Дали можи некој од скопјанките или останатие се разбира кои знаат што ке има ск за нова година да ме известат...онака некоја интересна понуда за нокен клуб или сл тнх
Општи прашања Женски има објавено што ќе има на саем за новогодишната вечер и дали воопшто ќе има нешто? Нели минативе години имаше по некоја журка...
Општи прашања Дали ќе има некоја забава за нова година во Vanilla или новиот клуб нз точно како се вика, поранешно 69 што беше и ако има колку пари е влез?? многу ми е битноо.
Не најдов друга тема во врска со НГ. Можеби и оваа не е соодветна и иако не е активна се надевам дека некој ќе види и ќе ми помогне. Имам 17 год. со дечко ми сме заедно 8 месеци и планираме заедно да ја прославиме Новата година, но проблемот е што немаме друштво а моите од дома не би ме пуштиле во никој случај кај него дома а да не зборуваме кај мене а не можам да ги излажам. Во ресторант или на некое друго место е глупаво само двајца каде што одат големи друштва. Затоа ве молам да ми помогнете ако знаете некое соодветно место за двајцата.
предлог за нова година епа вака со дечко ми сакаме новата година да ја пречекаме сами но немаме каде. ве молам дајте предлози за некој хотел/мотел во Скопје кој што е поевтин не бараме нешто ексклузивно..
Има излезено понуди од кафичи,кафани или ресторани низ Скопјево за нова година? И цени ме интересираат,да,да
Некоја добра понуда по рестораниве за НГ и цена? Видов во боними ама 2600 ден е некако скапичко хехехе
Zaedno so drugar gledavme nekoi ponudi za nova godina. Ovie ludi kakvi ceni lupaat. 3600 denari za edna skopska diskoteka.
Обратете ми се ако сакате за 1400 денари да ве сместам на најдобрата журка во градов! Остануваат уште малце места а понудата е брилијантна! Ве очекувам.
Е баш е брилијантна понуда од 1400 плус 5 дена пред Нова Година има слободни места Ако вредело според парите, одма ќе било распродадено. Јас пред некоја година платив 800/900 денари за неограничено пиење, ордевер, главно јадење, играње...За машки 200 денари беше поскапо, зашто повеќе пиеле Е тоа е брилијантна понуда.
Отворена е варијантата за повеќе простор во локалот бидејќи капацитетот е преголем. Затоа потенцирав: остануваат уште малку места. 1400 денари е понудата а не кажав што е. Така да сите кој се реално заинтерани ќе им објаснам во инбокс. Тоа пред некоја година ти што си резервирала за 800 денара било у некој локал што не може да се спореди со локалите со кој јас работам. За 800 денари во Хиподром можеби ќе има некој тулум опасен со пендреци и лошо српско.