Што да направам за да го зголемам растот на моите нокти ? Може ли некој да ми каже ...што да направам за да го зголемам растот на моите нокти? Ве молам и благодарам
Што да направам за да го зголемам растот на моите нокти ? Ќе си пиеш Б-комплекс, мене ми растат ко луди од тоа Башка и ги зацврстува, нема да ти се лупат и кршат
Што да направам за да го зголемам растот на моите нокти ? АААААААААААААААААААА...мора обавезно да пробам !
Што да направам за да го зголемам растот на моите нокти ? А, да ве прашам, колку пати дневно ги пиете?
Што да направам за да го зголемам растот на моите нокти ? Кога ги користев, ги пиев два пати дневно. Но не претерувајте со Б-комплексот. Се што е претерано не чини. И не очекувајте резултати веднаш, треба време додека почнат да делуваат. Врз растот на ноктите и косата, многу влијае и исхраната. Внесувајте многу овошје и зеленчук и се разбира многу вода
Што да направам за да го зголемам растот на моите нокти ? Но велат дека од тој б-комплекс ќе ти се накачи тежината сега тоа најмалку ми треба :
Што да направам за да го зголемам растот на моите нокти ? Не е ништо чудно...бидејки тоа се лекови...хахахх
Што да направам за да го зголемам растот на моите нокти ? Протеини и калциум се многу битни за раст на ноктите и нивни правилен развој...
Што да направам за да го зголемам растот на моите нокти ? Имаш лакови на Аура и Флормар , за поттик на раст на ноктите .
Што да направам за да го зголемам растот на моите нокти ? Епа можеш да најдеш Не се скапи а функционираат .. ете мене палците ми се пали па сега кога се лакирав на нив ставив од тој на Флормар
Што да направам за да го зголемам растот на моите нокти ? Miracle 16 Kај мене имам забележано дека колку почесто ги лакирам ноктиве побрзо ми растат,не знам можеби на сите им растат вака брзо. A да побараш по аптеките витамини за раст на ноктите ? и вода пиење
Што да направам за да го зголемам растот на моите нокти ? Не се залажувајте со лакови за зголемување на растот бидејќи од лак нема никаков ефект од проста причина што лакот се нанесува надворешно, моите нокти беа ептен заникаде, откако почнав да пијам пивски квасец забележав дека ноктите ми се зацврстија и почнаа бргу да ми растат, така да ви препорачувам на сите што сакате да имате убави и долги нокти да пробате со пиење на пивски квасец...
Што да направам за да го зголемам растот на моите нокти ? ^Не мора да значи , мене ми помогна тој од Флормар а како што знам Вајлд го пофали тој од Аура