам девојка. Дајте некој совет да се справам со ова...

Не е ништо трагично тоа што уште си немал сериозна врска. Некој порано, некој покасно. :) Ама во никој случај не треба да се затвориш во себе, срамот може да се победи, треба да веруваш во себе дека ти го можеш тоа. Кога ќе се појави некоја девојка што навистина ќе ти се допадне, многу е веројатно дека ќе заборавиш на срамот и ќе се трудиш да ја освоиш. Дружи се, излегувај што повеќе, и што е твое ќе си дојде.
crazyinlove19

Жолто цветче

15021388
Мислења: 3095
Зачленет: 20 Мар 2011, 21:31
Локација: Far away.

Врати се на Сингл

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter