Пробај со алкохолен оцет да ја поминеш и нека одстои така. Можеби ќе се неутрализира миризбата до некаде. Јас на мојата така и правам одвреме на време, чисто ради дезинфекција. Пластиката ти има попримено мирис.
Да и јас ја гледав таа и на мах една слична е . И мене големите не ми се допаѓаат овие малите со пофункционални и полични
za svadbata mi dadoa pravosmuklaka so kesa, uzasna e i za metenje i za cistenje, mi idi da ja isfrlam ama sega i ne sum bas vo moznost da kupuvam nova inaku bi kupila so voda, porano imavme takva i mi se dopagjase, cista rabota...ovaa od koga ke izmetam otvaram da provetram zaradi deteto da ne disi prasini...
За темелно чистење само Кирби или Реинбоу (смешно изгледа на кирилица напишано) , ако сакаш како што треба да е исчистено. Сите други обични правосмукалки да ги немаш поарно. За жал јас имам обична правосмукалка со кеса за собирање прашина која повеќе ми гнаси отколку што чисти. На другарка ми нејзините имаат Кирби и ја позајмувам од време на време (еднаш месечно) и мислам дека кога ќе исчистам со неа станот поинаку ми изгледа и ми мириса поубаво. Се надевам некогаш во животов ке соберам пари да си купам Кирби, бидејќи вреди навистина.
Ми се чини од 2000 евра па нагоре, зависи колку додатоци сакаш да земеш, има дел за перење на пример за кој треба да доплатиш...
Јас сум презадоволна од самсунг 1800 вати со 5 степени на усисна моќ, со пластичен контејнер, лесна и за работа и за одржавање, со циклон и хепа филтер, ја имаме 4 години ама пред некои две недели собирав стакла( по 100ти пат) само крши синко и наеднаш оп и стоп, рикна Сега сум во потрага по нова,и исклучиво самсунг би зела, овој модел кој го имав го нема кај нас, подарок ми беше од фирмата каде работев, претставници на самсунг и на сите вработени ни даваа често по некое поклонче. Сега некоја слична ќе барам, не се може без правосмукслка!
ROWENTA RO 5327 EA Денес ја зедовме оваа, супер е,има се што барав кај правосмукалка! Од Нептун е и дознав дека имале попуст на правосмукалки до 31 август.
Девојки ме интересира дали некоја од вас ја има правосмукалката на вода од бауер и како сте задоволни. Се мислам дали да ја земам, ама со оглед на лошото исуство до сега со скоро сите правосмукалки, ептен сум во мисли. http://www.advancemedia.com.mk/shopping/pravosmukalka-na-voda-bauer-vf109-/p/54593
Утре планираме да го искористиме попустот на Нептун и да се подновиме со правосмукалка! Се мислам меѓу 2 модела: https://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=30_126_102&product_id=215586 Продавачов ми ја препорача Филипс, но јас сакам повеќе некоја на вода, така да се мислам за следнава https://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=30_126_102&product_id=75621 Совет?
Денес во сетек најдов правослукалка на вода за 3000 ден. продавачов пола саат ме убедуваше дека е добра и дека ја фалат. Ке ја побарам на нет, па да ја пастирам и да ми кажете мислења.
@okcenzi што бидна со правосмукалката ја зема ли? Ефтина за на вода...и јас сум за купување ама и мене до кај 3500, повеќе не ми се дава.
Не ја земав сеуште зошто се замарав со плочките за бањата. А се двоумам помеѓу бауер ( 5600ден) и СТ ( 3000 ден)
Ние оваа ја имаме и ептен сме задоволни.Е сега само колку ке трае последно имавме на самсунг и за 1 ипол година прегоре.Ова е година и месец два и гајле си нема.Ја оклучувам на најслабо АМА МНОГУ Е ЈАКА.нА СРЕДНО ако ја оклучам го подига тепихот,а на најјако цел мислам ке го дигне хаха.Со најслабо се собира.Ја земавме 4000 со попуст инаку беше 4500 мислам.Ако се расипа оваа може тогаш ке пробам на вода инакѕ на вода се треба да ја миеш и да чекаш да се исуши ако сакаш повеќе да чистиш.10 +
@Winter Lady во вреќичка се собира отпадот? Мене тоа ме нервира, тресење на торбата. Јас имам ок правосмукалка ама кога ќе ми текне тресењето ми се темни. Пробав и со хартиени вреќички ама не секогаш наоѓам ок па знаат и на првото вклучување да се скинат.