ТЕМА: Моминска вечер

Мислење 03 Фев 2012, 20:03

мојата е вечер од 9 а кравајчето е од 6
s.t.e.f.a.n.j.a

Сино цветче

3813
Мислења: 366
Зачленет: 04 Јан 2012, 22:06
Локација: Во дневната на креветот
ЕДНА МИНУТА ТАГА ТИ ОДЗЕНА 60 СЕКУНДИ СРЕЌА

Мислење 30 Апр 2012, 00:59

Нова сум на форумов и ми треба хелп :o На девојаЧка вечер сум и ми треба помош за поклон(Што се носи)?
t-sweet

Фем почетничка

03
Мислења: 4
Зачленет: 25 Апр 2012, 10:31

Мислење 30 Апр 2012, 01:05

па зависи,ние на другарка ми и однесовме, долен веш,лепеза со пердуви и марамче со парички за играње.
Значи се оди со нешто симболично,онака ради реда -шала :)
пример,можеш лисици со пуфки
Snow-Queen

Црвено цветче

3061739
Мислења: 5320
Зачленет: 03 Ное 2011, 09:08
Локација: Во срцето на дечко ми...♥
Слика
Слика♥˙·٠•●♥●•٠·˙♥ Не сакам да си совршениот, сакам да си вистинскиот ♥˙·٠•●♥●•٠·˙♥Слика
Слика

Мислење 23 Мај 2012, 13:40

девојки, ми требаат маички за моминска вечер.. онакви со некој инетерсен натпис. или било каква облека и аксесоари за моминска вечер :D каде можам да купам или порачам?
Balint

Фем почетничка

423
Мислења: 28
Зачленет: 28 Јун 2011, 13:31
Локација: Bolshoi theater
There's only two types of guys out there: ones that can hang with me, and ones that are scared

Мислење 23 Мај 2012, 13:53

Balint напиша:девојки, ми требаат маички за моминска вечер.. онакви со некој инетерсен натпис. или било каква облека и аксесоари за моминска вечер :D каде можам да купам или порачам?

Баш денес ја видов понудава за маички, можеби ќе ти се најде :)
Artemission

Зелено цветче

29861471
Мислења: 914
Зачленет: 22 Јул 2011, 15:09
Локација: Градот убав
Be careful what you wish for, it might come true!

Мислење 23 Мај 2012, 13:57

ајде фала, ќе разгледам :)
Balint

Фем почетничка

423
Мислења: 28
Зачленет: 28 Јун 2011, 13:31
Локација: Bolshoi theater
There's only two types of guys out there: ones that can hang with me, and ones that are scared

Мислење 23 Мај 2012, 16:40

Snow-Queen напиша:другарка ми се мажеше летоска, и се собравме во еден кафиќ на кеј, сеокоја другарка и купи некаков интересен подарок, купивме балони, торта,круна и маичака bride за неа, а ние имавме ружички на главите.
еве ја тортата
[000066].jpg

Колку е луда тортава. :lol:

Ја нарачавте? Претпоставувам дека е нарачана (супер е направена), и како рековте при нарачката? дајте ни торта-пенис? :D

Сум гледала на момински вечери, обавезно по една ваква торта, ама многу обични биле. Ова смајлито е стварно кул.
girl.23

Жолто цветче

12161557
Мислења: 1790
Зачленет: 02 Јул 2011, 12:09
"Čovjek samo srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo."

Мислење 23 Мај 2012, 16:43

^Phyramide беше одговорна за нарачката :lol: незнам што рекла кога нарачувала.
Инаку да од Канела е тортата
Snow-Queen

Црвено цветче

3061739
Слика
Слика♥˙·٠•●♥●•٠·˙♥ Не сакам да си совршениот, сакам да си вистинскиот ♥˙·٠•●♥●•٠·˙♥Слика
Слика

Мислење 23 Мај 2012, 19:40

^ :D :D Ништо не рековме, во Канела имаат каталог специјален за вакви торти, односно на комп те седнуваат и си бираш. Рековме дека ни треба торта за моминска вечер, нормално дека не рековме - еј давај торта со ку* :D
Имаше секакви, стварно имаат голем избор.
Интересен беше моментот вечерта кога бевме да ја подигнеме нарачката, истовремено имаше фамилија со мали деца кои ја чекаа нивната роденденска торта. Продавачкава искача со нашата во рака, демек да ни ја покаже, незнаејќи дека децава нестрпливо чекаат - и децава кога видоа каква форма има тортата кога фатија да пискаат, ама татооооо :D

Инаку мислам и Сноу ќе се согласи, превкусна беше :) И толку многу остана што ако добро се сеќавам левото јајце им го подаривме на келнерите, а десното и главчето (ете ти деталЧич) :rofl: им го испративме по тајна мисија на момците кои беа на момачко. Нормално дека не не видоа зошто вешто се криевме на паркинг и замоливме едни средношколци да им ја однесат на маса :bandit:

Балинт за маички е лесна работа. Јас најдов другар што го барата фотошопот и му реков во убав фонт да ми напише BRIDE, купив маичка и ја дадов на принтање. Во Рамстор мислам на приземје принтаат по сопствен избор. Распрашај се.
Ако си доволно креативна, можеш да измислиш што ти душа сака. Јас играв на карта на едноставност, ама по нетов ако прогуглаш имаш секакви сајтови за момински вечери и за маици, па може ќе те инспирира нешто ;)

Ау да, аксесорајз, ако мислиш на цевки со мали куриња и слични глупости, можеш да најдеш по секс шоповите.
Phyramide

Жолто цветче

121388229
Мислења: 2877
Зачленет: 12 Јул 2010, 09:54
Локација: Сегде само не тука
Those of you who think you know everything, are annoying to those of us who do.

"Je suis l'as trèfle qui pique ton cœur."
"Je suis passé pour être présent dans ton futur."
MC Solaar

Мислење 23 Мај 2012, 20:42

^и тек како беше вкусна :D и да едното јајце им го пративме кај младоженецот со натпис: поздрав од женско друштво

а ти текнува како сите не гледаа чудно? :D :D па како се погоди и едни млади деца и странци :lol:
Snow-Queen

Црвено цветче

3061739
Слика
Слика

Врати се на Свадба

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 5 гости

Site Meter