ТЕМА: Тактики за освојување на машко?

Мислење 07 Јул 2010, 01:22

Lilit напиша:Јас имам пиштол,па сега тие како сакаат...

Е стварно ме изнасмеа :D
AnneTheStrange

Фем почетничка

10
Мислења: 24
Зачленет: 07 Јул 2010, 00:12
It was nice to be alone, not to have to smile and look pleased; a relief to stare dejectedly out the window at the sheeting rain and let just a few tears escape.

Мислење 07 Јул 2010, 12:03

само треба да се биде своја, да не се правиме нешто што не сме бидејќи тоа кога тогаш ќе излезе на виделина и се ќе пропадне во вода. Сите сме различни и имаме различни квалитети и треба со нив да ги освоиме машките, а не да се претставуваме во туѓо светло :) :*
anickata

Зелено цветче

4846
Мислења: 716
Зачленет: 19 Апр 2010, 22:11
Локација: bitola
Feelings change - memories don't !

Мислење 09 Јул 2010, 12:36

Па тактики нема баш, секој си е различна особа за себе, според моето не баш големо искуство, ај ова би го нарекла тактика, Излегување со другарки, насмеан, емоционално исполнет со позитивна енергија ;)
Iki.Olsen

Сино цветче

996
Мислења: 432
Зачленет: 23 Фев 2010, 14:39
Се се случува со ПРИЧИНА!!

Мислење 09 Јул 2010, 14:53

Прво и основно, биди своја ! Немој да се "правиш" нешто што не си.. Кога тогаш ќе открие каква си! ;)
Потоа шмекај, разговарај со него, смеј се на неговите шали..
Треба да примети дека си заинтересирана за него, па после тој тргнува во акција :D :*
Malechk0

Зелено цветче

52107
Мислења: 509
Зачленет: 04 Фев 2010, 15:02
Успех не е да си вреднуван толку многу заради положбата која си ја постигнал во животот, туку заради препреките кои си ги надминал за да постигнеш успеx.

Мислење 13 Јул 2010, 23:36

Se sto e potrebno za da se osvoi edno mesko e da bides nedostizna,tainstvena,komunikativna,pozitivna,da imas odgovor na se,da ne dozvoluvas da te promeni,da imas svoi stav kon nestata,i sekako da se potrudi poveke ako ima zelba da dobie nesto povise come on girls NE SE DAVAJTE LESNO !!! Prost primer : Toa sto go nemas poveke go sakas otkolku svoeto,taka da kolku poveke te nema tolku poveke ke te saka SE RAZBIRA SE VO GRANICITE NA NORMALATA taka e ili gresam ??? :^)
umbrella

Фем почетничка

50
Мислења: 2
Зачленет: 13 Јул 2010, 23:16

Мислење 21 Јул 2010, 14:51

Секогаш практикувам, поглед :wasntme: Па погледот зборува се, тоа што зборовите неможат да го кажат.
со еден поглед може се и сешто да биде :lol:
Speechless

Жолто цветче

672533
Мислења: 2646
Зачленет: 14 Апр 2010, 00:54
Локација: somewhere over the rainbow*
"Shoot for the moon, and if you miss you’ll still be among the stars :*: ."
P.S. I Love you.

Мислење 27 Авг 2010, 16:25

Speechless напиша:Секогаш практикувам, поглед :wasntme: Па погледот зборува се, тоа што зборовите неможат да го кажат.
со еден поглед може се и сешто да биде :lol:

точно така :D Се е во погледот
crazylady

Жолто цветче

19336859
Мислења: 2231
Зачленет: 12 Јул 2010, 15:41
Парите се многу добра работа, но не можат да те гушнат кога си осамен !

Мислење 28 Авг 2010, 14:07

Scarlet88 напиша:Hehe, neznam dali ova moze da se narece taktika ama :lol: :rofl: ajde, da si dadam koment na temava!
Denes dojdov do edno golemo otkritie :^) 8) ......Si setav so kuceto, inace kucenceto mi e mn slatko :inlove: , i dosta maski me zastanuvaa da go pogalat ....pa uz toa muabet4e zapoznavanje ......i slicno ........znaci devojki....ako sakate da osvoite ili da privlecete masko.......zemajte po raka kuceto (pod uslov da e slatko)....i napred....

Јас протестирам против ова мислење поради тоа што ги дискриминира машките алергични на кучиња ! :lol: :lol:
Се шегувам Скарлет, немој да се лутиш.....
Инаку се уштекав на темава за да видам на кои тоа тактики сум бил јас жртва ........ :rofl:
И биваше ли да паднам на наједноставната - погледот! А во тоа време немаше фејсбук....
Е бе, Сун Цу, што си пишувал само за војна, што не си пишал и за љубов :inlove:
zoki-poki

Сино цветче

23393
Мислења: 159
Зачленет: 13 Авг 2010, 11:40

Мислење 28 Авг 2010, 15:12

Ке го погледнеш..па ако ви се сретнат погледите ке се насмевнаш..едноставно ке му дадеш до знаење дека ти се допаѓа...и доколку чекаш машкото прво да пријте..немој..ништо нема срамно доколку и девојчето пријде... :)
LovelyGirl

Жолто цветче

235349
Мислења: 1342
Зачленет: 10 Фев 2010, 17:19
Локација: ...
Сите се смееме на ист јазик. Затоа насмевни се и секој ќе те разбере. Слика

Слика

Мислење 28 Авг 2010, 15:27

Ќе го погледнеш , за да сфати дека го гледаш па тоа иде тргање на погледот, за тој да го бара твојот поглед ;)
Mашките сакаат насмеани девојки, исполнети со позитивна енергија и природни , а не некои што глумат демек „неодоливи“.

Гледај го филмот „Зоне Замфирско“ таму има една сцена каде другарот на Mане го учи како да ја шмека зоне хахахаха :rofl: :rofl: СЕ потсетив сега на таа сцена :lol:
skyAngel

Жолто цветче

15841316
Мислења: 1438
Зачленет: 16 Авг 2010, 01:22
Локација: Ти таму ...јас овде...
Не оди како да владееш со светот. Оди како да не ти е гајле кој владее со светот. Тоа се вика став.
Слика Слика

Врати се на Сингл

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 4 гости

Site Meter