Што мислите за овој тип на танцување во нашата држава? Јас искрено би сакала што повеќе дасе пректикува
Јас сакам да одам на часови, ама никако да најдам време. Инаку има одредени денови хип-хоп по дикотеките, треба само да се види кога и каде.
ах ја сакам хип хоп музиката и мноооогу сакам да танцувам на неа....само незнам каде се држат часови низ скопјево :? ако има некој информација нека пише а по дискотеките вака во колосеум и Б2 има во петок хип-хоп, а во клуб 69 има во недела и плус за обожавателите на овој правец на музика има концерт на 50 cent на 31-ви март во скопје и успат на тони зен и слаткар не сум сигурна мслам 15-ти фебруари во метрополис. ете неколку информации од мене за музиката што си ја нарекувам ИП ОП и ако видите некој како лудува на подиум на хип-хоп и rnb музика тоа сум јас
E ме погоди со темава Има има и кај нас за тие што ги интересира, само да си најдете клуб што ви одговара (јас си најдов хх, па нека пише некој ако го интересира) . Има и натпревари, знам има и многу хип хоп журки по клубовите, само мала сум за да одам . Инаку кај нас уметноста и културата не се на некое ниво, што е штета, зошто стварно има и таленти и ентузијасти. Танчерите и танцот не се сфатени сериозно од мнозинството, ама тоа е. Ама да не се жалам сега на тоа, битно е да се игра Барем мене ПРЕМНОГУ ми значи тоа, и е единствено нешто што максимално ме исполнува. Хип хопот е дефинитивно еден од најпопуларните танци денес и ако сакаш да пробаш, дефинитивно пробај
Срцке ако може да ми кажеш повекје информации за клубот колку се плакја кога се иде само во скопје ако е Ај те молам срце си и фала Имам уште од малечка желба за вакво танцување редно е да ми се исполни и мене желбата фала многу
aaaa Ve molam neka me informira nekoj podetalno kade,kolku se plaka so i kako se deshava zaso premnogu obozavam da odam na hip hop dance! piseteee mwaa
Обожавам секакво танцување... а Хип хоп е ми е фејв Не сум одела на часови ниту планирам да одам зш немам време,доволно ми е на журки,по дома,во дискотеки..
uuu i jas bas bi sakala da se zapisam na hip hop tancuvanje ama nemam vreme ama pa zatoa koga ima hip hop vo diskotekite glavna sum se od sebe davam i najubavo mi e
mmmmm hip hop stvarno obozavam samo sto vo mestoto kade sto ziveam nema klubovi kade sto bi mozela da bidam clen a vo kaficite pustaat vakov tip na muzika i super e ama da imase klub uste podobro no nema :?
Ееепа вака драги мои јас сум хип-хоп играч !! И ја обожавам хип-хоп музиката.Уште од мојата 8-ма година се занимавам со балет се до ден денес.Но и покрај хип-хоп музика ја обожавам и ХАУС!