Во трговски
Најди го Атила, и карши него има уште еден (незнам како се вика) имало попуст сега(многу ефтини биле),па може ке си најдете нешто
blubell напиша:Во трговски
Најди го Атила, и карши него има уште еден (незнам како се вика) имало попуст сега(многу ефтини биле),па може ке си најдете нешто

Snow-Queen напиша:Дали вие биравте за вашиот сакан(нормално во негово присуство)?Или пак само му сугериравте,и го оставивте по своја желба?
Еве неколку детали за младоженците

I.vana напиша:Атила се наоѓа на прв спрат во ГТЦ. Од главниот влез кога ке тргнеш му доаѓа на лева страна. Турски бренд е со преубави одела, ама посоленки во однос на другите. Денес бев зетовските одела, смокинзи како што ги нарекуваат они се 19000 и има некој попуст на тоа. Моделите им се класични, односно сакото е под газот. Многу убави има и во Дамат на ул. Македонија, во Бицијани се разбира, како и во рамстор, незнам како се вика продавницата ама се наоѓа до Мотиви.
И уште една продавница што сигурно многу малку од вас ја виделе, затоа што не е позната, а има преубави одела, со сатенски ревери, баш зетовски, се наоѓа на самиот почеток на улица Македонија, пред Пеко. Се надевам дека ви помогнав, ако ви треба нешто прашувајте зошто јас сум секој ден во потрага

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 6 гости