@Hipica ми го зеде шоуто, бејби !! Абе машко (ако си машко пошто имаш бисексуален профил, ни муж, ни жена ), не сум знаела дека дилдо за тебе е ГЕЈ направа...бог да чува, што нема да прочиташ ! А не ти е перверзија да имаш анален со девојка, а перзерзија ти е да ти тури цура дилдо у тоа твојот небаре златен испуст ?!
па вака значи не какам туку едноставно тој откако ке го извади цел му е направен а пошто свршува на мојот задник и мене ме прави со каката
Не е доволно само празнењето на шоља, најважно е миењето на дебелото црево со цревото од тушот со млака вода, како што е опишано во постови на оваа тема порано. Моите партнерки го применувале ова и се било супер.
ту мaч инфo! мислaм декa пo сoчнo oбрaзлoженoвo немa дa мoжaм дa oдaм нa рaaт вo веце еден месец и декa немa дa имaм секс целo летo.
Морам да Ви кажам дека неколкупати се враќам на темава и се држам за стомак и се паѓам од смеење Вака слатко не сум се изнасмеала одамна.Направивте оваа тема со ваши коментари да биде топ тема на форумовНе е место тука за фалење ама Женски...БРАВО
Девојчето си има проблем, а Вие овде се газите од смеење, рицинус му е мајката само. Лажица голема од сабајле и навечер чиста како дебело црево.
Фрапиран сум од резултатот, да и ми се допаѓа води со 4 гласа во однос на другиот екстрем Јас само да ве поздравам и да ви изразам поддршка, ми се свиѓа темава и продолжете така, боље е од стенд уп комедија Иначе немам пробано до сеа, ни од напред за жал , ни одзади за среќа
@Sawyer да не се секираш ич за резултатот, зошто нови профили се отвораат за темиве околу сексот нон стоп, кој поради заебанција, кој поради фрустрација или нереализирана фантазија итн. Има доста мажи кои се кријат како жени ..тоа е. Затоа она бројкана горе во анкетата, не е мерило за ништо.
Се согласувам, може треба и секс категоријава да се направи еден вид ко скриено катче т.е бар до 50 мислења да неможе тука да се учествува, зошто доста скокотлива тема е, па така ќе се одвратат дел од лажните профили.... ова испадна ко нашиве локални и парламентарни избори, се фалсификува на велико
имам пробано анален секс и ми се допаѓа .. можеби н почетокот боли но потоа чувството е мн подобро и доведува до големо уживање .. барем за мене
Navistina i jas se prasuvam zosto maskite poveke preferiraat analen sex, ne sum probala no kako sto citam ovde poveketo ne go sakaat no bi sakala da go probam
ne bi trebalo da se kritikuva vozrasta ako pocneme od slavnite so se ja gubile nevinosta uste na12/13 god sepak analniot sex mislam deka kaj sekoj e razlicno no vazno e deka ti uzivas
Ама полемики се воделе овде... Анален секс е вечна дилема, да се има или не. Јас викам дека не боли, туку е само непријатно, но доколку не го сакаш тоа и го правиш за партнерот а не за себе. Ако го сакаш тоа, ако се опуштиш, ако се средиш пред тоа, нема никаков проблем. Е сега, мене ми се дешавало, еве искрени сме сите овде, после тоа неконтролирано да ми излетуваат гасови Освен тоа, друг проблем не сум имала.
Малку е болно.Иако ретко практикуваме анален секс со партнерот,може да се каже дека ако доволно се опуштеш може да уживаш.