ТЕМА: Како се запознале вашите родители?

Мислење 31 Авг 2011, 11:04

Ајде малку да смениме правец се збориме за самите себе да видиме како било на некој наш близок. Еве вака моите живееле далеку еден од друг но сепак се од исти град. Се запознале преку еден роднина. И така ја поцнале врската. Патувале еден кај друг кога можеле. И еден ден на татко ми веже му се смачило да патува и ја побарал мајка ми за жена и нормално она прифатила
inimini

Сино цветче

491
Мислења: 170
Зачленет: 20 Авг 2011, 10:00

Мислење 31 Авг 2011, 15:54

моите се запознале на свадба...на мама најверна другарка се мажила за прв бартучед на тато...таму се запознале и после некои време пак се сретнале кај горе наведените младенци и ваљда тогаш и виднало...:)
Zoza

Зелено цветче

23544
Мислења: 756
Зачленет: 24 Фев 2011, 00:21
Локација: Ljubljana-Slovenija
Слика

Добриот маж никогаш не би ја повредил својата жена, само повремено ја тестира нејзината сила и одлучност постојано да биде покрај него !

Мислење 31 Авг 2011, 16:10

Во библиотека. Со гледање во тишина...за потоа заеднички пријател да ги запознае.... :)
Dafnee

Сино цветче

1813764
Мислења: 326
Зачленет: 20 Дек 2010, 12:37
Локација: на работ од полу-Месечината
    A voice said ... Look me in the stars,and tell me truly men of earth, If all the soul-and-body scars were not too much to pay for birth.

Мислење 31 Авг 2011, 16:14

Во кафиЌ.
    Тато бил полицаец, а мама фино моме кое не излегувала подалеку од дворот. КафиЌов бил до дворов де. :D
    Ја прелажал дека е фудбалер, зашто во тоа време само сомнителни цури со низок морал и блуднички побуди оделе со униформирани лица.
    Наредниот ден, мајка ми со баба ми тргнале во стоковната да купуваат нешто и таму на раскрсницата оп! - ете ти го "фудбалерот"... оправа сообраќај со раширени раце.
    :rofl:

Мајке ми, приказнава никогаш не престанува да ми биде интересна и смешна. :D
    Trendafilka

Жолто цветче

123716655
    Мислења: 4473
    Зачленет: 28 Дек 2009, 16:12
    Локација: Barcelona or Nice... someday
    Don't Trust Anything That Bleeds for Five Days and Doesn't Die . . .
    Што е убав овој свет - онде го*но овде цвет.
    Слика

Мислење 31 Авг 2011, 16:22

Моите се запознале на свирка...татко ми имал свирка, и мајка ми застанала во први борбени редови и неможела очите да ги тргне од него(ова е верзијата на татко ми :) ) и татко ми на сред свирка и се приближил и и понудил вино :) А,верзијата на мајка ми е дека вистина она била во први борбени редови,али само поради тоа што барала некој,а не зјапала во татко ми...во секој случај,мене ми е баш филмска,рокерска,законска приказнава :D
    Marge

Сино цветче

4432
    Мислења: 140
    Зачленет: 27 Ное 2009, 11:36

Мислење 31 Авг 2011, 16:28

хоохохо, мајка ми и татко ми се запознале на Шапка , мајка ми дошла од Русија на зимуање на Шапка, а татко ми работел меѓувреме на Шапка во некоја кафана ... иии некако после се запознале .. татко ми и пришол хухуух.. пошо татко ми е црн ка Италијанец се претставуал дека е од Италија и се викал Џовани :D :D ..се виделе неколку пати на Шапка и кога мајка ми заминала назад во Русија татко ми по некое време отишол по нејзе да ја земе .. хухуху .. ЉУБОВ :lol: ^^
    eli2622

Фем почетничка

916
    Мислења: 16
    Зачленет: 25 Мај 2011, 20:46
    Локација: home
    "Повеќе го сакам непријателот кој во очи ми ја кажува вистината, одошто пријател кој ме лаже."

Baby you light up my world like nobody else

http://trololololololololololo.com/

Мислење 31 Авг 2011, 16:45

На плажа. Мајка ми на времето со тетка ми (сестрата на татко ми) биле другарки, па кога го видела мајка ми (притоа не знаејќи дека и е брат) и рекла на тетка ми: Леле колку е згоден типов! -И се засрамила кога дознала дека всушност седи со сестра му :D
    Тетка ми ги запознала, но татко ми имал девојка тогаш. По некое време биднала врска, па мајка ми затруднела, па свадба и главниот исход од ситуацијата, сум секако, јас :lol:
    EnnieFabulous

Зелено цветче

325185
    Мислења: 717
    Зачленет: 11 Јан 2010, 00:19
    Beauty is how you feel inside, and it reflects in your eyes.
    It is not something physical.

If you haven't cried, your eyes can't be beautiful.

Sophia Loren

Мислење 01 Сеп 2011, 14:12

На плоштадов наш драг и мил! :lol: Мајка ми со другарки се шетала нели тука некаде било корзото а татко ми исто со другари и застанале да се поздрават некои познаници и тука и мајка ми и татко ми се упознале! Од тој ден после станале неразделни ко шо вика мајка ми-кога ми се залепи не ме пушти! :D по 6 месеци ја кринисале плоштадската љубав со брак!
    Gioia

Сино цветче

165177
    Мислења: 375
    Зачленет: 07 Јул 2011, 13:50
    Локација: На Гоцевата тераса!
    Davanti la bellezza anche gli Dei rimangono in silenzio.

Мислење 01 Сеп 2011, 14:19

Се знаеле од по градов и тато на мама и местел некој другар негов и заедно биле излезени.Ама мама ич не го бендисала другаров и така тате ја фатил :D
    Discovery

Фем почетничка

82
    Мислења: 43
    Зачленет: 11 Авг 2011, 17:18

Мислење 01 Сеп 2011, 14:20

Моите се запознале на една пијанка во студенски дом. :D
    се собрале сите и машки и женски , мајка ми била посрамежлива и воопшто нее пиела, само гледала еден симпатичен тип со плави очи. Majка ми и кажувала на другарката дека сака да се запознае со плавоокот ама и билосрам да му речи. Другаркава покренала иницијатива и рекла ; ej девојкава сака да се запознае со тебе :D ..
    Се запознале втората вечер откако се собирале. Извесно време биле другари а потоа биле во врска.
    Другата година цимери си биле , нема лабаво :D
    firequeenn

Жолто цветче

1619989
    Мислења: 1119
    Зачленет: 15 Дек 2010, 19:58
    Битката ја добива само оној кој одлучил да победи .. :)

Врати се на Врски

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter