ТЕМА: Тактики за освојување на машко?

Мислење 31 Дек 2011, 16:35

тактика, не треба многу :)
aloxa

Фем почетничка

33
Мислења: 16
Зачленет: 11 Апр 2011, 23:23
http://www.Movie.mk Филмови со Македонски превод

Мислење 02 Јан 2012, 11:17

За мене нема тактики. Јас сакам директност, без многу меткање-плеткање.
Али, почетна ситуација (како што напишавте погоре) е со поглед.
Гледај го, подсмешкувај се, така ќе му дадеш до знаење дека го симпатизираш. :)
girl.23

Жолто цветче

12161557
Мислења: 1790
Зачленет: 02 Јул 2011, 12:09
"Čovjek samo srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo."

Мислење 02 Јан 2012, 17:36

За да му се приближиш сите велеа „ Намигни му, секогаш успева“ ама ни тоа не и успеа на една другарка...
И после велат само жените биле комплицирани..
danniela5

Зелено цветче

400580
Мислења: 709
Зачленет: 24 Јун 2011, 22:43
Локација: Во солзите на повреденото срце....
Слика

Мислење 02 Јан 2012, 20:27

danniela5 напиша:За да му се приближиш сите велеа „ Намигни му, секогаш успева“ ама ни тоа не и успеа на една другарка...
И после велат само жените биле комплицирани..

Ќе ти кажам што секогаш успева за да му се приближиш.....: - "ЗДРАВО" !!!! :!:
Mistery

Зелено цветче

1565960
Мислења: 767
Зачленет: 03 Дек 2010, 21:56
Локација: On a planet ruled by rock music :rock:
I'm gonna be what I set out to be and I can achieve anything I put my mind into !!!!! And no, I am not perfect, I am just better than anyone else !!!!!!!!!!

Мислење 02 Јан 2012, 20:45

Едно „Здраво“ во живо прави чуда. Многу пати успеало и ќе успева. Комуникација луѓе, а не лајкови!
Bright

Жолто цветче

29212178
Мислења: 2160
Зачленет: 25 Ное 2009, 15:20
Локација: Чуден свет.
~ I let love in ~

"I love not Man the less, but Nature more." - Byron

Мислење 02 Јан 2012, 20:50

mlad decko bara devojka za druzenje. kontakt inbox. stop pederi. hahahahahahahahahahahahahahaahahahah vaka na TV se pravi. ama ima rezultati veruvajte :D::DDD

Потсетување од модератор

Ве молиме пишувајте на кирилица. Ако не знаете како, прочитајте овде.
themen123

Фем почетничка

514
Мислења: 46
Зачленет: 30 Дек 2011, 20:04
Really important meetings are planned by the souls long before the bodies see each other!

Мислење 21 Фев 2012, 23:36

tweety26 напиша:бидете сигурни дека вредите и игнорирајте го,ако не упали тоа сигурно нема со пуштање така брзо ќе ве откачи,ако не успеете сфатете дека иде нареден и може ќе знае да ве цени ;)
:!: Многу лош совет, не се чудете што не ви функционира! Со игнорирање само ќе му ставите до знаење дека не сте заинтересирани па дечкото ќе си ја брка наредната најдобра шанса. Во ред е да бидете свесни дека вредите, но не е во ред да игнорирате.

Наместо тоа користете поглед, кажете здраво, :) насмевка(не мора да се клештите, туку онака природно) напрајте неврзан ненаметлив муабет, ако е посрамежлив предложете нешто да направите заедно: заедно да си одите дома, да се прошетате низ некој трговски центар во близина, демек да видите што има интересно или нешто слично... па видете како оди работата. Некогаш ќе упали од прва, некогаш треба неколку пати, некогаш нема да упали(ако не е ич заинтересиран. џабе е све) - нема готови рецепти за таа работа.
daylight

Сино цветче

117100
Мислења: 393
Зачленет: 22 Дек 2011, 21:13

Мислење 24 Фев 2012, 21:41

Сведок сум на девојчиња кои убаво се однесуваат со машките а тие или се прават недостижни за нив зошто забележале дека им се допаднале,или ќе ги искористат за едно мување и готово,па ако таа се заљубила после следи разочарување...не за џабе машките фините девојки ги откачуваат за некоја недостижна за нив.
и јас предходно бев мирна фина па само бев разочарана,а одкако добив совети како јас да бидам на почеток недостижна почнаа како кучиња пред месарница да бидат.
Не секогаш треба убаво да се однесуваме со нив,мошеби само ќе речат види ја оваа се интересира за мене,лесен плен е...
tweety26

Зелено цветче

3631195
Мислења: 730
Зачленет: 30 Мар 2010, 13:08
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Слика
[/url]

Слика

Мислење 01 Мар 2012, 23:45

Mnooooogu mi se sviga edno dete.Ucime vo isto skolo,dvajcata sme prva godina.E sega,ne se znaeme kojznae kolku,onaka samo se pozdravuvame.Btw denes go izguskav :rofl: :D
Aj kazete mi kako da mu se priblizam,da staneme pobliski,sto da zboram so nego koga ke go vidam?(posto sekoj den celo vreme go gledam vo skolo:P:) Ajde helppp:D:D<33333

P.S:izvinete sto pisuvam latinica ama neso mi zafrkava kompjuterov :|
ana-sweet

Бело цветче

60
Мислења: 89
Зачленет: 09 Окт 2011, 23:33

Мислење 25 Мар 2012, 23:09

ana-sweet напиша:Mnooooogu mi se sviga edno dete.Ucime vo isto skolo,dvajcata sme prva godina.E sega,ne se znaeme kojznae kolku,onaka samo se pozdravuvame.Btw denes go izguskav :rofl: :D
Aj kazete mi kako da mu se priblizam,da staneme pobliski,sto da zboram so nego koga ke go vidam?(posto sekoj den celo vreme go gledam vo skolo:P:) Ajde helppp:D:D<33333

P.S:izvinete sto pisuvam latinica ama neso mi zafrkava kompjuterov :|

Истото ми се случува и мене само што јас сум во ист клас со него |( прва год. сме и двајцата и нема начини да станеме поблиски во школо разговараме за теми поврзани со школо на пр. што имаме за учење тестови :tmi: а и не живееме ни излагаме на исти места. Како ли да му се приближам ?? без да биде многу очигледно :$ ;(
Anastasija25

Фем почетничка

00
Мислења: 4
Зачленет: 30 Јан 2012, 08:56

Врати се на Сингл

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 4 гости

Site Meter