Секој нека пише за себе... -на форумов сум од 13.12.2009. ама стариот акаунт неможев да си го активирам -не сум пушач -собирам слики од wedding accesories, обаожавам свадби.Имам преку 10,000 слики и повеќе -мразам затворен простор -не поднесувам летови со авиони (ама морам) -државен репрезентативец -5 год. по ред сум државен првак -учесник на првите младински олимписки игри -кандидат за олимписките игри во Лондон 2012 -како мала сум се тепала со кого стигнам,машко не ми било рамно -не сакам алкохол -не пијам турско кафе -поради здравствена причина,ми се јавува грч во нога и не смеам да се осудам да пливам во длабоко -и имам дечко кој го сакам најмногу на свет....хехе ова го знаевте
Ајде јас втора - Форумов го читам од пред три години и еднаш се зачленив ама не ми текнуваше пасвордот па си направив нов акаунт - Свирам на клавир - Сакам да бидам хирург еден ден - Маврово е местото каде најмногу можам да се опуштам не ми текнува ништо друго Инаку, моето готвење се состои од ( знам да се јавам да нарачам пица, знам и пастрмајлија! Знам и да купам Мекдоналдс и да го донесам до дома ) сјајно
Ајде јас.... На форумов се приклучив пред скоро време, Но долго ве читав.... Имам кафеави очи и кадрова коса, и обожавам кога ја пеглам Обожавам да шетам по други држави... Сакам да готвам и да не се фалам ама стварно сум добра Не пушам, не пијам... Во летните периоди секој ден трчам... Не работам поради лични проблеми... И имам дечко што сум веќе со него долго време . Толку.
-јас на форумов сум зачленета скоро пред 1 година, -редовно посетувам фемина.мк -9gager -тренирам тенис, скијам -знам англиски и германски -сакам да имам професија поврзана со маркетинг -би сакала да имам повеќе време за читање - обожавам да готвам -омилено место ми е мојот дом, кино или o la la - многу, многу сакам да патувам - I fashion - Сакам да одам во Париз -би сакала скоро да одам на една свадба - сонувам многу убави соништа -обожавам да гледам филмови -во слободно време се занимавам со глума(аматерски де) - Gossip Girl fan - би сакала да направам краток филм и/или да научам да свирам гитара па тоа е тоа засега хахах
Ај и јас... -скоро се зачленив на форумов од причина што сакав да комуницирам и споделувам мислење со вас -апсолвент сум -не пушам, не пијам алкохол и кафе ...но зависник сум на благо -животна желба - Париз -сакам да работам со деца -сакам правда -голем оптимист во моето срце има место само за двајца мажи кои ги сакам најмногу на цел свет-Дечко ми и мојот 2год палавко - внук ми. -сакам планина чист воздух и тишина.
se zacleniv skoro na forumov,pred mesec dena,ama ve citam sekogas -studentka sum-vtora godina,studiram vo stranstvo,angliski,italijanski,srpsko-hrvatski i odam na kurs po turski,zelba mi e da naucam sto e mozno poveke jazici gi sakam germanski i arapski ...obozavam da patuvam..zivotna zelba mi e london..destinacija sto sakam da otpatuvam da ja posetam definitivno turcija..sakam da naucam da sviram gitara toa mi e zelba uste od mala...sakam mn da rabotam so mali deca,sega ke odam preku fax na praksa vo skolo za deca da gi ucam angliski ...mrazam lagii,vecen pesimist sum hah ...drustvena sum,sakam da zapoznavam novi licnostii , nz so da vi kazam drugooo pozz do sitee
Ајде и јас: *имам живеено пола година во Париз,пола во Њу Јорк.(работата ме води) *умирам по Том Круз *имам добиено 1 награда во натпревар за готвење *неможам да поднесам крв *имам прекрасен дечко кој го сакам премногу!! *ја сакам Теа,мојата најмила внука(на сестра ми ќерката)
Ај нешто и од мене: -Се зачленив пред скоро,но ве читам мн долго -Зборувам 6 странски јазици, разбирам уште толку -Не смеам мн да спортувам заради проблеми со срцето -Се топам пред William Levy -Обожавам да патувам -Имам колку сакаш инструмени по куќа, ама на ни еден нз да свирам -Не пијам кафе со млеко, туку млеко со кафе -Мразам цигари, а моите пушат по 1 кутија на ден -Кај мене нема шанси чоколадо да издржи повеќе од еден ден -Опседната сум со штикли итн итн итн...
Долго ве читам ама акаунтов го направив скоро. Епа вака : -носам наочари(и сакам леќи-сини , аама нема) ,висока 169 и тешка 54 -свирам флејта -сакам да добијам стипендија и да одам во странство, сакам да шетам ама животот е пред мене -мислам дека сум позрела од сестра ми иако е таа е поголема од мене -без благо неможам да живеам но се обидувам да намалам во последно време -подобро ми е рамно од колку штикли (балетанки, римјанки итн.) -имам дебели прсти -мразам цигари, и мразам кога смрдам на цигари -одам на натпревар математика - и сакам малку да ослабам, ама тешко.
Оваа ми личи на онаа -My Sicret .Еве нешто за мене. -Имам кафеава коса и зелени очи. -Многу сум тврдоглава. -Многу сум чуствителна, и ако некој каже нешто лошо или како на пр. ,,Еј многу ти убаво стои, но немој да го носиш со светли фармерки,,-а мене тоа ми била омилена комбинација. Е тогаш потонувам во себе и можеби два дена така ,,тагувам,, ( П.С. -Вага сум во хорскоп-затоа сум толку чуствителна.) -Голема сум дрдорка. Устата неможете да ми ги затворите . -Сакам мода. -Сакам да сум моден дизајнер. - Имам голема самодоверба, но постојано се прашувам дали оваа ми стои??-или требаше да го облечам со сивата блуза. И така секој ден. - Секогаш сум ви на услуга , но пазетте се знам да читам лица. -Немам најдобра другарка, тоа е затоа што премногу бирам и размислувам. - Имам бујна фантазија и голема смисла на хумор. -Обожавам еден низок дечко. Симпатија ми е . де.
-на форумот сум зачленета година дена - имам виткана коса -имам нкафеави очи ( може сум ретард али мислам дека од време на време ми светнуваат ) -учам гимназија -учам со деца без мозок! (уффф како ми иде понекогаш да ги згазам) -уште гледам Млади Бунтовници -од сите машки на планетата јас ги сакам: Курт Кобеин, Слеш, Ед (Chick Bass ), а највише кралот на мојот универзум ТАТКО МИ ♥ -голем фан сум на Хипица(појма неам зошто, ме густа нејзиниот став) -има некои феминки што немам добро мислење за нив и само сакаат да се издигнуват над сите (епа нема!) -обожавам кучиња(штета шо мајка ми не ги сака иначе до сеа дома ќе беше зоолошка) - јас сум една од најсреќните девојчиња, ДА, ДА -понекогаш знам да претерам со зборување, јбг како навиен саат сум - еј да има еден дечко го меркам само шшшт! Spoiler повише не пишувам другарками ме следи на форумот ... огромен поздрав до неа
Јас на форумов не сум долго време, па затоа и јас ќе ги споделам моите лични работи * Апсолвентка сум на факултетот за Безбедност * Имам дечко со кој долго време сме заедно * Имам помала сестра * Не пушам * Пијам се', освен турско, а црвено вино само за пригоди * Слушам секаква музика, освен метал и сл. * Претерано педантна * Ептен зимурлива * Самоука за работи кои ме интересираат * Голем штедач на пари (е сега ептен ако дојде густо) * Кога станува збор за домаќинство, секогаш сум мултитаскинг * Имам кафени очи, црвена коса, пирс на носот * Чувствителна, наивна онекогаш, а исто така и песимистична поради лични искуства * Имам аквариум со риби * Не излегувам по кафичи, дискотеки .. * Дестинација која сакам да ја посетам е Париз * Опседната сум со криминалистички ситуации, филмови, серии, романи, книги .. па затоа и мојата работа во иднина сакам да биде поврзана со криминалот * Обожавам филмови со вампири (тогаш најмногу се опуштам, како да сум во друг свет) * Се релаксирам со лакирање на нокти, тогаш сите ги гњавам мајка ми, сестра ми, другарките .. * Зависник од сончоглед * Имам една, ама вредна другарка * Не сум обожавател на модата и брендирани парчиња * Многу ги сакам пеперутките * Идол ми е мајка ми, бидејќи на нејзини години изгледа како девојка на моја возраст па затоа и често ни викаат дека сме сестри * Сакам да запознавам нови лица и ептен тимски човек сум * Не сум љубител на лажговци, искористувачи, дволични и луѓе кои не си стојат на својот збор Мислам дека пишав скоро се, на што се сетив во моментов
*Зачленета сум скоро 1 година * На пијам млеко * не јадам палачинки и кокос *сакам да готвам посебно тестенини *животна желба да ги посетам нијагарините водопади и CN Tower *незнам да возам велосипед * незнам да пливам тоа е ако ми текне ќе допишам
На форумов се зачлнив пред неколку месеци, но фмина беше дел од моето секојдневие - Го обожавам мирисот на кафе наутро - Сакам да имам куче,ама за жал таа желба нема да ми биде исполнета во доглдно време - Сакам еден ден да го посетам Ерусалим - Знам да готвам се, освен торти и колачи - Незнам да возам влосипед - Обожавам лето, и обожавам море - Личноста која ме прави најсрекна и која најмногу ја сакам е сестра ми - Го сакам факултетот на кој сум запишана - МРАЗАМ инсекти
-зачленета сум на датумот што се гледа под мојот аватар -имам дечко со кого идам веќе скоро 4 години -студирам факултет -обожавам да готвам и решив да се мажам откако ќе научам да готвам сарма -зависник сум од серии и ги гледам во голем број -планирам да слабеам пролетва и летово и секако да џогирам секој ден -имам виткана густа коса и кафеави очи -носот ми е како бабура и то...
Обожавам сирење. Мразам да пеглам. Многу сум нервозна во последно време. Сакам пролет, сонце, Сакам насмевки. Зависна сум од турско кафе, чоколадо, лак за нокти и марами. Мразам турбофолк Сакам да читам книги, да изработувам обетки, и да гледам комедии.
---Пред да се зачленам ве читав,така да си знаете ---Играв балет до прва година факултет,моја голема љубов ---Мечтаам да бидам позната ---Инаку сум стоматолог по професија ---Обожавам да готвам,иако не знам се,се трудам ---Денот не ми почнува без турско кафе и утринска програма (баш пензионерски ) ---Ги гледам скоро сите турски серии ---Мразам да местам постелнина ---Мразам да мијам садови ---Мрза сум голема некогаш,скоро почесто ---Признавам дека ја скршив ролетната во дневна зошто по 100 пати ја кревам и спуштам,ама маж ми го излажав дека сама паднала ---Oбожавам добра храна,особено мезе за со винце ,мх,мх.....
-Сестра ми е 14 години поголема од мене, и имам уште една која има исто име и презиме како мене ама за жал не е повеке меѓу нас. -Имам уште еден јузер на фемина ама не го знам пасвордот. -Не гледам турски серии. -Опседната сум со гледање филмови -Изработувам семинарски за пари (ова е најтазе) -Ако треба да избирам помегу чоколадо и нешто солено, би избрала солено -Не пијам газирано -Мразам спанак -Не пијам кафе после 17.00 часот. -Апсолвент -Обожавам изненадувања и подароци -За мене на овој свет постои само еден и единствен примерок од посилниот пол- дечко ми -Гушкало сум -Земав часови по балет, се откажав бидејки видов какви им се палците на нозете на балерините -Иако сум слабичка, обожавам да јадам. -Сакам лето Тоа е од прилика.
Колешка си ми ама јас веќе година време -Инаку обожавам есен кога лисјата се испаднати, обожавам тогаш да шетам -го сакам мирисот на пролет, на косена трева - го обожавам Охрид во мај - имам уште неколку испити од моите последипломски студии -имам долга црна коса -обожавам да читам - зависник сум од одење на кафе и трачарење со женско друштво - обожавам да готвам и сакам да имам готварско шоу - со дечко ми сум заедно од трета година средно
*Играорка сум *студенка сум на економскиот факултет 2г *го сакам Охрид *ја сакам зелената боја *одам на фитнес *обожавам времето да го поминувам со моите внуци *сакам да се облекувам како некое девојче *голем обожавател сум на патики и трењерки *сакам да гледам филмови *а хоби дефинитивно ми е патувањето *и за крај мислам мн зборувам, а со тоа дека им сум досадна на луѓето