Речиси една година ја употребувам кремата за раце asso и многу е добра што употребувате како најдобра заштита на вашите раце?
Го користам кремот од Илирија од секогаш. Никогаш не купувам друг. Рацете не ми „пукаат“. И кремот не е толку скап.
Па јас имам различни креми за раце и скоро секој ден ги менувам,а најдобри се: а овој го користам и за раце и за лице
Во последно време го користам Avon Care Glycerine Hand and Nail Cream и многу сум задоволна. Ја омекнува кожата, не е премногу мрсна и брзо се впива, а плус и ги зацврстува ноктите
Користам крема што една жена ја прави дома со билки, за сега од сите што сум ги користела најмногу ми се допаѓа не е многу мрсна и брзо упива ми ги прави меки рацете и преубаво мириса
Веќе подолго време ја користам оваа крема. Прекрасно мириса и не е воопшто скапа, некои 40-50 денари.
Обично си нарачувам од Орифлејм и сум прилично задоволна. Моментално го имам овој, ама некако ми е многу воднест. Спојлер Најзадоволна сум од колекцијата Силк - баш таков крем каков што сакам и густ и доволно парфимиран и хидратантен.
Јас си го зедов во мало пакување,некои си 50 ден,за во ташна,дека од ко ке ги измијам рацете ми се многу суви и груби,но од ко ке се намачкам од него прекрасни ми се рацете,макички и си мириса долго време.
^Некаде околу 60-70 денари е. Најчесто ги користам кремите на авон кер а кога немам таква користам секогаш ја имаме по дома.
Јас моментално овај крем за раце го користам и сум задоволна. Веднаш се впива и не е мрсен. Рацете ги прави меки и нежни
Порано користев креми од Авон и Орифлејм. Пред некое време ја купив оваа: Презадоволна сум. Хидратантна е, убаво мириса и ептен е ефтина. Авон може вода да и носат.