Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде на одмор со бебенце?

Дискусија во 'Бебе' започната од gorda, 9 мај 2013.

1. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.017
    Земете си и калциум шумливи таблети кои се даваат во случај на алергија.

На marijaleon, galapce, Kitten и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Domakica

Domakica Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    406
    Цела аптека, три ќеси носев, освен магнезиум за мене од болки во нозе, ништоме пипнав. Цефалексин, летизен, електролити, пробиотик, линекс, бетадине, фластери, енерофорил, б6, рупурут за киселини, парацетамол за нас и сируп бруфен, витамин ц се напи 2 пати маж ми дека беше изгорен, алкохол, спреј за комарци и сончање.

На marijaleon, M&M, galapce и 2 други им се допаѓа ова.
  3. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.341
    Допаѓања:
    26.167
    Ние ова лето со поголемата 2 ипол години е сакаме турција до на одмор да појдиме со авион ама незнам како би реагирала таа во авион. Страв ми е да не се уплаши да не плачи и слично. Што мислите вие ?

4. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.338
    Допаѓања:
    51.770
    @minne992 Одете, ич не му ја мислите. За два часа и да заплаче ништо нема да и е. Ако не плаче она, тогаш ќе има други кои ќе плачат.
    Како се однесува во автомобил кога се вози!? Ако имате проблеми тогаш во авион би било полошо.
    Омилените играчки тргнете ги некаде на страна, да не ги игра дома и после во авион дајте и ги. Или купете и нови и ќе се забавува. На телефон снимете некои омилени цртани.
    Доколку повраќа при патување консултирајте се со педијатар што да и дадете за да превенирате.

Последна измена: 25 јуни 2016
    На minne992 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.341
    Допаѓања:
    26.167
    Во автомобил немаме проблем си седи но ке и купам некоја нова играчка за да се занимава во право си, фала

6. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.581
    Допаѓања:
    147.479
    Luge nemozam da najdam asalno nesto za od 13-14 avgust za grcka. Izglea kasno pocnavme da barame. Se sto e ostanato ili e preskapo ili daleku od plaza. Predlog nekoj, gledam za sarti, furka taka nesto po drugive mesta nekako ne mi se odi. Gledam.mnogu nei pori go zborat za so deca ama mm nesaka nataka ic :(

7. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.733
    Допаѓања:
    145.137
    Не смеам да рекламирам, ќе го ставам линкот во спојлер.

Разгледи тука, мислам дека имаат доста аранжмани, ако не види и на букинг. Или напиѓи Сарти румс, изгледуваат контакти од сопственици на вили.

На M&M му/ѝ се допаѓа ова.
  8. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.229
    Допаѓања:
    76.225
    www.bran.mk nema sansi oni da nemaat nisto, prilepska agencija se, minatata god bev preku niv... :) Javi se kazi datumi, mislam deka bi imale. Minatata godina 2 nedeli pred odmor niz site agencii barav i ne najdov, na kraj ja otkriv ovaa agencija i preku nea otidovme i sum super zadovolna :) nz kako se stava vo spojler.. :D

На M&M му/ѝ се допаѓа ова.
  9. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.772
    Допаѓања:
    324.717
    Јас сум во Калитеа.Преполно е со бебиња и мали деца.Водата е топла и чиста и сместени сме на 5-6 метри од плажата.Целата плажа е песок ситен.
    Ноке е тишина раат барем се спие.
    Но има мн комарци :)

На marijaleon, Kaetana, stilas7 и 14 други им се допаѓа ова.
  10. coconaut

coconaut Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    2.562
    Vo koi apartmani ste smesteni?

На marijaleon му/ѝ се допаѓа ова.
  11. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.772
    Допаѓања:
    324.717
    poseidon vilata

На coconaut му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Girl-Rabbit

Girl-Rabbit Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2015
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    918
    Што мислите бебе од 4 полни месеци ќе може да го брцнеме малку во вода ,сакаме да одиме на неколку дена до Струга и дали да му ставам фактор 30 или 50 или ништо.Прво дете ми е па незнам на кај терам и мислам се што имам за него досега купено дека ќе носам со мене цццццц

13. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.119
    Допаѓања:
    2.710
    Ohridsko ezero e mnogi ladno za mene. Jas ne se banjam a kamoli bebe.

На marijaleon и Girl-Rabbit им се допаѓа ова.
  14. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.229
    Допаѓања:
    76.225
    Nodzinjata samo bi bilo ok, pa kje vidis kje procenis dali e za banjanje ili ne :) Jas na pr 4ipol imase, vo more go brcnav.. no toplicka bese vodata vo plitkoto :) a minatoto leto bevme i do Oh, vodata bese kamen pa ni nodzinata ne mu gi brcnav... 4m imase tamu togas :)

На Girl-Rabbit му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Girl-Rabbit

Се зачлени на:
    11 октомври 2015
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    918
    Епа за на море мислам нема да му се мислам олку.Ајде ќе видиме,фала ти многу .Се си мислам дека ќе го настинам ,а знам дека од многу пазење повеќе беља си правам

16. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.229
    Допаѓања:
    76.225
    Prijateli 2ipol m bebe go brcnaa vo Ohridsko, a ete mene mi bese strav da ne se razboli :D

На Girl-Rabbit му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Girl-Rabbit

Се зачлени на:
    11 октомври 2015
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    918
    И мене многу ми е страв па незнам ако е доволно топло ако се убедам и ножињата да му ги брцнам ,а за цело во никој случај ,многу ми е страв оти мислам дека мн е ладно за него

18. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.498
    Допаѓања:
    201.463
    Јaс не би се плaшелa тoлку, пa сaмo сo нoзе дa гo брцнеш не е стрaшнo. Ние oд Oхрид и Стругa штo сме, вo езерo oд мaли сме пoрaснaти, ништo не ни билo oд вoдaтa :D
    Фaктoр не ти требa никaкoв, немoј хемии нa тoлку мaлo бебче дa стaвaш, ќе му ги зaтнеш пoрите. Секaкo нa сoнце ќе сте рaнo нaутрo или приквечер, сo сooдветнa светлa и леснa oблекa ќе биде зaштитенo.

На Girl-Rabbit, azelea, DigY и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Domakica

Domakica Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    406
    Супер ќе биде, само што се вративме, за чудо мене ми се допадна морето во Турција, солено е и уживавме во услугите. Секоја година би одела таму на одмор, не се споредува што добиваш во Грција за тие пари.

На minne992, irenna, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  20. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.581
    Допаѓања:
    147.479
    Nie go nosevme sin mi na 3g. Super pomina po pat interesno mu bese. Malku e loso sti carterite se vo nezgodno vreme trganje 6 sabajle a vrakanje okolu 3 sabajle pa moras da ja budis. Ama ne e strasno.
    Nie godinava vo toroni resivme. Najdovme smestaj, nikogas ne sum bila vikaat ubavo. Sakav sto poblisku ova ima eden saat moze poveke od poblskive mesta na 1 krak ama ne e vazno ke izdrzam ☺. Nie obicno menuvame sekoja godina tolku mesta ima vo grcija da e greota da se povtoruvame

На minne992 му/ѝ се допаѓа ова.