ТЕМА: Каде ја шиевте вашата венчаница?

Мислење 27 Јан 2012, 21:59

Ај баш и слики после поставете, или дајте линк,има ли сајт или нешто фб со слики од негови модели

rajna-vojvoda напиша:сум слушнала и јас за ЖАНА ....кажете ми каде и е салонот , имам слушнато дека е во бисер?????

на југо дрво и е бутикот, баш пред трафиките
Snow-Queen

Црвено цветче

3061739
Мислења: 5320
Зачленет: 03 Ное 2011, 09:08
Локација: Во срцето на дечко ми...♥
Слика
Слика♥˙·٠•●♥●•٠·˙♥ Не сакам да си совршениот, сакам да си вистинскиот ♥˙·٠•●♥●•٠·˙♥Слика
Слика

Мислење 27 Јан 2012, 22:48

Sun.shine напиша:Девојки, имате некакво искуство со бутик за венчаници Бијанка во Мавровка? :)

Ја купив мојата венчаница од таму......Презадоволна сум, со оглед на тоа дека не сакав да шијам, него да си ја пробам и готова да си ја купам венчаницата.......Материјалот беше поубав и од оние на Кокев и од оние на Квин и Целестра, кај сите бев......А и моделот богами....800 евра ме кошташе, ама дефинитивно се исплатеше. Моја колешка имаше фустан кај Данчо шиено, и на свадбата буквално и се распадна, т.е. и падна тулот цел.....Гледам дека немаат пишувано, Зијане исто така шие квалитетни венчаници и уникатни, бев и таму, ама пошто сакав готова, изборот падна на Бјанка
Ferhunde-87sk

Сино цветче

3247
Мислења: 132
Зачленет: 18 Сеп 2010, 23:26
Слика

Мислење 28 Јан 2012, 18:48

i jas sakam da sijam vencanica kaj Dancko zatoa sto mnogu mi go falea, no citajki go komentarot za fustanot sto se raspadnal na svadbata pocnav da se predomisluvam..moze li da mi kazete povekje iskustva od nego, ili uste podobro ako imate sliki da postirate...stvarno ne znam sto da pravam, site imaat razlicni iskustva....
sonjuska

Фем почетничка

10
Мислења: 2
Зачленет: 20 Апр 2010, 23:36

Мислење 03 Фев 2012, 19:49

јас мојата готова ја купив
s.t.e.f.a.n.j.a

Сино цветче

3813
Мислења: 366
Зачленет: 04 Јан 2012, 22:06
Локација: Во дневната на креветот
ЕДНА МИНУТА ТАГА ТИ ОДЗЕНА 60 СЕКУНДИ СРЕЌА

Мислење 10 Фев 2012, 03:30

Silve02 напиша:Може некој да каже како се движат цените во Квин и кај Жана од колку до колку :)

Во Квин се претерано скапи, а во Жана мислам дека се движат од 200 евра до 800. Се зависи од материјалот и од тоа колку и дали ке има рачна изработка.
I.vana

Бело цветче

236
Мислења: 90
Зачленет: 10 Фев 2012, 03:17

Мислење 10 Фев 2012, 08:58

Во Жана се од 350,400 до 550 убав фустан,800 евра немам чуено некоја да имала од мојата околина,сите другарки шиевме таму,а не верувам ни 200 евра преевтино е.Мојот ме чинеше 550 евра ,цел со чипка,од најскапата ,инаку да не беше од најскапата би ме чинел 380 евра,сирена модел :)
maca99

Жолто цветче

14762661
Мислења: 1756
Зачленет: 19 Сеп 2010, 22:54

Мислење 10 Фев 2012, 11:49

^ искрено мислев дека Жана се уште поскапи, но ако се навистина до кај 550евра, и не е многу кога ќе видиш какви се убави.

s.t.e.f.a.n.j.a, ај сликај ја венчаницата :) (како sirena4 што ни ја сликаше), ако можеш и сакаш.
Snow-Queen

Црвено цветче

3061739
Мислења: 5320
Зачленет: 03 Ное 2011, 09:08
Локација: Во срцето на дечко ми...♥
Слика
Слика♥˙·٠•●♥●•٠·˙♥ Не сакам да си совршениот, сакам да си вистинскиот ♥˙·٠•●♥●•٠·˙♥Слика
Слика

Мислење 10 Фев 2012, 20:32

Ќе одам во Жана,само чекам да се стопли.Од другарка разбрав дека била да си порача фустан и кажале минимум од 400 евра па нагоре.Јас би дала до 500,550.Може е многу,за кого како,и знам дека тој фустан еднаш ќе го облечам но еднаш сум невеста и навистина сакам да бидам убава 8) Уствари,кој не би нели :)
eli25

Зелено цветче

26853351
Мислења: 916
Зачленет: 19 Сеп 2010, 17:46
Локација: Under the same sky,dreaming the same dream.
What do I want to be in 5 years?
Happy.

Мислење 11 Фев 2012, 22:37

sonjuska напиша:i jas sakam da sijam vencanica kaj Dancko zatoa sto mnogu mi go falea, no citajki go komentarot za fustanot sto se raspadnal na svadbata pocnav da se predomisluvam..moze li da mi kazete povekje iskustva od nego, ili uste podobro ako imate sliki da postirate...stvarno ne znam sto da pravam, site imaat razlicni iskustva....

Da ne se najdovme kaj Danco :) , sto znam za raspadjanje...hmmm, pa nemoze Danco da ide na svadba i da ti drzi vencanica koga site te gazat i sepak veruvam deka zavisi od dolzinata na fustanot.

Jas imam problem sto treba sama da baram materijal i nemozam da se odlucam...
Domakica

Фем почетничка

29
Мислења: 10
Зачленет: 29 Окт 2011, 16:11
Локација: Скопје

Мислење 12 Фев 2012, 00:53

Domakica напиша:
sonjuska напиша:i jas sakam da sijam vencanica kaj Dancko zatoa sto mnogu mi go falea, no citajki go komentarot za fustanot sto se raspadnal na svadbata pocnav da se predomisluvam..moze li da mi kazete povekje iskustva od nego, ili uste podobro ako imate sliki da postirate...stvarno ne znam sto da pravam, site imaat razlicni iskustva....

Da ne se najdovme kaj Danco :) , sto znam za raspadjanje...hmmm, pa nemoze Danco da ide na svadba i da ti drzi vencanica koga site te gazat i sepak veruvam deka zavisi od dolzinata na fustanot.

Jas imam problem sto treba sama da baram materijal i nemozam da se odlucam...

Абе далеку од тоа дека Данчо треба да иде со тебе на свадба и да ти го држи фустанот, ама распаѓањето не беше предизвикано ни од должината, ниту од газењето толку многу за да се распадне, туку проблемот беше што имаше ставено премногу тул од страните, а не беше добро прицврстен, многу интересно изгледаше ама неквалитетно беше сошиен и за тоа се распадна.....Јас не тврдам дека секој фустан му е таков, ама коментирам што се случи..........Кај мене фустанот беше и долг, и имаше дел што се влече, и не да ме газеа, просто една тетка падна во мојот фустан :) од што се заплетка во тулот (имаше многу слоеви тул) ама па ништо не му фалеше, квалитетно беше сошиен.......
Ferhunde-87sk

Сино цветче

3247
Мислења: 132
Зачленет: 18 Сеп 2010, 23:26
Слика

Врати се на Свадба

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 5 гости

Site Meter