ТЕМА: Изнајмен или купен фустан

Мислење 02 Фев 2012, 10:21

moli.mk напиша:
Nela87 напиша:
LaChiquita напиша:Ако некоја феминка е заинтересирана за изнајмување на венчаница, и тоа од колекцијата на Elie Saab 2011 нека ми пише, ќе ви пратам слики!
Венчаницата ја шиев, беше прекрасна и уште е во беспрекорна состојба. Ама жал ми е да ми стои обесена во плахар :(

Ke mozes da mi pratis slika i da mi kazes za kolku go iznajmuvas. A ako ima i drugi feminki sto iznajmuvaat fustani moze da mi pratite sliki zasto mi e hitnooo :((( :((( . Na 18 dekemvri mi e svadbata a jas na 13 dekemvri ke bidam vo mak mnogu malku vrmeme mi ostanuva za sienje a i kaj i sto prasav mi vikaat deka ne iznajmuvaat zatoa pomagajte ve molam :((

Нела87, а каков фустан конкретно сакаш? поедноставен, тесен, широк..? отприлика димензии..?

Овие слики што ги имаш поставено ги има во Жана..баш ги пробував...незнаеш за која да се одлучиш :$ преубави се...ама и скапи :(
blubell

Бело цветче

122
Мислења: 67
Зачленет: 07 Окт 2010, 13:00

Мислење 02 Фев 2012, 10:23

Dazey напиша:Nela87 ne znam vo koj grad vo Makedonija zivees ama ako si vo blizina na Kicevo znam tamu ima edna prodavnica vo koja ima preubavi vencanici (barem koga jas barav za mojata svadba bese taka) i se po navistina niski ceni koga se raboti za vencanica. Vo taa prodavnica site vencanici se od amerikansko proizvodstvo. Gi ima i na net preubavi se. pozz

Можеш да ни пратиш линк да ги видиме :)
blubell

Бело цветче

122
Мислења: 67
Зачленет: 07 Окт 2010, 13:00

Мислење 12 Фев 2012, 16:09

ve molam pisete mi dali nekoj ima pozitivno/negativno iskustvo so bianka vo mavrovka?
Lizbet

Фем почетничка

07
Мислења: 20
Зачленет: 09 Ное 2010, 19:18

Мислење 24 Фев 2012, 17:51

би сакала да си имам свој фустан па нека ми собира прашина , подобро така него да носам некој кој веке собирал прашина
rajna-vojvoda

Сино цветче

59174
Мислења: 323
Зачленет: 03 Јул 2011, 21:48
Локација: Skopje

Мислење 25 Фев 2012, 00:35

Ne znam dali ke bidi iznajmen ili kupen,znam deka nema da bidam klasicna nevesta,so ogled na toa deka sakam kratok nevestinski fustan.Dajte mi nekoj predlog kade mozam da najdam da kupam,ili da iznajmam kratko fustance?:)
sinolicka13

Фем почетничка

10
Мислења: 7
Зачленет: 19 Јан 2012, 21:38

Мислење 25 Фев 2012, 17:56

Во Кокев можеш да купиш кратко невестинско фустанче. Јас баш се заљубив во едено такво од таму, 300 евра мислам дека беше, но на карјот сепак се одлучив за долг. Инаку во Кекев имаш повеќе модели на кратки фустани, не е само еден
I.vana

Бело цветче

236
Мислења: 90
Зачленет: 10 Фев 2012, 03:17

Мислење 28 Фев 2012, 10:21

Lizbet напиша:ve molam pisete mi dali nekoj ima pozitivno/negativno iskustvo so bianka vo mavrovka?

Ми се допадна еден фустан во Бјанка,беше убав, девојцето беше лјубезно,објасни се, без јас да прашам,фустаните им се убаво сошиени,мислам дека најдобро работат од сите во мавровка
ilence

Бело цветче

1215
Мислења: 50
Зачленет: 19 Фев 2012, 13:43
Секој момент нова вистина,ни случајно,ништо не е случајно,зошто не знаеме минутата што ни носи,а не па годината.

Мислење 28 Мар 2012, 22:18

blubell напиша:
Dazey напиша:Nela87 ne znam vo koj grad vo Makedonija zivees ama ako si vo blizina na Kicevo znam tamu ima edna prodavnica vo koja ima preubavi vencanici (barem koga jas barav za mojata svadba bese taka) i se po navistina niski ceni koga se raboti za vencanica. Vo taa prodavnica site vencanici se od amerikansko proizvodstvo. Gi ima i na net preubavi se. pozz

Можеш да ни пратиш линк да ги видиме :)

Леле девојки извинете јас дури сега се ги прочитав постовите.
Таа продавница нема своја веб страна, а кога реков дека ги има на интернет мислев на некои слики од венчаници кои сум ги видела, а биле потполно исти како оние во продавницата.
Повторно се извинувам
позз
Dazey

Фем почетничка

44
Мислења: 21
Зачленет: 24 Ное 2011, 20:26
<3TiA<3

Мислење 29 Мар 2012, 14:37

Дефинитивно купен,не би сакала да носам на мојот најсреќен ден фустан,а да не знам која ли го носела пред мене. :x
baby-star

Сино цветче

39121
Мислења: 211
Зачленет: 08 Фев 2012, 20:19
Слика

Врати се на Свадба

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 5 гости

Site Meter