Ели води со еден глас повеќе, а што е тоа пармак ? @ocicka2014 Кажете се тие што гласавте за мене, да ве частам
Јас туку ги гледам, ама не можам да погодам какви се, дали од многу ефекти или мене не ми се догледува Кои благи се Божо? Виното инаку го гледам. До толку не сум
Може не излегувам на гласање in real life, ама овде со задоволство - па посебно ако од мојот глас зависи победникот си гласав пристрасно, не дека сум многу по благото, ама атер за виното и тоа што Ели ми е колешка, а и сликата некако ми е најпрофи Бриџит за претседател на ДИК, знае како да среди за што поголема излезност на избори
Оние колачиња со чоколадо (или слатко) намачкани и пола цапнати во чоколадо и кокос, грчки...нели сте ги јаделе..нели сте си купувале од оние на мерење Рецепат.
Мене пак тие грчките колачи заедно со ванилиците ме потсеќаат на парастоси и раздавања по гробишта, затоа не ги сакам Се надевам сега сликата на Ели ќе ми остане во глава, па може и ќе ги пројадам некогаш
Хаха лелеј луѓе што спомени сум ви навратила... Јас ги сакам ради медот во нив. Мајка ми секогаш ги правеше за секој повод и заедно филувавме. Секогаш снемуваше, број број се непар...оп едно морам да лапнам...
Леле аман, немој сега и ти со дополнителни формалности и скромности па да се влечиме до утре. Кажуј тема.