Мoeto prasanje e dali nekoj znae kako i od kade da ja simnam sims 3 nekoj link ili neso taka normalno vo free downolad ve molam pomognete ako znaete
мислам дека нема да можеш да ја најдеш во free download верзија јас ја имам но ја купив од една двд тека каде што се продаваат филмови
Играта можеш да ја даунлоадираш бесплатно од тука: https://thepiratebay.org/torrent/516850 ... s-RELOADED Кликни на линкот DOWNLOAD THIS TORRENT. Подолу има и инструкции за инсталација.
Ја преснимав од една другарка мила.. ама мислам дека може да се симне од нет ако најдам обавезно ќе пишам
Ја обожавам играва и 1 и 2 ги игрв и сега 3кава ја играм порелана е од предходните, не знеав како да ја спуштам и си ја купив , интересна е, мора ова да го споделам, си праам куќи и на последното семејство ми се родија 3 машки деца по ред и 4то им напрајв па ќе пишам што е ко ќе се роди,инаку ја инсталиирав и се игра без цеде.
голема фамилија Ангелче, 4тото е женско само да ве известам, реков ќе ви кажам,и готово во оваа фамилија не праам деца, работава беше женско да се роди.
Леле на времето ја играв играва ко луда едноставно ја обожавав игрва. Уживав во уредувањето на куќите. Знам дека имав цела листа со шифри за играта, а омилена ми беше таа за правење на пари. Ја имав играно и 3ката и стварно е многу интересна, но од обврски немам време да ја играм
Епа Ши , нема шанси , некој да ја почне , а да не стане зависен, таква е играта, реална и кога ја играш , се забораваш, затоа јас на вечер ја играм.
Па на крајот појдете и купете ја , не е скапа , јас ја зедов 100 денари, ќе ја инсталирате и се игра без цеде, без нервози
ве молам кажете ми како да ја симнам симс 2 , многу ми се игра , а неможам ни една продавница каде се продава да најдам . Ако знае некој како да ја симнам го молам да ми прати линк. Однапред фала