rajna-vojvoda напиша:сум слушнала и јас за ЖАНА ....кажете ми каде и е салонот , имам слушнато дека е во бисер?????
на југо дрво и е бутикот, баш пред трафиките
rajna-vojvoda напиша:сум слушнала и јас за ЖАНА ....кажете ми каде и е салонот , имам слушнато дека е во бисер?????

Sun.shine напиша:Девојки, имате некакво искуство со бутик за венчаници Бијанка во Мавровка?

Silve02 напиша:Може некој да каже како се движат цените во Квин и кај Жана од колку до колку

sonjuska напиша:i jas sakam da sijam vencanica kaj Dancko zatoa sto mnogu mi go falea, no citajki go komentarot za fustanot sto se raspadnal na svadbata pocnav da se predomisluvam..moze li da mi kazete povekje iskustva od nego, ili uste podobro ako imate sliki da postirate...stvarno ne znam sto da pravam, site imaat razlicni iskustva....
Domakica напиша:sonjuska напиша:i jas sakam da sijam vencanica kaj Dancko zatoa sto mnogu mi go falea, no citajki go komentarot za fustanot sto se raspadnal na svadbata pocnav da se predomisluvam..moze li da mi kazete povekje iskustva od nego, ili uste podobro ako imate sliki da postirate...stvarno ne znam sto da pravam, site imaat razlicni iskustva....
Da ne se najdovme kaj Danco, sto znam za raspadjanje...hmmm, pa nemoze Danco da ide na svadba i da ti drzi vencanica koga site te gazat i sepak veruvam deka zavisi od dolzinata na fustanot.
Jas imam problem sto treba sama da baram materijal i nemozam da se odlucam...

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 5 гости