Нокти Еве сега ќе ставам некои мои креации на нокти, кој ме има на фб ќе знае која сум хаха Многу ме бива за ова и имам направено многу дизајни, ама не сум ги сликала сите
Тука можете да ставате слики од вашите нокти ЛИЧНО вие што сте ги направиле .. извинете ако имаше слична тема Еве ги моите вака изгледаат сега ..
еве ги моите нокти еве ги минатите нокти а еве ги ноктите денес што ги направив со помош на туторијали
Леле женски па вие сте биле професионалци?? јуник лејди па последнава слика е како ги направи?? Јас утре ке си ставам вештачкиии..ама домче..ке ви постирам ако сакате
Имам многу долги нокти исто како вештачки се па затоа вчера ги обоив во црвен лак па ги поминав со лак со златни светки ( не е така драчливо на сепак дава супер ефект) и ако не се предомислам до вечер така ќе ја поминам НГ. инаку обожавам да си ги правам со печатот ама сега некако немам желба
Моите нокти,од прекрасни и долги,до пред една недела,почнаа да цветаат као да дојде пролет,ги кркнав,денес оваа гускава до месо ми ги истурпија,а реков дека не им е тоа,она,ако,ако и сега сум ко без врвовите на прстите!!! Си имам ќебапчиња сега!
Јуник, убави се, ама предолги- воопшто не е хигиенски да имате вакви нокти Моите моментално се кратки, налакирани кафено и толку
Ги немам сликано ама моментално ми се вакви . И должината на ноктите ми е таа и бојата на лакот е потполно ист .
Моите нокти... па ми се приплакува кога мислам на нив. Имам еден лак од Аура, за зацврстување, мислам дека е со зелено на кутијата, но ќе проверам. Ги мачкам со крем за нокти Дикла. Ќе речете - не јадеш ова, не јадеш она, а внесувам и витамини, па дури да е шабански безобразно и идиотско - до пред некое време грдна пара дадов за таблетки за коса, кожа и нокти. И се меки, одвратни, се листаат и веќе што не! Ќе си речете - генетика девојче, не е ниту тоа, мајка ми има прекрасни, цврсти и убави нокти, без многу труд и мака. Моите се секогаш кратки, истурпијани, обично налакирани мат. И да имам мерак за подолги - неизводливо е. Тоа е тоа. А убаво нокти, макар и со лак од 500 ден. кога секој ден миеш садови или зачистуваш или ги киснеш во вода над 10 минутки, џабе е. Сега имам некој марифет, слично на француски маникир, прво ставам бел слој со лентите, па ставам онаков проѕирен лак, ама со малку светки, зашто е погруб и некако ко да ми ги фиксира, па два слоја обичен, проѕирен фиксатор ... и издржуваат 3-4 дена.