Даму го привлечеш вниманието на повозрасно момче од тебе ?
На кој начин?Каков изглед?Какво однесување??? :S
femina90 напиша:Lilit напиша:Јас имам пиштол,па сега тие како сакаат...
![]()
![]()
![]()
![]()
lady19 напиша:Се изначитав на форумов..па еве и од мене едно прашање...долго време свиѓам еден колега, а и тој мене..ама работава е што имав дечко порано и му имам удрено мноооогу корпи, потоа детето си фати женска, па раскинаа...инт не е важно..важно сме двајцата сингл, ама тој е сменет некако кон мене, веројатно зашто му е повредена гордоста.. Знам дека му се допаѓам уште, пред некое време го истестирав и му пријдов со бош муабети...ама мислам дека треба нешто повеќе да направам за да собере храброст да ми пријде..сега тој глуми недостижен, а знам дека проклето многу му се свиѓам..а и тој мене. Што да правам, како да го освојам?![]()
опсесија ми е, не можам да го препуштам пак на некоја друга, мора да биде мој!

sleepingbeauty напиша:Девојќи имам еден проблем. Ми се свиѓа еден дечко и неколку пати имаме заедно излезено во друштво но, не знам како да го сфатам неговото однесувањеВчера на пример останавме сами и почнавме да правиме муабет за сколо, ова она и ок беше. Не му ги влечев зборовите од уста ама не знам.. се плашам дека ми правеше муабет од што немаше друго некако како да не беше вдлабочен или искрено заинтересиран за темата.. ако пак не ме свиѓа значи сум му досаѓала со муабетот?? Како да го сфатам неговот однесување? Феминки, очекувам совет...
didi1982 напиша:Неодамна, ја набавив книгата "Зошто мажите се женат со кучки?" Мислев дека ќе биде од типот ...15 начини како да стигнете до среќата... ама среќа што не е така. Има таму доста фини одговори во поглед на темава, така што ја препорачувам на сите. Уживајте во читањето![]()
P.S. не е само за оние што сакат да се омажат
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 4 гости