ТЕМА: Женски pick up линии за мување

Мислење 13 Окт 2011, 23:42

Немам лично мои но имам омилена :D
MSkorpionka

Жолто цветче

12261134
Мислења: 1153
Зачленет: 04 Фев 2011, 17:36
Локација: Плутон
Слика

Мислење 20 Окт 2011, 18:00

Улоги: Јас (мене веќе ме знаете :D )
Другарка ми (весела, комуникативна и секогаш тука да те насмее-барем на прв поглед :!: )
Таксистот (дечко со доста солиден накај одличен изглед :wasntme: )
и Вие (почитувана публико :bow: )
(дејствието се случува во доцна ноќ, автомобил стои пред куќа, а кон него чекори девојка)

Влегувам во такси, во кое ме чека друшката.
Таксистот: До кај да возам?
Таа: До кај тебе дома.
Јас: (знаци на збунетост, прашални погледи и чуство кое се повеќе преминува од засраменост во лутина)
Таа и Таксистот: Почнуваат слатко да си се смеат.
Јас: Aхааа, така ли? Е многу сте интересни, секоја чест. (се уште намуртена)
(Автомобилот заминува, а од него се уште се слуша гласното смеење во кое сега е вклучена и Vitorija)
Вие: Сигурно разбравте дека таксистот и друшката биле познаници и дека ова е повеќе терање мајтап со Vitorija отколку Женски pick up трик (кој како ќе ја разбере).
Се спушта завесата.
Крај.

П.С. Vitorija: Ќе и вратам ]:) ]:) :devil:
Vitorija

Зелено цветче

56431
Мислења: 914
Зачленет: 28 Фев 2011, 14:39
Локација: Таму каде што ум царува, но срцето владее.
Слика

Мислење 03 Фев 2012, 14:35

Редовно користам пик ап лајнс и тоа не да речеш да сум читала, туку сама си ги смислувам во дадена ситуација, веднаш ми текнува што да промрчам за да посака да е со мене :D Еве неколку вајда ке ми текнат.
Знам дека имаше еден многу срамежлив тип (колку нејкам срамежливи машки ама ете запнав тој па тој). И сеа знам дека сака ама после 2093489857802 излагања и сите можни теми по 34897948 пати прелистани уз муабет, више ми се смачи. Као демек дојдовме у ситуација како јас го стиснав за врат и демек се укочи (а беше седнат) и јас клекнав да видам дали е арен или не (као демек) и ми негира со глава. Викам -Добар си ти ти мрда главата, ај само пробај малце нанапред :) и му текна.. Се насмеа ептен слатко и ме пољубииии :P

Друга ситуација сум имала као седи тој и го гледам тотално незаинтересиран за нишо околу него освен за муабетот со другар му (тоа шо е најиндиферентно секогаш поинтересно ми е за ловење) седнувам до него и му викам имаш девојка? -Не. -Епа сеа имаш :D та даааа ! успеа! јес да другиот ден заборајв и како се викаше али битно супер си пројдов вечерта.

Со еден ист дечко три пати се сретнуваме во иста вечер, а не сме во исто друштво. Третиот пат му велам-уште еднаш ако те сретнам ке ти земам број, може? И да, нормално, се насмеа и се сложи, истовремено се скри зад мене и се појави велејки ми еве ти број, 4 пат ме сретна :D

Доста се толку сеа за сеа :)
DigY

Сино цветче

110135
Мислења: 296
Зачленет: 04 Мај 2011, 17:01
This is life, not heaven. You don't have to be perfect...

Врати се на Сингл

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 4 гости

Site Meter