Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Омилени продукти на месецот

Дискусија во 'Тело' започната од frutini, 25 февруари 2011.

1. KatFem

KatFem Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    658
    Прекрасно мириса. Сон! :inlove:

Прикачени фајлови:

• prod_1174051.jpg
      prod_1174051.jpg
      Големина на фајлот:
      50,5 KB
      Прегледи:
      613
    На Veki4kaa и EMoonlight им се допаѓа ова.
  2. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.659
    Допаѓања:
    106.736

Во Грција,од супермаркет, 6 евра , во Мк незнам дали го има, единствено провери во Веро центар :)

3. cocoa28

cocoa28 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2013
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    91

Млеково за тело е топ! Не се ни сеќавам дали подобро сум имала некогаш...Мирисот му е толку специфичен и нежен како на ванила и лешници и кожата ја прави ептен ептен мека и нежна...

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  4. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.237
    Допаѓања:
    13.141
  5. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    :inlove: B.U. парфемот
    B.U. антиперспирант

6. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    I ♥ PUNK на Essence. Со тушов имавме on and off врска година дена од кога го имам купено, повеќе беше off, ама сега сме неразделни. :D Убаво се нанесува, долго трае, не се размачкува лесно, а со марамче се вади без проблем. :up:

Кремите на Nivea :

Класичната, стара и добра густа кремичка ми е сон за лицето, а baby soft ја користам после депилирање бидејќи ми е поретка, и помрсна, па не ми се предизвикува црвенило. :)

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  7. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Омилени продукти за месец мај
    -Рексона део спреј најубавиот део спреј до сега од рексона , прекрасно мириса и долготрајност

-Лакот од евелин за кршливост , лупење и раст на ноктите до сега колко што го користам се покажа неверојатно ноктите зајакнати , пораснати , заштитени .. се нај нај за лаков

-Бебешката пудра од бекотан ја користам после депилација и иритација .Ми го намалува црвенилото

-Парфемот од авон пур бланка го земав не планирајќи , беше многу ефтин и ај да го земам ама се изненадив од убавиот мирис нежен и совршен за летно време и доста долготраен е.

-Моливчињата за очи од авон новите летни бои , ги земав двете и овој на сликата и розевиот magenta max но од него неможев да најдам слика. И од двете сум задоволна многу убаво стоат на очите , убави летни бои. И стоат се додека не ги избришеш не се бришаат :)

Прикачени фајлови:

8. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.659
    Допаѓања:
    106.736
    Dior Iconic mascara

Маскара на годината! Трепките ги подигнува до веѓите и цел ден така стојат , додека со другиве маскари не сум го постигнала тоа досега :inlove: лесно се вади , не се рони , нареден пат водоотпорната ќе ја земам :) 10/10

На bliznaci05 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Имам повеќе "откритија" и омилени производи во последно време ама како фаворит ќе ја издвојам само Božen Wonder Glove на Божен Козметикс.
    Сега се каам што ја немам од првиот момент кога дознав за неа. Ракавицава е нешто неверојатно, не ми се верува колку лесно и брзо ја отстранува цела шминка со само неколку поминувања и прави нежен пилинг во исто време. Нема потреба од дополнителни средства за чистење, само хидратантна крема после третманот и толку од долгите процедури секоја вечер.
    Ја имам само неколку дена и лицево буквално ми сјае.
    За ништо веќе нема да ја променам ниту пак да дадам денар за нешто друго.
    Ја препорачувам како производ на годината, а не на месецот - прекраснотија е.

На OmniaVanitas, Marmalade, senza.parole и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Немав време за шопинг месецов, па затоа само ова ми е на листата омилени продукти. Освежителен мирис има, погоден е за во лето. :)

11. olence86

olence86 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    91

Од каде тие ова руменило?
    Дали го има во МК???

12. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    3.480
    Оргиналот на ова руменило е Naked Urban Decay Flushed и го нема во Македонија, а како копија може да се најде на алиекспрес за 4 евра :)
    http://www.aliexpress.com/item/1PCS-201 ... 44014.html

13. olence86

olence86 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    91
    Затоа те прашав, бидејќи истово руменило го видов на таа страна и се двоумам дали да го нарачам???

14. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.942
    Допаѓања:
    3.918
    каде се наога точно ова божен козметикс? имав прочитано во тцц плаза ама никаде не видов да пишува да има реклама дека се наога тука.. :?:

15. Artemission

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    ^ Не е во ТЦЦ Плаза туку до ама не знам точно да ти кажам зошто не бев лично јас да ја купам. :?:

16. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.811
    Допаѓања:
    325.428
    . Колку пари ја зеде ? :)

17. Artemission

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    ^ Околу 500 денари.

18. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    Оваа колекција на Garnier Fructis. Со овие продукти ја дотерав до некоја свежина мојата плава префарбана коса.
    Само регенераторот не го купив, заради тоа што не користам маска и регенератор бо исто време

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      52,5 KB
      Прегледи:
      1.235
  19. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    1.balea gold лосион..
    токму тоа што го барав да не личиш на новогодишен лампион а пак да се познаваат светки.плус ми ја омекнува кожата и мириса нежно

2.Генера маска за коса
    Значи милион спрејови и маски за коси имам користено и ништо друго не ми ја прави косата толку мека и плус лесно се расчешлува.Препорачувам а и ефтина е!

3.Шампоночево од Гарниер толку најнајубаво мириса значи не може да се опише.Препорачувам за на одмор коа ќе одите да си го земете,е баш таков мирис има...на лето ,одмор и уживанции :)

4.Лакчето на евелин SOS
    Го земав затоа што ноктите ми де кршеа цело време и ми се лупеа.Од кога го земав до ден денес нокт ми се нема скршено.Уште ми се меки ама ниту се лупат ниту се има скршено.И тоа јас си мачкам од лакчето еден слој па си ги лакирам во каква сакам боја и по неколку дена бришам пак од лакчето...како база си го користам и немам никаков проблем!

Прикачени фајлови:

20. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.835
    Во лето, кога лицето се повеќе поти, мрси, кога е изложено на прашина, сонце итн., порите се пораширени, па со самото тоа имам повеќе потреба за почесто длабинско чистење. Наменет за во борба против митесери, а бидејќи периодов е поволен за развој на црнките, па затоа гел/маска ми е идеално решение.
    Овој гел и маска за лице (2 во 1) ми е супер периодов. Обично го нанесувам како маска, на секои 3-4 дена отприлика, да постои некоја минута на лицето, а може да се користи и секојдневно за миење на лицето.
    Го сакам чувството на ладење кога се испере лицето, баш некој разладувачки ефект има, ме потсетува на ментол, и кожата е чиста и глатка.