Овдека можете да се пофалите што последно сте добиле на подарок, не е важно по кој повод е, дали: роденден, годишнина, Нова Година, или изненадување...(убаво би било и слика да поставите,кој е во можност,бидејќи може да добредојде на некого како идеа) А и може да кажете што сте подариле последно. Мојот последен подарок го добив вчера од мајката на дечко ми, бисерна алка и обетки
Добив подарок: Не се сеќавам кога последен пат добив подарок. Ноо.мислам дека беше на мојот роденден..иаку беше одамна се секавам..и подарокот беше парфем(не се секавам каков ) ....за жалење сум.хаха
Добив подарок: Пред некое време добив подарок од потенцијалната свекрва. Добив рачен часовник, преубав. Од дечко ми редовно добивам подароци, и тоа без повод, едноставно ако нешто знае дека ми се допаѓа за некој ден и го добивам тоа.
Добив подарок: најдобриот подарок од моите шопинг ,а пред една недела од дечкоми доле веш и цитру лилав
Добив подарок: Денес додека се шетавме во рамстор го видов готвачот на Алачки. Сопругот знаеше дека планирам да си го купам и додека јас го разгледував и вика на продавачката ако може да го платам