А до кога се гласа? испадна работава повеќе денови за гласање одколку за постирање јадења,ајде нова тема
Фала девојки! Мило ми е што ви се допадна мојата торта и ќе летам на насловна! Рамо до рамо со познатите! Следната тема нека биде Пилешко на мој начин! Може да приготвите пилешкото како вие го сакате и го готвите најчесто. Печено, варено, пржено со гарнир или без,во салата... Гуд Лак!
Sigurno e deka ni se dopadna a deka ke letas na naslovna, Boga mi nikad se ne zna. Mene ne me stavija ( smajli so gi kreva ramenicite) Nikogas ne doznav zs ne me stavija ama aj, ako. I bez toa se zivee de Patem cestitki
Честитки Дафи. Твоево комотно можат да го крстат Шарена чоко-бонбонс револуција Да се множат насловните Супер тема,во месо денот од диетата може да направам.
Честитки Дафи и поздрав за новата тема, ќе биде гужва @Lady Phoenix пробај кус-кус, просто е за правење, а ќе ти скрати маки кога ќе немаш идеја и време. Кус-кусот во принцип е само од тврдо брашно и вода, па со оглед на тоа треба да го искомбинираш со нешто за да биде вкусно. Комбинации има милион. Пробај па кажи што мислиш п.с. најевтин е во Стокомак 68 денари, цело пакетче (паста Зара). Повеќе пати ќе направиш нешто со тоа. И бујрум со Жапче и Баба Рада на пиперчиња со урда, ќе фрлам и некоја ракија
Супер тема Дафи... само што го направив пилешкото на мој начин, го изедовме и ја видов темава. Секогаш се најавувам и не успевам да учествувам.
И ние вчера баш правевме суфлаки, требаше да ги сликам за секој случај . Се надевам дека до недела ќе направам некоја резервна варијанта...
Одлична е темата. Не дека готвам специјално нешто за темава, ама сакам да учествувам. Знам дека сте далеку покреативни од мене плус имате фотоапарати и мобилки со ефекти па и сликите Ви се како од бајките. Ќе ,,сплескам,, нешто за да учествувам. До кога е ставањето слики ?