Феминки како си поминавте за дочекот на Новата година? Јас со дечко ми, во relax атмосвера, бевме на 2 родендени, потоа домче и си поминавме наааааајубавоо
Како поминавте за Нова година Цела во . И имав најубаво будење во 2012. Незаборавно, меко, мачешко, таман како што би посакала. Целосна удобност и емоции!
Како поминавте за Нова година Интересно и убаво, иако неочекувано. Бев многу скептична, и мислев дека ќе биде тапа, испадна спротивното. Поздрав момци и девојчики, топ сте .
Како поминавте за Нова година Во домашна атмосфера, со неколку другарки, солиден провод ги поздравувам со Пембе оро хиихихих
Како поминавте за Нова година Со оглед на тоа што немав намера да славам супер! Секогаш кога ништо не планираш, на крај испаѓа топ!
Како поминавте за Нова година Си поминав многу убаво, можеби затоа што тргнав без некои помпезни очекувања, не се китев многу, си се облеков онака опуштено, во склад со атмосферата на објектот кај што бев, па можев да си играм колку ми душа сака без да ме болат нозете, уживав во музиката, во друштвото, во изненадувањата кои што следеа, во виното, во ноќта... Прекрасен помин, без изнасилени реакции, без наместени пози и фаци, и со малку фотографии, ама искрени (кои, патем, уште не сум ги добила )
Како поминавте за Нова година Многу убаво, со оглед на тоа што очекував дека нема да си поминам убаво, сепак ова беше премија.
Како поминавте за Нова година Фино, со еден збор. Многу јадење, така играње, по малце и сликање. (I дел) Одлично и исцрпно, со многу страст. (II дел)