не ми е јасен тој шик бутик затоа што исти производи што ги има таму ги има и во брошурата а различни се цени и исти шифри имаат е сега како ќе се фактурираат тие ?
@Westlife Оди на сајтот и ке видеш ти излегува приклучи се има слика со пената и ке треба да изгледас 5 видеа на кое од когаа ке заврши ке појавуваат по 3 прашања и треба да ги одговориш .. најави се со корисничкото бројче , јас мислев декаа на ситее ке стигне ама изгледа на кој ке го одберат ..
И јас го решив тестот уште пред неколку недели, ми ја даде само онаа значката експерт за нутра, а не ми пиша дека ќе добијам пена, така да повеќе среќа нареден пат Инаку јас си ја порачав ама уште не сум стигнала да ја пробам.
@Winter Lady Вчера бев цел ден во дирекцијата на Авон на обука и добив две пени на подарок, ја пробав, ептен е супер, некако чудно подобро од други пени, кога ќе ја пробаш пиши како ти се свиѓа, мене од едно ставање супер ми е
@CirezD Дај не биди скржла фрлии ја едната наваму хахах .. вечер ке ги пуштам јас порачките закаснев тај месец и тава ептен ке се надевам оти производите што ги сакам ке се достапни па дурии во среда ке ми стигнат ке пишам што и како ама ја @delevingne викаа оти кор и кажала дурии оти во К7 или 8 ке и стигне некаа одговорат другите што им се стигнати порачките ако сакат де .. во твојата порачка нелии стигна патем ги испроба ли тестерите од другите нутра кремчиња од онаа зелената и портокалова линија ммм ?
Ќе се фактурираат по онаа цена за која ти ќе ја пишеш шифрата, ако е од брошурата по таа цена, ако е од флаерот, по таа цена ќе биде.
А во кој каталог имало таков шик бутик јас ништо незнам ... во К 7 што има интересно од тој бутик дај сликај цирез .. и кажи за тестерите знам оти ги имаш
Тестерите ги дадов не ги користам другите освен сината нутра крема, а шик бутикот покасно, не сум дома
http://www.wroc-avon.pl Овде ги имаш сите каталози. Исти се како нашите само цената не е во наша валута
@delevingne Сега гледам, не се исти шифрите, за производите од шик бутикот немаш шифри запишано во каталогот туку има известување "производот е во шик бутикот, побарај го од твојот претставник" што значи шифрите од флаерот по цените од флаерот @Winter Lady повели
епа јас планирав да си порачам туш што е на 10 страна во каталог и лак за 299 ден е дали ќе ми се фактурира сега како што е во шик бутикот за 199 ден?
Ама не можеш од брошурата да ги порачаш, види баш кај истите производи со флаерот, во брошурата немаш шифри него пишува "погледни во шик бутикот" а во шик бутикот ти се напишаните цени, нема друга цена за да ти ја фактурираат по друга, таа е единствена во флаерот