jana123-.a напиша:Девојки значи вака.Излегувам 2 и пол години со дете што има женска.Значи тој повеќе време поминува со мене од колку со неја .За ова не знае никој ни неговите другари ни мојте другарки..Секаде сме заедно значи а никој не сваќа дека изл.сите мислат дека сме најдобри "другари".Колку пати сме рекле дека готово крај е ии дека не е убаво што му го правиме тоа на девојчето но ова стварно не завршува.Но еве веќе 2 недели не разговараме воопшто затоа што тој мисли дека сум излегла со неговиот другар а тоа не е точно.Не знаете колку ми е тешко.Можеби му сум станала досадна и не знаел тоа како да ми каже па морал да го измислил тоа..Разговарав и со неговиот другар но тој тврди дека ништо такво не му кажал.Незнам што да правам но јас не можам без него едноставно јас за тоа време што сум го поминувала со него јас се заљубив.Ме избриша и од фб ..Не ми одговара на моб ..што да правам ве молам помогнете ми..Ви благодарам женски однапред
Лошо од ваша страна што сте и го правеле тоа на девојката. Искрено, МРАЗАМ личности како тебе и дечкото! Таа му е девојка, ако тој не раскинал со неа додека излегувал со тебе, тоа значи дека си му била само за забава. Сега сфатил што сака, а тоа е девојка му.. а ти веќе не си му интересна..
Извини ако бев груба, ама мислам дека и дечко ми имаше ваква другарка затоа од такт ме вадат овие работи.