ТЕМА: Тактики за освојување на машко?

Мислење 29 Апр 2010, 16:35

Како да го привлечам вниманието на некое машко, како да му пријидам, да му дадам до знаење дека ми се допаѓа па доста беше со тоа машките први да му пријдат на женските тука нема закон сакам да му пријидам на некое машко но се страмам, како да освојам некој без да се обрукам ??? Сакам да си фатам дечко ама сум имала некои претходни разочарувања односно сите што сум ги сакала не ми ја возврќале љубовта, сакам да знам дали постои некој начин за женските да му пријат на некое машко на пример: во кафич или на некое др. место. И зошто женскиве сеуште чекат некои нив да му пријиди дали е тоа традиција или тоа е затоа што женските повеќе се страмат, :rofl: И знам дека фаќањето на дечко не зависи од убавината туку од каракетерот од способноста на една личност. Па постојат и женски што први му приоѓаат на машките ама нив ги нарекуваат курви зошто така па не се сите девојки исти а машко ако е со 10 женски тогаш е фраер па не е фер :(

Благодарам однапред
CVETENCE

Фем почетничка

10
Мислења: 20
Зачленет: 25 Фев 2010, 13:53

Мислење 30 Апр 2010, 00:55

mislam deka prvo treba da istrazuvas kakov tip e toj, sto misli za devojkite sto im prijdat na maskite (ima pozitivni ili negativni mislena) pa potoa da se fatis za rabota :$ pozz :)
bona

Жолто цветче

188406
Мислења: 1592
Зачленет: 09 Дек 2009, 01:14
Локација: ...somewhere in the depths of the verses of an endless poem...
СликаСлика

Мислење 30 Апр 2010, 22:01

Види машките се прости и едноставни ќе му пратиш некој сигнал предходно (со очи, насмевка си знаете вие), па ќе идеш ќе му кажеш здраво ќе може ли да се запознаеме, и ќе почнеш некоја машка тема, како на пример гледаше ли таа и таа утакмица, или филм игрица нешто било што, ако типот се прави фраер и мрчи цело време знај дека он сака нешто уште вечерта и мисли дека си лесна а ако момакот делува збунето и едвај збори може ќе биде нешто со него :D али пази има разлика од мрчење со правење важен и мрчење од што има премногу трема :D Ако е заинтересиран ќе ти прави муабет и најверотно ќе ти побара бројче,или фб контакт :D за да го тестираш оди до него направи краток разговор едно 10-15мин па врати се во друштвото само немој некое големо друштво ќе го исплашиш :D па ако му годиш ќе дојде ќе те побара да си направи уште муабет со тебе. А тоа дека има правило машките или женските дека треба да се пуштаат први мое мислење е нема....
Lastbreath

Фем почетничка

81
Мислења: 19
Зачленет: 18 Апр 2010, 01:29

Мислење 05 Мај 2010, 02:08

Hehe, neznam dali ova moze da se narece taktika ama :lol: :rofl: ajde, da si dadam koment na temava!
Denes dojdov do edno golemo otkritie :^) 8) ......Si setav so kuceto, inace kucenceto mi e mn slatko :inlove: , i dosta maski me zastanuvaa da go pogalat ....pa uz toa muabet4e zapoznavanje ......i slicno ;) ........znaci devojki....ako sakate da osvoite ili da privlecete masko.......zemajte po raka kuceto (pod uslov da e slatko)....i napred.... :rofl:
Scarlet88

Зелено цветче

23196
Мислења: 753
Зачленет: 11 Мар 2010, 00:54
Локација: Bitola
Слика
Слика

Мислење 05 Мај 2010, 02:20

Iren4elicious напиша:Hehe, neznam dali ova moze da se narece taktika ama :lol: ajde, da si dadam koment na temava!
Denes dojdov do edno golemo otkritie :^) 8) ......Si setav so kuceto, inace kucenceto mi e mn slatko :inlove: , i dosta maski me zastanuvaa da go pogalat ....pa uz toa muabet4e zapoznavanje ......i slicno ;) ........znaci devojki....ako sakate da osvoite ili da privlecete masko.......zemajte po raka kuceto (pod uslov da e slatko)....i napred.... :rofl:

:D Srcka si me iznasmea :lol: eh steta sto nemam kuce :lol: :lol:
Melanie

Зелено цветче

350
Мислења: 556
Зачленет: 19 Фев 2010, 02:43

Мислење 22 Мај 2010, 00:31

Хахаха ќе морам и јас да си земам некое СЛАТКО куче :rofl: :rofl:
Лично јас најчесто идам на тактика шмекање. Повремени погледи и насмевки и некаде случајно ќе се сретнеме. Мислам дека со очигледен флерт машките зимаат залет и знаат дека нема да бидат одбиени па полесно тргаат во акција.
barbiegirl

Сино цветче

2510
Мислења: 129
Зачленет: 16 Јан 2010, 17:20

Мислење 22 Мај 2010, 01:45

Јас имам пиштол,па сега тие како сакаат...
Lilit

Жолто цветче

86081399
Мислења: 4390
Зачленет: 25 Ное 2009, 23:51
Локација: Зрно грашок

Мислење 22 Мај 2010, 02:15

Lilit напиша:Јас имам пиштол,па сега тие како сакаат...

:D :D :D :D :D
femina90

Жолто цветче

1671823
Мислења: 3595
Зачленет: 25 Дек 2009, 01:21
Локација: Скопје
Not every brigde wants to be crossed :)

Мислење 22 Мај 2010, 03:17

Што бараат машките?

Еве неколку работи кои машкото сака да ги има неговата девојка како би била „добар комад“ за врска:

Да има сопствен живот
Ова значи дека девојката треба да зне да води сметка за себе, за својот стил и да наоѓа време да се дружи со роднините и пријателите. Да бара авантури патувајќи и да не чека сè на дечкото.

Никогаш да не го прави првиот чекор
На ова прашање може да се дискутира до бесконечност. Но машките сакаат кога нивната девојка не го прави првиот чекор како би биле сигурни дека таа нема да му пријде на друг.
Исто така машките сметаат дека ако секогаш девојката прва се јавува и се договара за состанок тогаш не му остава простор на машкото да и докаже дека му значи.

Да е секси, но не и нападна

Како што се развива врската и вие станувате сè поинтимни, пуштањето на јавно место на машките им се чини ОК. Сепак треба да знаете во кој момент да тргнете во поход под масата, а него тоа да не му посмета.

Да чека
Иако секс револуцијата одамна помина, некои работи не се промениле. Многу машки ценат кога нивната девојка е стрплива и кога умерено гледа на прашањето за секс. Ако прерано скокнете во кревет постои можност да го изгубите она што до тогаш сте го граделе.

Да воведува нови работи во врската
Тој нема време да направи нешто за јадење, па вие направете го тоа место него. Ова е само од една работа која машките сакаат нинвата девојка да ја направи за нив. На тој начин покажувате дека водите сметка за неговите потреби. Секако и тој треба исто да се однесува према вас.

Да биде негова подршка
Помогнете му да изгледате добро пред шефот, смејте се на неговите шеги, помогнете му да засјае во полн сјај кога тоа е потребно. И повторно, и вие треба да и’ вратите на ист начин.

Да не го притискате
Машките имаат фобија од притискање (гушење во врската). Затоа девојки избегнувајте да им се јавувате секој ден, да им праќате безброј СМС и е-маил пораки и да правите планови за иднина со своите дечковци.

Не го поднесувајте лошото однесување
Добрата девојка не го прифаќа лошото однесување, а тоа машките го ценат. Ако знаат дека постои казна за грешка како што е превара, тогаш, девојки, машките повеќе ќе ве ценат.
Rossana

Сино цветче

140
Мислења: 163
Зачленет: 05 Мај 2010, 22:48
Слика

Мислење 22 Мај 2010, 19:43

Rossana напиша:Што бараат машките?

Еве неколку работи кои машкото сака да ги има неговата девојка како би била „добар комад“ за врска:

Да има сопствен живот
Ова значи дека девојката треба да зне да води сметка за себе, за својот стил и да наоѓа време да се дружи со роднините и пријателите. Да бара авантури патувајќи и да не чека сè на дечкото.

Никогаш да не го прави првиот чекор
На ова прашање може да се дискутира до бесконечност. Но машките сакаат кога нивната девојка не го прави првиот чекор како би биле сигурни дека таа нема да му пријде на друг.
Исто така машките сметаат дека ако секогаш девојката прва се јавува и се договара за состанок тогаш не му остава простор на машкото да и докаже дека му значи.

Да е секси, но не и нападна

Како што се развива врската и вие станувате сè поинтимни, пуштањето на јавно место на машките им се чини ОК. Сепак треба да знаете во кој момент да тргнете во поход под масата, а него тоа да не му посмета.

Да чека
Иако секс револуцијата одамна помина, некои работи не се промениле. Многу машки ценат кога нивната девојка е стрплива и кога умерено гледа на прашањето за секс. Ако прерано скокнете во кревет постои можност да го изгубите она што до тогаш сте го граделе.

Да воведува нови работи во врската
Тој нема време да направи нешто за јадење, па вие направете го тоа место него. Ова е само од една работа која машките сакаат нинвата девојка да ја направи за нив. На тој начин покажувате дека водите сметка за неговите потреби. Секако и тој треба исто да се однесува према вас.

Да биде негова подршка
Помогнете му да изгледате добро пред шефот, смејте се на неговите шеги, помогнете му да засјае во полн сјај кога тоа е потребно. И повторно, и вие треба да и’ вратите на ист начин.

Да не го притискате
Машките имаат фобија од притискање (гушење во врската). Затоа девојки избегнувајте да им се јавувате секој ден, да им праќате безброј СМС и е-маил пораки и да правите планови за иднина со своите дечковци.

Не го поднесувајте лошото однесување
Добрата девојка не го прифаќа лошото однесување, а тоа машките го ценат. Ако знаат дека постои казна за грешка како што е превара, тогаш, девојки, машките повеќе ќе ве ценат.

hahaha..odlicno,tocno i sto e najbitno visitnito:)
Maktub

Фем почетничка

10
Мислења: 19
Зачленет: 23 Апр 2010, 14:19

Врати се на Сингл

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter