ТЕМА: Целулит

Мислење 27 Јан 2012, 13:14

ima nekoj od vas pieno caj od ruzmarin i ima efekt od kolkava vozrast moze da se pie?
indian

Фем почетничка

00
Мислења: 45
Зачленет: 22 Јан 2012, 05:44

Мислење 27 Јан 2012, 13:33

Не верувам дека би имала кој знае колкав ефект само од чајот, можеби ке забрза метаболизам ама да ти го стопи целулитот нема шанси.

Чај како чај можеш да го пиеш без разлика на возраста сепак е од билка а не прашок
simoncelicius

Зелено цветче

318366
Мислења: 818
Зачленет: 29 Јан 2011, 18:31
Секогаш треба да си го одржуваш ветувањето. Сите препреки во животот се јавуваат само заради тоа што некој не го одржал ветувањето. "
Шивананда

Мислење 27 Јан 2012, 15:39

Јас приметив дека имам малце целулит на стомакот,а незнам од што ми се појавил,не сум дебела,и скоро рамен ми е стомакот....што би можела да направам за да го снема ? :?:
CIA

Жолто цветче

15741707
Мислења: 1108
Зачленет: 17 Мај 2011, 18:28
Boys:Long as your mama love you, don't ever love a woman.
Girls:Long as your dad love you,don't ever love a man.

Слика

Мислење 27 Јан 2012, 15:55

CIA напиша:Јас приметив дека имам малце целулит на стомакот,а незнам од што ми се појавил,не сум дебела,и скоро рамен ми е стомакот....што би можела да направам за да го снема ? :?:

Целулитот не го имаат само дебелите, целулитот се јавува како недостаток на физичка активност. За да го одстраниш треба да вежбаш и да внимаваш со исхраната.
SOVRSENSTVO

Жолто цветче

915340
Мислења: 2454
Зачленет: 20 Сеп 2010, 14:25
Локација: далекy од реланоста...
We are in love Слика

Совршенството неможеш да го достигнеш,но никогаш не се откажувај од стремежот кон него!

Мислење 27 Јан 2012, 16:34

SOVRSENSTVO напиша:
CIA напиша:Јас приметив дека имам малце целулит на стомакот,а незнам од што ми се појавил,не сум дебела,и скоро рамен ми е стомакот....што би можела да направам за да го снема ? :?:

Целулитот не го имаат само дебелите, целулитот се јавува како недостаток на физичка активност. За да го одстраниш треба да вежбаш и да внимаваш со исхраната.

Точно така.Сестра ми секој ден вежбаше и беше активна и немаше ни грам целулит.Од коа престана и се појавува по малку.Исто така пробај на оние делови каде што имаш целулит секоја вечер да се масираш со крем, ама онака посилно не површински, сеа не па и рани да си направиш. Мене тоа многу ми помогна со целулитот. А не се масирав со некој посебен крем за целулит. Со обичен, бекутан го правев тоа
Angel.girl

Сино цветче

7146
Мислења: 182
Зачленет: 25 Дек 2011, 04:44
Локација: Manhattan, New York
I believe that time destroys everything.You can take one beautiful apple, red.After a while,it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.

Мислење 27 Јан 2012, 23:20

Па еве деновиве почнувам со стомачни,што мислите,ќе ми се намали ли целулитот ? :?:
CIA

Жолто цветче

15741707
Мислења: 1108
Зачленет: 17 Мај 2011, 18:28
Boys:Long as your mama love you, don't ever love a woman.
Girls:Long as your dad love you,don't ever love a man.

Слика

Мислење 29 Јан 2012, 20:30

detelinkaa напиша:ова беше страв и трепет за мојот целулит, го смена за помалку од 3 недели :) секоја чест за овој производ, мене ми помогна мноооогу!

kako se vika tocno, kolku vreme go upotrebuvase?
indian

Фем почетничка

00
Мислења: 45
Зачленет: 22 Јан 2012, 05:44

Мислење 30 Јан 2012, 12:02

Имам цело кило дома сатва лосион против целулит,и не го користам од што ми студи ,едвај чекам лето,а и ослабнав верувале или не 13 килограми ,слаба сум али не зацврстена , :!: тоа ке го решам на некој начин,али луѓе стресот си го прави своето ,летото го смалив целулитот ,па може да се рече темелно ,али последниве 4,5 месеци под голем стрес се појави пак,значи стварно не верував дека од стрес се прави тоа ,али ете се прави ,долго време веќе неколку години пијам зелен чај пијам многу вода газирано никако,по благото не сум баш љубител,се хранам здраво и пак имам ,што значи стресот едно 80% го прави своето=целулит
stylishh

Сино цветче

345549
Мислења: 383
Зачленет: 16 Јан 2011, 21:07
СликаСлика

Мислење 30 Јан 2012, 18:59

Девојки ај препорачајте ми некоја ефикасна антицелулитна крема?
Ammy.Lee

Жолто цветче

1092641
Мислења: 1227
Зачленет: 31 Јул 2011, 17:56
- Љубовта е направена од една душа која што живее во две тела - Aristotel

Мислење 03 Фев 2012, 14:11

indian напиша:
detelinkaa напиша:ова беше страв и трепет за мојот целулит, го смена за помалку од 3 недели :) секоја чест за овој производ, мене ми помогна мноооогу!

kako se vika tocno, kolku vreme go upotrebuvase?

па пишува бе, garnier има и слика ставено, има наназад во темава пишувано за него, има доста што го користеле, побарај.

Инаку Ammy.Lee почни си ја темава од почеток, ке се изненадиш колку многу препарати, креми, масла ... се препорачани, направи си некоја своја комбинација, биди упорна и ке има резултати :)
simoncelicius

Зелено цветче

318366
Мислења: 818
Зачленет: 29 Јан 2011, 18:31
Секогаш треба да си го одржуваш ветувањето. Сите препреки во животот се јавуваат само заради тоа што некој не го одржал ветувањето. "
Шивананда

Врати се на Тело

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Breezy и 9 гости

Site Meter