Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Корекција на носот

Дискусија во 'Лице' започната од enca.69, 7 јануари 2010.

1. UnderTheSun

UnderTheSun Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    15
    Ете така ме интересирало па да прашам ништо не губам а ти не се вознемируј толку одма ;)

2. Barbieeeee

Barbieeeee Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    А дали можи некој да ми кажи е-маил или број како да ја добијам д-р Фродита Јакимовска?

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.269
    Допаѓања:
    157.702
    Како не?!
    Губиш на интелигенција,перманентно.
    Ноус џаб ис а ноус џаб,како и да ти го поправа. А башка што не можеш ти сама да кажеш што сакаш, може имаш некоја девијација кај коската,не е само изгледот на носот.

4. UnderTheSun

UnderTheSun Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    15
    Во прашањето се бара цена ако можеш да приметиш ако имаш таква информација би те замолила да пишеш ако не никому ништо :hai:

5. name23

name23 Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Moj sovet, koj saka neka go prifati kako dobronameren, koj nesaka nemora..ne cepkajte nisto po liceto, kakov i da ispadne nosot so operacijata, posle 10 godini ke se promeni. Nema da bide istiot, tuku polos. So rskavici netreba da se igra. Prvo, poznato e deka najprvo stareat rskavicite. Mozete da zamislite kakvi ke stanat so prvite znaci na stareenje? A stareenjeto ne pocnuva od 50, 60 ili 70 godini. Pocnuva od 30tite. Moze na nos sto ne e operiran pomalce se primetuva ama na operiran sigurno se vidlivi promenite. A togash sigurno nema da se osekjate stari i ke vi bide biten prirodniot izgled, a i nosot koj veke nema da izgleda prirodno. bas sprotivno. Druga rabota, i najdobriot hirurg moze da zezne nekogash. a kaj nas mn cesto. Sto ako toa se sluci so vas? Posle nikoj nemoze da ja popravi greska. Site oni ke obekjaat deka super ke iskoci, a koga nema da bide taka ke ve ubeduvaat deka do vasiot nos bilo. I ushte nesto, moja drugarka ima mnogu loso mislenje za Jane Netkovski. Coekot izgleda vlegol u nekoj film deka e najdobar pa vise ne se trudi mnogu mnogu kako porano. I so operacii i so odnos. I toa so prezakazuvanjata sto e pisano pogore e tocno. Preteruva.
    Jakimovska na drugarka mi i izgleda mnogu poodgovorna od nego .

[mod-kirilica:3cn16s4q][/mod-kirilica:3cn16s4q]

6. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Епа му направивме промоција овде и му порасна работата, народски кажано, ама да не се занесува многу, и знам дека го чита форумот и затоа ќе го поздравам и ќе му кажам: Докторе, завршивме со Вас, и со Вашиот однос, се селиме во Турција :hai: .
    Таму за 1000 евра пациентот е третиран како крал (платен му е авионски превоз до таму, 3 дневен престој во приватна соба, има постојан надзор, дури му се нуди и прошетка низ Истанбул), а овде за 750 нема основни болнички услови и цело време е на штрек на каков амин ќе го начека докторот.
    Тоа во Турција го нема :)
    Затоа Докторе, полека малце, спуштете се на земја, оти потоа ќе молите да оперирате, ама нема да имате кого ;) .

На mystic999 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. name23

name23 Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Толку им треба на нашиве доктори,малку пофали ги и после не се трпат кога ќе влезат во филм.

8. LeonaS

LeonaS Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    24
    јас лично кога бев вп болница имаше една девојка која и таа ке се правеше кај нетковски и замислтет беше април месец а она кај него од февруари и закажува операција и 4 пати ја вракал во смисла она иде да се оперира он ја врака имала грло, имала слаба крв, кашлала. и кога јас лежев во волница пак ја врати не можел да ја оперира а од анестеолози има зелено светло :^) :^) :^) девојчето целото беше потиштено по 100 пати ја врака. :doh: :doh:

9. D-T

D-T Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    9
    name23 за жал морам да се согласам со тебе. Јас пред само 5 месеци бев презадоволна од операцијата, но сега се чувствувам ужасно! Не дека јас правев од естетски причини операција. Правев затоа што имав проблеми со дишењето и страшни главоболки. Сега кога ќе се видам во огледало ми се плаче. Правев септопластика, што значи дека надворешно не требаше да има никакви проблеми на носот....Ама не требаше...Сега долниот дел од носот ми е ужасно крив, плус добив и грпка што претходно ја немав....И сега не знам што да правам....Не ми се прави пак операција, ужасно поминав 3 дена на клиника, не дека нешто услугата им беше лоша ама.....Инаку да ја пофалам докторката Дубровска, која ме унакази.....Многу и благодарам...Понекогаш се мислам дали да и отидам ама и да и отидам, ништо нема да сменам...Само јас ќе се нервирам....Така што апсолутно се сложувам со тебе..Кој реално нема потреба, нека не чепка ништо....Подобро малку крив нос, отколку да добиете грдосија која ќе треба да ја носите 1 година, откако ќе се оперирате, затоа што наредна операција дозволена е дури по една година....Е сега ова е од мое искуство..Не мора да значи дека е така но....Јас искрено немав естетски проблеми со носот...Сега по операцијата ги добив.....И пак ќе нагласам..Тоа беше септопластика и немаше никаква естетска намена....И НЕ ТРЕБАШЕ да има никакви видливи промени надворешно на носот....
    Поздравче до сите... Искрено ви прпорачувам НИКОГАШ да не одите на клиника да се оперирате...Кај никој....Приватно си е приватно...Дали е тоа Турција или Бангладеш..сеедно :D :D

10. ennaa

ennaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    6
    А може да ми кажете кај работи Нетковски?

11. Commando

Commando Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    3
    Преку Санте плус ? немојте.

12. panterce

panterce Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали може некој да го напише маилот на доктор Јане Нетковски? :)

13. gogogogi

gogogogi Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Vekje godina dena citam sto pisuvate zatoa sto planirav korekcija na nosot,i nekoi raboti mi bea od korist pri odlukata megjutoa ne mozam da ve razberam pola od vas samo si pisuvate nekoi neizdrzani i neprovereni raboti i samo pisuvate i pisuvate a nikoj da otide na operacija ili da stavi sliki. Kako i da e fala za pomosta koja ja dobiv citajki tuka informacii megjutoa sepak presuden bese vpecatokot koj mi go ostavi Dr.Jane Netkovski i si go odbrav nego. Drugoto e vo bozji race :) Inaku operacija pravam za dva dena, vo cetvrtok pa ke vidime kako ke bide. Strav do koski ama toa e :)

Pozdrav

jane@ukim.edu.mk
    Poveli,ova e mail na Dr.jane Netkovski

[mod-kirilica:19uxqsvt][/mod-kirilica:19uxqsvt]

На panterce му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Се надевам ти нема да бидеш како другите и ќе го споделиш твоето искуство! И секако, слики очекуваме. :!:

Поздрав,и со лесно.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. gogogogi

gogogogi Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Ех и јас мислев така ама ете нешто излезе наопаку.Сеуште не знам дали ќе биде некогаш или нема да смеам никогаш ама излезе дека сум алергична на некој анестетик и постои голем ризик така да анестезиологот и докторот не сакаат да не знаат што ќе се случи затоа што веќе имале случаи со ваква алергија кои морале да ги враќаат во живот,т.е. реанимација. Како и да е Др.Јане Нетковски е одличен и топло ви препорачувам на сите да немате воопшто ни дилема за кој доктор да се одлучите бидејќи моето мото беше и сеуште е или тој или никој друг.Да беше друг доктор или анестезиолог досега ќе бев под нож и којзнае што ќе беше.Иако сеуште ми е многу криво и ќе ми биде секогаш. Се чека за кај докторот ама и се исплати бидејќи заради самиот доктор денот пред операција бев спремна и скоро без страв да ја правам операцијата. Секогаш постои решение така и за мене сигурно постојат други опции со анестетиците но тие не сакаат да експериментираат бидејќи не се работи за итна операција и благодарна сум. Така да сите вие кои ќе добиете печат од анестезиологот слободно и без страв во рацете на докторот :) И задолжително да си се распрашате по дома кој какви здравствени проблеми имал во вашата фамилија и да го кажете тоа кај анестезиологот,ама баш се!
    Инаку да ја направев операцијата сигурно ќе ставев слики со задоволство :)
    Ако се најде решение и ме оперираат ќе ви кажам

И уште нешто да ви кажам. За Копачева слушнавме и видовме овде многу лоши работи а за Дубровска за која некои пишуваа добро лично видов девојче во болница коешто го унаказила Дубровска па во вторникот го оперираше Др. Јане затоа што само тој ќе може да го исправи тоа што Дубровска го направила. Секогаш постои ризик и на секој доктор може да му се случат компликации за време на операција но да се прават такви катастрофални грешки какви што слушнав и видов за другите доктори тоа е недозволиво

16. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    4.780
    Во ред е gogogogi да го споделиш своето мислење ама да гнасиш по останатите нема смисла... Искрено ми се чини како да работиш за др Јане па да пишуваш сама пофалби. До овој момент размислував да одам кај него ама искрено нешто не ми штима тука.

Колку е во Систина отприлика?

17. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Само да кажам дека доколку немате медицинска потреба за корекција , не правете сите сме убави на свој начин, не се ставајте на маки со операции веројатно и носот не ви е толку крив како што мислите ,сакајте се ;)

На sashka8 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. gogogogi

gogogogi Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Вие тука како да не сакате некој да ви каже целосно искуство. И не знам зошто не е во ред да гнасам по другите. А во ред е они што ги унаказиле а им земале пари. Само кажав дека од целото тоа мое маткање и испитување по болници и барајќи каде да се оперирам и собирајќи мислења за сите слушнав по нешто ужасно освен за докторот. А иначе општо правило е дека секој греши нели, така да не можам да кажам дека он е безгрешен. Слободно оди кај било кој друг ама јас не би. Да прочитам коментар дека некој или некоја унаказила нос или да запознаам луѓе на кои носот им е унаказен од некој доктор или докторка и да одам под нивни раце НИКОГАШ.
    Јас и за Др. Јане читав и читав цела година додека да отидам кај него ама битно никаде не наидов на ништо негативно и така и го побарав. Истото можам да го кажам еве за да не мислиш дека работам кај докторот и за Др. Фросина Јакимовска (така беше мислам) само што со неа не сум се запознала и не сум имала контакт па немам искуство и не можам да коментирам како што можам за докторот.Тука во изборот на доктор ми влијаеше тоа што попрво би легнала под нож во машки раце отколку во женски :) И за оваа докторка немам прочитано ништо лошо само позитивни коментари ама па и немам прочитано дека некој веќе правел кај неа или слика или некој нејзин нос.
    Така да вие како сакате и на сите со среќа !!!

Додека читав цела година видов дека сите се во паника пред операција и го преживевав истото па сакав малку да ви објаснам подетално што се видов и слушнав а ако веќе се оперираш во систина оди си некаде надвор плати ги истите пари како во систина најди добар доктор и ќе добиеш убав нос.
    Ако така те предомислуваат коментари и си цела со недоверба зошто читаш мислења по форумов. Во што ќе веруваш???

19. Bila.01

Bila.01 Активен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    SITE STO IMAAT PROBLEM SO NOSOT I SAKAT DA SE OPERIRAT VO DRZAVNA JAS ZNAM DA KAZAM SAMO EDNO... DUBROVSKA " NI VO NAJLOS SON " JAS SE OPERIRAV KAJ NEA I IC NE SUM ZADOVOLEN , VI GO PREPORACUVAM JAKIMOVSKA !!
    [mod-kirilica:jx8k39vu][/mod-kirilica:jx8k39vu]

На libra89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. majuskasrcuska

majuskasrcuska Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    абе ајде бегај каква јакимовска и таа нема појма кај мене целосно ја утна воопшто не сум задоволна права катастрофа цел нос ми е со грпки искривен напрчен како на свиња хахахахаха најискрено ни малку не сум задоволнаи не би ви ја препорачала како што вика дечково за дубровска ,,НИ ВО НАЈЛОШ СОН,, така јас викам за јакимовска. Сепак изборот е ваш сами одлучете во чии раце ќе се препуштите. поззззз