freund напиша:Сакам да ве прашам за мислење. Заради еден здравствен проблем ми дадоа природен лек кој треба да се става со тампон. Имено , мешано маслиново масло и кантарион се става на тампон внатре да речеме 5 6 саати во текот на ноќта .
не знам дали тој синдром може да се случи поради тоа што времето е подолго од 3 4 саати .![]()
фала
sesilija напиша:freund напиша:Сакам да ве прашам за мислење. Заради еден здравствен проблем ми дадоа природен лек кој треба да се става со тампон. Имено , мешано маслиново масло и кантарион се става на тампон внатре да речеме 5 6 саати во текот на ноќта .
не знам дали тој синдром може да се случи поради тоа што времето е подолго од 3 4 саати .![]()
фала
Koj ти го даде тој лек, баба ти?
Не си играј играчки девојче, си има вагиналети што се ставаат во вагината против инфекции, а вакви работи како маслиново масло на тампон немој да применуваш, ќе си направиш уште поголем проблем од тој што го имаш сега
koritsaki напиша:а да прашам дали ако имаш мнооогу обилна менструација можеш да носиш тампони или лом ке станеш?ме интересира зашто и јас се мислам да носам

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Mercimek и 10 гости