Форумџика на годината

Како до поголеми гради?

Дискусија во 'Тело' започната од Deni-f, 19 јануари 2010.

1. Blue-eyes-girl

Blue-eyes-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    30
    леле луѓе јас имам многу мали гради многуу...даска сум да не ми е градникот и .. :(
    и мајка ми кога била како мене имала мали, но откако ме родила мене и сестрами и пораснале .. :)
    дали стварно од лененото семе има шанси да ми пораснат? ја еднаш јадев ленено семе мелено со мед ама тоа за крајниците, не сум знаела дека има врска со градите...ај ве молам кажете што да јадам :/ :(

На Cloee му/ѝ се допаѓа ова.
  2. maca78

maca78 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    78
    ленено семе за поголеми гради????
    ам јас вчера на свекор ми му стаив во едно кесе му требеше :D и сеа ако му пораснат цициња јас крива ке сум :rofl:
    зашто да се лажеме?генетиката ако ви е таква нема со ништо да ги зголемите освен со силикон!
    едино може да ги зголемите ама визуелно со прслучиња со потполнки,пуш ап бра и слично....
    какви и да ви се големи или мали нема врска ако сте горди сопственици на истите...моите брачеди сите сакаа девојки со мали гради,абе за секој има по некој :lol:
    а за семето ленено то е многу лековито,помага за срцеви бол.дијабетис,артритис,за дебелото црево за се живо и диво е а јас го земам за слабеење!е сеа хммм...абе сто пати прочитав ама ке да е за помош за слабеење

3. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Ако генетиката има важна улога, тогаш зошто кај мене е обратно? :D Ах генетико, како не успеа барем големи гради да ми пренесеш, како што имаат сите жени во мојата фамилија, и од кај мајка ми и од кај татко ми...Ќе бев најсреќна.. :lol:
    Се шалам, не патам од комплекси за градиве, но поубаво ќе ми личеше на телото (со оглед на тоа што си имам облинчиња долу) барем за 1-2 броја поголем градник да носам. Убаво исполнет. :P
    Читам безброј начини за зголемување на градите, храна, витамини, незнам ти шо. Според мене најефикасен начин за добивање поголеми гради е пластична операција, а тоа јас НИ ПОД ТОЧКА РАЗНО не би го направила. :)

4. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    па нели викаа демек имало ефект тоа кафето со соино млеко...ај кој пробал нека пише и како се подготвува тоа чудо

5. bobby.pin

bobby.pin Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    29
    Секогаш е така или сакаш поголеми или помали.. Искрено мене ми се средни, можеби и помали.. порано многу сакав да ми бидат поголеми но дечко ми со комплименти ми ја зголеми самодовербата. Е сега што неможам да излезам без прслук како некои што им стои многу убаво неможам ама барем со склекови некако ми се зацврстуваат и стануваат поубави. Така да вежбајте јадете си нормално и секако - позитивна мисла. Викајте си дека ќе ви пораснат поголеми градите и од кај знаете можеби ќе ви пораснат, секако неможе невозможно големи ама многу голем удел има позитивната мисла... peace off :)

6. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    1.093
    Со соино млеко не си играјте, јас се запив 3 дена по ред, многу порано ми дојде и се исфрлав. И немам допрено од тогаш, какви семиња, смоки, пилиња, боза, млеко и шо ти знам. Многу поедноставно и покорисно е да си се заљубиш во градите, отколку да експериментираш со разно разни трикови од кои ќе добиеш само екстра бркови. Освен тоа, чуму цицка до под ако е неквалитетна, гравитација ради. Мали нека се, али убави/симетрични/прави. Навежбајте ги, одма се креваат и форма добиваат.

На Name и Cloee им се допаѓа ова.
  7. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Најдов нешто интересно :D Ако сакаме поголеми гради треба да го практикуваме ова :!: :

Жените во Тајланд кои сакаат поголеми гради не мора да одат „под нож“ за да го зголемат својот граден кош. Новиот безболен начин се вика „шамарање на гради“.
    Во салоните за убавина во Тајланд започна да се практикува третман кој вклучува „шамарање“ на градите и со кој би требало градите да пораснат. За тоа имате стручен тим кој е специјално „обучен“ како да ве удира и да им врзе по некоја „воспитна“ на вашите гради. И после тоа, слободно може да одите да купувате поголем број на градник.
    Пред да го го отпочнете третманот, прво козметичарката ќе ви ги измери градите и ќе ги категоризира. Но, ако имате „за вас нема спас“ гради, тогаш ви соопштуваат дека имате премали гради за да постои надеж да нараснат после третманот.

Покрај градите, истиот третман ако го насочите кон задникот или лицето може да помогне во зацврстување на одредени делови на телото.

Еве и видео:
    http://www.youtube.com/watch?v=5aSBsWwJ ... r_embedded
    :lol:

8. HermioneM

HermioneM Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    25
    А колку е точно тоа дека после сексуални односи ќе ти се зголемат градите? xD

9. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.651
    Допаѓања:
    4.555
    Нема везе генетика игра околку големината на градите не сексот |(

10. NovusOrdoSeclorum

NovusOrdoSeclorum Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Јас па имам огромни гради, само што добив првпат со засилено темпо ми израснаа и уште ми се зголемуваат. Јез да ми е најбоље кога ке опнам едно деколте, ко силикони да иам бапнато. Али големи гради е огромна одговорност. Како прво, неможам тешко ми е да одам скроз исправена ме боли грбот од што ми тежат, а за во мрзоволна состојба да се избацам без прслук надвор, ни на сон! Така да, не се замарајте со големината на вашите гради, секој си има свои квалитети. :)

На Name и Cloee им се допаѓа ова.
  11. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    средни ми се.повеќе накај мали но носам прслук со потпунки и супер ми се за мојата висина.Ни мали,ни големи.
    Какви и да се не ми сметаат и добри ми се.

12. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108
    Јас сум задоволна со моите гради, имам ист обем и кај градите и кај задникот, околу 98 x). Половината не ми е нешто тенка 70 е имам стомаче кое никогаш нема да го ослабам.. -.-'

13. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
  14. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    ке јадете амерички батаци :)

15. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Точно е, точно, ако останеш бремена ... :lol:

На butterfly.fly, trendafil1 и Phyramide им се допаѓа ова.
  16. wwwbella

wwwbella Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    8
    Пред секој велам дека сум горда на себе таква како што сум и кој ме сака ќе ме сака онаква каква што сум.Но сепак длабоко во мене посакувам барем уште малку да ми беа поголемки :)

17. JovanaCrnaPaklena

JovanaCrnaPaklena Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1

Nemam probano no tie so go imat probano velat deka pomaga :D Bustlift гел за гради i Aphrodite, 75мл
    www.bioclinica.com.mk mozi da se naraca od tuka i cini okolu 1000den pa probajte i kazete rezultati :D

18. agiagi

agiagi Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    6
    Семки од лен (за поголеми гради) и нивна функција

Прочитав дека семките од лен помагаат при големината на градите секако ако ги конзумираме подолго време. Ништо не расти преку ноќ па дури ни цвеќињата. Е сега.. знам дека се користи по 3 супени лажици секој ден во салати, мусли, житарици... но мене ме интересира дали ке го има истиот ефект доколку ги пиеме само со вода? Фала однапред :)

19. iwii

iwii Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    А мелено го јадеше ?

20. trendafil1

trendafil1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    20
    јади stoby flips....бог да чува, колкави ти ги направила природата толкави ќе ти бидат освен ако ги напунпаш со пластика