ТЕМА: Што мислите за тоа да сте 2-ра?

Мислење 22 Јан 2010, 18:39

Тој има 3-4 годишна врска, ни самиот не знае колку точно ( но тоа не е битно), се гледаат секој ден со девојката, најверојато само по дома, бидејќи ниденаш не кажал дека биле во град, постојано е со другари во град и сака секој викенд да искача со мене......... што сака од мене......... забава само....... ми врти во 4, 5 наутро да ми каже дека сум му недостигала........ Не сум од тие кои што се надеваат дека утре ќе раскине со девојката за да биде со мене, тоа е толку смешно и невозможно, но зашто ми се јавува мене постојано??? Во таква фаза сум што може да се заљубам во него, а не сакам!
independent

Фем почетничка

23
Мислења: 10
Зачленет: 27 Дек 2009, 18:52
Локација: Кисела Вода, Скопје
Скриен текст: покажи
[spoiler][spoiler][spoiler]Only Gog can Judge me
[/spoiler][/spoiler][/spoiler]

Мислење 22 Јан 2010, 18:46

dolgi vrski mnoooooooooooooogu e tesko da se raskinat zatoa ne zalazuvaj se samata sebesi za da se zastitis od stradanje i placenje zasto i da raskinat minatoto sekogas ke gi vrzuva, a sega neznam dali saka samo zabava zatoa vnimavaj da ne te iskoristi i potoa da ti se izvinuva.
xoxo
in.love

Бело цветче

90
Мислења: 51
Зачленет: 20 Јан 2010, 18:42

Мислење 22 Јан 2010, 20:15

Еден генерален одговор: девојки, никогаш не дозволувајте да бидете втора виолина!
Hipica

Виолетово цветче

60839561
Мислења: 11394
Зачленет: 31 Дек 2009, 01:34
Локација: Се дувам на врв на Ајфелова
You can still gain me with love and have me for a while, you know? But you're not fighting for us.
Therefore, my love for you will grow low day by day and all the memories will consequently die.

Мислење 22 Јан 2010, 23:42

прво долга врска е стварно мн тешко да се раскине затоа што мн работи се врзуваат за нив,пример сум јас имав долга врска да се скаравме заради трета меѓутоа секогаш сме сенка еден на друг,утехата ја бара во неа тој е заљубен од страс меѓутоа да ја сака не -тоа е јасно и ќе биде третирана како втора виолина секогаш е така,па затоа кога би била на твое место би си поставила граница и би го откачила затоа што да бидеш причина за да се растури една долга врска е грев кој цел живот ќе го носиш и не очекувај да ти биде верен затоа чим неа така и направил очекувај и дека и тебе ќе ти го направи ,тој сака забава епа сега ако сакаш пробај ама после немој да бидеш со турната цена и тема на дено за оговарање
disturbia

Фем почетничка

30
Мислења: 29
Зачленет: 19 Јан 2010, 03:27

Мислење 23 Јан 2010, 01:48

Pa jas mislam deka ne postoi licnost od zenskiot pol sto bi sakala da bide vtora.
RainBow

Црвено цветче

6758937
Мислења: 9894
Зачленет: 03 Дек 2009, 16:27
"Таму каде што се љубиме никогаш не е ноќ..."

Мислење 23 Јан 2010, 03:34

Kje bidam se... Ili nishto... Obozavam koda odam od krajnost vo krajnost...:)
Pipito

Сино цветче

270
Мислења: 187
Зачленет: 02 Дек 2009, 00:28

Мислење 23 Јан 2010, 04:20

Прво,роден лидер сум,горда,инаетлива и своеглава воопшто во животот,а па уште да вклучам емоции и да се дадам целосно себе во нешто во кое јас ќе бидам втора,ќе живеам во прашања што има таа,да се споредувам...ма нема шанси бре!Вреќа сол ќе јадам ако треба,ама нема или се или ништо!
Lilit

Жолто цветче

86081399
Мислења: 4390
Зачленет: 25 Ное 2009, 23:51
Локација: Зрно грашок

Мислење 23 Јан 2010, 04:26

Ма несакам ни да помислам на тоа.
Кој сака да биде Гиле.. никој!
gwen

Сино цветче

4586
Мислења: 241
Зачленет: 13 Дек 2009, 16:51
If I let my self to hope, and it came to nothing... That would kill me!

Мислење 23 Јан 2010, 04:49

disturbia напиша:прво долга врска е стварно мн тешко да се раскине затоа што мн работи се врзуваат за нив,пример сум јас имав долга врска да се скаравме заради трета меѓутоа секогаш сме сенка еден на друг,утехата ја бара во неа тој е заљубен од страс меѓутоа да ја сака не -тоа е јасно и ќе биде третирана како втора виолина секогаш е така,па затоа кога би била на твое место би си поставила граница и би го откачила затоа што да бидеш причина за да се растури една долга врска е грев кој цел живот ќе го носиш и не очекувај да ти биде верен затоа чим неа така и направил очекувај и дека и тебе ќе ти го направи ,тој сака забава епа сега ако сакаш пробај ама после немој да бидеш со турната цена и тема на дено за оговарање

se slozuvam so seto ova. nikoja devojka ne bi sakal da e vtora, a i spored nasiov mentalitet toa i ke ti ostane kako etiketa za cel zivot! a i ako site doznaat za toa, momcinjata nikogas nema da sakat ozbilno nesto so tebe zasto ke kruzat glasini deka si bila vtora na nekoj i sekoj ke te posaka na takov nacin. ne me sfakaj pogreska mila ama taka e! gledaj malku i na tvojot zivot, daj si sansa da ziives srekno i slobodno! ne e docna zasto velis deka ne si seuste zaljubena :? a veruvaj ne bi sakala da se zaljubis vaka na vakov nacin i na kraj da bides povredena ili pak da ostanes votra :?
2468

Жолто цветче

24622302
Мислења: 4469
Зачленет: 23 Дек 2009, 23:22
Локација: Big apple...
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself! Слика

Мислење 23 Јан 2010, 05:09

zivotot e tolku cuden sto mozes da se najdes vo uloga na vtora, a samata da nemas pojma za toa:((( zatoa najdobro e covek da bide ponastarna od dolgite vrski, za da ne stane del od ljubovniot triagolnik...od nego ne se izleguva nepovreden!!!!!
Augustina

Фем почетничка

160
Мислења: 43
Зачленет: 10 Јан 2010, 11:00

Врати се на Сингл

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter