Налетав на една таква.
Машка верзија од јас. Нормално не физички и нормално, one but not the same.
Ради полот сме се искалиле со некакви си благи разлики.
Чувството е дека се знаеме и дека нешто останало недоречено, несторено од некогаш, а како изгледа работава до сега, сите недоречености и све остало ќе остане за во нареден живот,ако мама девил реши дека ќе треба да се мучам во уште еден живот....ради лошотилукот мој.
Телепатија има. Дури имаш и продолжување на муабетите што си ги правел сам со себе и него во глава,, сеедно бил присутен кога си ги правел, па дискусијата е каде што си застанал и нешто не си разјаснил.
Во оние објаснувања во астрологијата, поради што ти знам каква поставеност на некои си планети, жабава низ досегашните многу животи, често си се среќавала со истите луѓе, наводно мои сродни души со кои или имам долга и мучна љубовна врска или си се одминуваме, т.е. бркаме низ времето и просторот.
Па дури и долгот... мисијата ми била поврзана со љубов, разбирање и такви мити свари дрн дрн... со сродните души и остатокот од људито. А, реков шаман ќе бидам уште пред да прочитам тие глупости.
Па ако ради оваа сродна душа не добијам мокша по овој живот, за во нареден му реков има да го убијам. Додуша, ако продолжи да ми ја вади душата во овој живот можда јас ќе му ја извадам неговата во 202Х

Изгледа не е обавезително да си бидеш со сродната душа и да си живеете среќно и весело дур смртта не ве раздели или некоја нему посродна душа
Сепак, мене ем мило-ем драго што го знам и што ќе си го имам за другар и што внуците ќе си ги покажеме преку камера
![Evil ]:)](http://forum.femina.mk/images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
Сакам да речам, глупости, ама ај.